Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Stratejik yönetim işletmenin dış çevresini (rakipler, pazar-piyasa, ürünler, müşteriler, aracılar, tedarikçiler) analiz eder. İşletmenin geleceği ile.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Prof. Dr. M. Erdal GÜZELDEMİR
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ NEDİR? GIDA MÜHENDİSLİĞİ, gıdaların üretiminden tüketimine (tarladan sofraya) kadar ki bütün süreçlerde mesleki bilgi ve deneyimleri.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
TANITMA NEDİR Turizmde tanıtma; yurt içinde veya yurt dışında insanların ilgilerini bir ülkenin bölgenin ya da turistik bir yerin turistik ürünleri üzerine.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
KÜTAHYA PORSELEN 40 Yıllık Hatır Sizden ; 40 Yıllık ustalık bizden,
KOBİ’LER VE KOBİ’LERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
PAZARLAMADA İNOVASYON
Hızlı Tüketim Ürünleri
GÜNEŞ SİGORTA.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Performans ölçme ve değerlendirme güz
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
İNOVASYON.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
DÜŞÜNCE KALİTESİ-YARATICILIK-iNOVASYON
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Kalite Yönetimi Genel Tanımlar.
Öğr.Gör.SEDA AKIN GÜRDAL
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
Mobil Pazar Çevresi ve Pazar Fırsatları
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
MERVE AKTA Ş B NESL İ HAN Ş AH İ NB BETÜL H İ TAYB Ş ÜHEDA GENÇB
Bilişim Suçlarıyla İlgili Mevzuat 3- BM Kararları.
Toplam Kalite Yönetimi
TS EN ISO 13485: 2003TIBBI C İ HAZ ÜRET İ C İ LER İ İ Ç İ N KAL İ TES S İ STEMLER İ TS EN –ISO 13485: 2003 Standardı TS-EN ISO 9001 : 2008 standardı temel.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
DÜNYADA TÜKETİCİ HAKLARI ve UYGULAMALARI
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
= TARİHÇE= İlk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 33 ülkede, 15 binden fazla mağazasıyla yılda ortalama iki milyar kişinin alışverişlerinde.
Oğuz Engiz Zincir Hastanelerde Gelinen Nokta ve Gelecek Vizyonu
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Bölüm 4 Fizibilite Analizi Gerçekleştirmek ve Kazançlı Bir İş Planı Oluşturmak.
TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
ÖZEL BÖLGE HASTANELERİ
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK VE BAĞLI BİRİMLERİN KALİTE YOLCULUĞU
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ISO
Yükseköğretim Kalite Kurulu DIŞ DEĞERLENDİRME SÜRECİ
Sunum transkripti:

Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte olan bir firmadır. Bankaların hisselerini Güral ailesine satmasından sonra, finansman-yatırım eksikleri tamamlanmış ve teknik anlamda büyük atılımlar yapılıp, Ar-Ge birimi oluşturulmuştur. Böylece kalitesini sürekli iyileştirerek, Avrupa’nın 300 yılda ulaştığı kalite seviyesine 30 yılda ulaşmayı başarmıştır. Kütahya Porselen’in rakiplerinden ayıran en önemli özelliği dinamik yapısı, değişime ve gelişime açık yönetim anlayışı inovatif düşünme becerisidir. Bu yönetim anlayışıyla dünyada porselen üretiminde lider konumdadır. Ürün çeşitliliğinde, yarattığı form ve dekor zenginliği ile rakiplerinden ayrılmaktadır. Her yıl tek ürün bazında yüzden fazla form, otellere yönelik en az iki yeni koleksiyon ve 1000 e yakın desen üretmektedir.

1990’lı yıllarda başlayan atılımı ile bugün 52 ülkede Kütahya Porselen ürünleri tüketicilere ulaşmaktadır. Kalite beklentisi ve satın alma gücü yüksek Avrupa Birliği ülkelerinin yanı sıra, ABD, Kanada, Japonya dev pazarlara ürün sunmaktadır. Ayrıca büyük üretici ve markalarla üretim işbirliği gerçekleştirerek yurt dışında Carrefour, IKEA, Auchan, El Corte Ingles ve Hiper Core gibi zincir mağaza ve marketlerde ürünlerini satışa sunmaktadır. Türkiye’de ise 43 mağazası ile 6 bin noktada tüketicisiyle buluşan Kütahya Porselen, yalnızca porselen yemek takımlarıyla değil, porselen obje ve sofra tasarım aksesuarları ile de müşteri odaklı çalışmalarının ürünlerini yansıtmaktadır.

Kalite Yönetimi VİZYON "Girişimci, değişime açık, tutkulu iş ortakları ile, pazar yaratan, büyüyen, ürün ve hizmetleri ile tanınan bir kuruluş olmak." MİSYON "Müşterilerimizin sağlığını koruyan, estetik ve sanatsal değeri ile yaşama sevinci veren, beklenti ve gereksinimleri aşan ürünleri üretmektir. Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve ortaklarımızın memnuniyetini ön planda tutarak, bilgi ve yaratıcılık temelinde, sektördeki fırsat ve tehditleri dikkate alarak, istihdam yaratan, yatırımımızın değerini artıran, ülkemize döviz kazandıran, tüm kaynakları en verimli biçimde kullanan bir kuruluş olacağız."

Çevre Yönetimi Sağlıklı bir yaşamın sürdürülebilmesi ancak sağlıklı bir çevreyle mümkündür ve temiz bir çevre gelecek nesillere bırakabileceğimiz en büyük mirastır. Bu nedenle çevrenin korunmasını ilke edinen firmamız tüm faaliyetlerini kontrol etmek ve bir sistem dahilinde çevreye katkı sağlamak amacıyla 2005 yılında TS-EN-ISO Çevre Yönetim Sistemi çalışmalarına başlamıştır yılında ISO Çevre Yönetim Sistemimiz BVQI firması tarafından belgelendirilmiştir.

Ürünlerimizin çevreye zarar vermeyecek şekilde tasarlanması ve üretilmesi, Tüm kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanarak hurda ve atıklarımızın, yeniden değerlendirme yollarının araştırılması ve kirlenmenin önlenmesi, Çevre ve belirlenen çevre boyutları ile bağlantılı tüm mevzuat, idari düzenlemelere ve diğer şartlara uyarak çevre çalışmalarının sürekli iyileştirilmesi ve bu çalışmaların ilgili kurum ve kuruluşların incelemesine açık tutulması, Çevre amaç ve hedeflerinin belirlenerek, bunların uygulanması, periyodik olarak gözden geçirilmesi, belgeye bağlanması ve sürekliliğinin sağlanması, Çalışanlarımız başta olmak üzere tüm paydaşlarımızın çevre konusunda eğitilerek bilinçlendirilmesi ve politikamızın duyurulması, Küresel kaynakların korunması ve etkin kullanımının sağlanması