BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Advertisements


1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
SELEN KORDON, sadece dardokuma üretmekle kalmaz, müşterilerinin bilinçli alış yapabilmesi için piyasadaki belli belirsiz terimler ile değil, dar dokuma.
JETROLL ROLL FORMONG SYSTEMS BAGEM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
ARZU YALÇIN ÖZERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şir.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
ÇALIŞMA RAPORU GİRİŞ KALİTE KONTROL FAALİYETLERİNİN DIŞ KAYNAK KULLANIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ HAZIRLAYAN : Hakan KORKMAZ.
2013 SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ. VERİMLİLİK ÖZKAYNAK YETERLİLİĞİ MADDİ DURAN VARLIK VERİMLİLİĞİ İŞ GÜCÜ VERİMLİLİĞİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YAN.
ISO OHSAS ÇİN Dünya Çelik Sektörü Ham Çelik Üretimi (Milyon Ton)  Dünya çelik üretimi içindeki payı: % 49 (2013) (786 milyon ton)  Çelik.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Aşınma Uygulamalarına Yönelik SiAlON Esaslı Seramik Malzemeler
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
MESTEK Kalite Kontrol Ltd. Şti.
EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Küme Paylaşım Toplantısı ODTÜ OSTİM TEKNOKENT
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
TS EN CEPHE İSKELELERİNİN BELGELENDİRMESİ
Kalite Yönetim Sistemlerinin Tarihsel Gelişimi, ISO 9000 Standartlar Ailesi, Kalite Yönetim Prensipleri 2. Hafta.
ŞUBAT 2008 İHRACAT RAKAMLARI BASIN TOPLANTISI Türkiye İhracatçılar Meclisi 1 MART 2008 İSTANBUL.
TEL EREZYON TEZGAHININ. İŞLEME YÖNTEMLERİ. ve
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
BURSA / TÜRKİYE
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Aşındırıcı su jeti ile işleme
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Geçmişten Günümüze Teknik Resim
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
İhracata Yönelik Devlet Yardımları İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
KİTAP: PROF.DR. BÜLENT KOBU

1987 Yılında Mercedes ,Man, Temsa gibi Ticari araç üreticilerine buzdolabı üretmek amacı ile kurulan ve bu pazarda yerli tek üretici konumunda bulunan.
SUNUM
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
V2018-R1.
ŞİRKET SUNUMU 2018.
İSTANBUL KRAFT TORBA AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş.
Sunum transkripti:

BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 1965

BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Başkallar Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1965 yılında kurulmuştur. 1995’te tesisi, organizasyon yapısı, ticari ve kurumsal kimliğini geliştirerek, yeniden yapılanmıştır.

BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Başkallar; İstanbul–Topçular'daki fabrikasında otomotiv ana ve yan sanayi ile beyaz eşya sektörünün gereksinim duyduğu parçaları üretmektedir.

MÜŞTERİLERİMİZ BOSCH MGI MBT HEMA DİĞER

BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Bugüne dek Türk Sanayine ve ihracatta Almanya, Polonya, Brezilya, Fransa, Hindistan ve Romanya’ ya hizmet vermekte olan Başkallar, yeni hedefleri doğrultusunda ihracat kapasitesini geliştirme yolunda hızla ilerlemektedir.

PERSONEL SAYISI 40 KİŞİ CİVARI FİRMAMIZ ÜRETİM, KALİTE, İDARİ İŞLER ve MUHASEBE BÖLÜMLERİNDEN OLUŞMAKTADIR.

ORGANİZASYON ŞEMAMIZ

GLOBAL HEDEFLERİMİZ DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN, MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN KALİTE ve PERFORMANSTA İMALAT PARÇALARI ÜRETMEK, TÜRKİYE’DE ve DÜNYADA OTOMOTİV ve BEYAZ EŞYA SEKTÖRÜNE YÖNELİK İMALAT KONUSUNDA İLK AKLA GELEN FİRMALARDAN BİRİ OLMAK.

ÜRÜNLERİMİZ BAŞKALLAR'ın ürün paleti; Fren Pistonları, Miller, Somun, Pim, Rakor, Civata gibi bağlantı elemanları , kumanda çubukları ve benzeri parçalardan oluşmaktadır. İşlenebilir ürün özellikleri; Çap.......Ø 2 mm - Ø 120 mm Boy.......max 400 mm

ÜRETİM Başkallar otomotiv parçalarını ileri teknoloji ile üretmekte olup; modern CNC torna ve otomatları, taşlama ve diğer özel tezgahlarıyla her türlü kompleks parça üzerinde en hassas toleransları yakalayabilecek düzeydedir.

ÜRETİM SAHAMIZ GENEL GÖRÜNTÜ

ÜRETİM SAHAMIZ GENEL GÖRÜNTÜ

MAKİNA PARKIMIZ CNC OTOMATLAR CNC TORNALAR OTOMAT REVOLVERLER PUNTALI TAŞLAMALAR PUNTASIZ TAŞLAMALAR FREZELER MATKAPLAR TESTERELER BOY TAMAMLAMA TEZGAHLAR ÇUBUK BÜKÜM HATTI KAYNAK HATTI

ÜRETİM SAHAMIZ CNC BÖLÜMÜ

ÜRETİM SAHAMIZ REVOLVER VE OTOMAT REVOLVER BÖLÜMÜ

ÜRETİM SAHAMIZ

ÜRETİM SAHAMIZ

ÜRETİM SAHAMIZ TAŞLAMA ve YARDIMCI TEZGAHLAR BÖLÜMÜ

ÜRETİM SAHAMIZ ÇUBUK BÜKÜM HATTI

ÜRETİM SAHAMIZ KAYNAK HATTI

KALİTE GÜVENCE Başkallar’da müşteri beklentilerini karşılayan kalite ve performansta, güvenilir ürünler üretmek amacıyla, hata türleri ve etkileri analizi (FMEA), makine, proses ve ölçüm cihazı yeterlilik etüdleri (Cmk,Cpk,MSA) ile proses kontrol kartları (SPC) gibi kalite teknikleri yaygın olarak kullanılmaktadır.

KALİTE

KALİTE HEDEFİMİZ MÜŞTERİ BAKLENTİLERİNİ KARŞILAYAN KALİTE VE PERFORMANSTA, UYGUN PAZAR FİYATINDA, GÜVENİLİR ÜRÜNLER ÜRETMEKTİR.

KALİTE BELGELERİMİZ 1996 yılından beri ISO 9002 belgesi olan Başkallar, 2004 yılında ISO/TS 16949:2002 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır.

KALİTE BELGELERİMİZ Başkallar Otomotiv 2004 yılında DIN EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır.

KALİTE BELGELERİMİZ Başkallar Otomotiv 2007 yılında ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır.

ÖLÇÜM CİHAZLARIMIZ PROFİL PROJEKSİYON OVALLİK ÖLÇÜM CİHAZI YÜZEY PÜRÜZLÜLÜĞÜ ÖLÇÜM CİHAZI SERTLİK ÖLÇÜM CİHAZI KAPLAMA KALINLIĞI ÖLÇÜM CİHAZI MİHENGİR MASTARLAR KOMPARATÖRLER PASOMETRELER MİKROMETRELER KUMPASLAR

TASHİH VE RED BÖLGELERİ

STOK DEPOLAMA

SEVKİYAT

YIKAMA CİHAZI

Başkallar Otomotiv'e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz..