HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
KOMŞU ÜLKELERLE TİCARETTE GAZİANTEP’İN ÖNEMİ
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
AVIVA SİGORTA.
AXA SİGORTA. Pazarlama Departmanı / AVRUPA ASYA - PASİFİK AFRİKAAMERİKA AXA Grubu Almanya Avusturya Belçika Çek Cumh. Fransa Hollanda İngiltere.
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
Hoş geldiniz....
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
EV SAHİBİ ÜLKENİN KAZANÇLARI VE KAYIPLARI :
Müşerref Üstek.
Tekstil Bankası A.Ş..
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Garanti Bankası, 1946 yılında Ankara'da kurulmuş olan, 1983'te finans, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu'na katılmış olan bir.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
PAZAR RAPORLARI_2013.
Ülke Sohbet Toplantıları 5 Haziran 2009 İZMİR. GÜNEY VE KUZEY KORE ARASINDA VAKİ SAVAŞ NİHAYETLENMEMİŞ OLUP, HALEN BİR ATEŞKES ANLAŞMASI MEVCUTTUR. BU.
ALEXANDER KÜHNEL Genel Müdür HİFAŞ
1 BASINTOPLANTISI 5 Kasım 2012 İstanbul. 2 ALEXANDER KÜHNEL Hannover-Messe International Istanbul.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
Bülent Şenver Ekonomik Gelişmelerin İşletmelere Etkisi.
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
ONDULINE GROUP & ONDULINE AVRASYA A.Ş. Binnur Ertuş ŞİMŞEK
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI
Web 3.0 Konferansı, İstanbul 16 Nisan 2013 ‘‘KİMİN NAKİTE İHTİYACI VAR?’’ twitter.com/SonerCanko.
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
Sağlık Provizyon Sistemleri SASDER 1. Ulusal Kongresi Kasım 2012.
GÜNEŞ SİGORTA.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
1.  Banka Adı : Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.  Faaliyete Başlama: 1985  Sermaye: 900 Milyon TL  Şube Sayısı: 148 / Yıl Sonu 165 Şube  Personel.
TURKCELL AR-GE BİNASI. TURKCELL AR-GE BİNASI MEHMET EMİN KARAMEHMET KİMDİR ?
7. büyük tekstil ve hammaddeleri 6. büyük hazır giyim ve konfeksiyon
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
GES Yatırımlarında Finansman
EĞİTİMDE TEKNOLOJİ KULLANIMI. MEB Amaçları %40 %13 %6 %1 %23 TÜİK Haber Bülteni Sayı: 205, Aralık 2009 Eğitim Durumuna Göre Yoksulluk Oranları Açlık Cehalet.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Risk Merkezi Aralık 2014.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
TATA MOTORS.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
IOSCO (International Organization of Securities Commissions)
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
PISA Programme for International Student Assessment Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı.
Uluslararası İşletme Yönetimi
Finansal Kriz Yönetiminde Katılım Bankalarının Etkinliği
VENTURE CAPITAL Risk (Girişim) Sermayesi Dr. Çağatay ORÇUN.
Türkiye Sermaye Piyasaları
Sunum transkripti:

HAKKIMIZDA Aviva Sigorta A.Ş., Türkiye'de, 16 Aralık 1988 yılında faaliyete geçti ve kuruluşunun 5'inci yılında ilk on şirket arasına girmeyi başardı. Ülkemizde sadece sınai ve ticari kuruluşları hedefleyen ilk sigorta şirketi olarak kurulmuş olmasına rağmen, günümüzde geniş bireysel ürün yelpazesiyle tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına yönelik gelişimci, dinamik, yenilikçi bir anlayışla hizmet vermektedir.  Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunmakta ve İstanbul Kurumsal Satış Müdürlüğü, İstanbul Acenteler Müdürlüğü, Brokerler Müdürlüğü, Ege, İç Anadolu, Güney Marmara, Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlükleri, Antalya, Denizli, Eskişehir, Zonguldak, Konya Temsilciliklerine bağlı 800 üzeri acente ile sigortalılarına hizmet vermektedir. Nitelikli, profesyonel ve deneyimli acente yapısı, prim üretiminin ağırlığını gerçekleştirmektedir. Ayrıca Banka Sigortacılığı Birimi ile, HSBC, Denizbank, Tekstilbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Bank Pozitif ve Anadolubank'ın 700'ü aşan şubeleri kanalıyla da müşterilerinin hizmetindedir.

Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Fırat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adam Jacek Uszpolewicz Yönetim Kurulu Üyesi Lütfiye Yeşim Uçtum Genel Müdürü Tom Spink Jürg Weber Altuğ Acar

Misyon: Kurumsal Yönetiminin tanımlanmasına, değerlendirilmesine, izlenmesine, kontrolüne ve bildirimine yönelik politikaları oluşturmaktır. Finansal hizmetler sektöründe faaliyet gösteren bir güven kurumu olmanın doğal bir sonucu olarak da profesyonel iş yapma biçimimiz değerlerimizi ve misyonumuzu yansıtmaktadır. Vizyon: Şirketimizin hedefi en güvenilen finansal hizmet sunan şirket olmaktır.

DEĞERLERİMİZ Aviva Sigorta olarak, bağlı bulunduğumuz AVIVA grubunun temel değerlerine sıkı sıkıya bağlıyız:  Güvenilirlik  Yıllar içinde biriktirdiğimiz uzmanlık değeriyle, sigortalılarımıza güvenilir ve tutarlı bir hizmet sunuyoruz. Yaptığımız her işte dürüstlük ve şeffaflığımızla gurur duyuyoruz.  Performans  310 yıllık deneyimimizi, kesintisiz bir performansa ve dinamizme dönüştürdük. Gelecek için güçlü bir temel kurduk.  Sürekli Gelişim  Geleceği hedefliyoruz. Sigortalılarımızın yararı için yeni teknoloji ve uygulamaları kucaklamaya hazırız.  Takım Çalışması  İşimizin özündeki takım ruhu bizim rekabet gücümüzü sürekli kılıyor. Güçlü bir takım çalışmasının iş yaşantısında başarı için tek yol olduğunu biliyoruz. Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmenin yolunun, onların tarafında olmak olduğunu biliyoruz.

Dünyada Biz Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesiyiz ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahibiz. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İrlanda, Polonya,  Hindistan, Hong Kong, Güney Kore, Singapur, Rusya, Çin, Litvanya, Malezya, Tayvan, Sri Lanka ve Türkiye'de milyonlarca insana hizmet vermekteyiz. İngiltere'nin en büyük sigorta grubu olan Aviva, dünyanın en büyük altıncı sigorta grubudur. Aviva Sigorta ile birlikte, General Accident ve Norwich Union'un oluşturduğu Aviva Grubu'na bağlı 50 uluslararası şirket bulunmaktadır. Aviva Grubu'nun 2011 yılı itibarıyla prim üretimi 40.6 milyar Pound olup yönettiği varlık değerleri 337 milyar Pound'a ulaşmıştır. Tüm dünyada yaşanan belirsizliklere, sürekli düşen borsa değerlerine, azalan mali gelirlerin ve karlılığın büyük sigorta gruplarını etkilemesine ve piyasanın belli başlılarının reytinglerini düşürmesine rağmen, Aviva Grubu AA reytingini koruyarak gücünü vurgulamıştır. Aviva Grubu'nun dünya çapında 36,700 çalışanı ve 43 milyon müşterisi bulunmaktadır Türkiye'ye en çok yabancı sigorta yatırımını Aviva gerçekleştirmektedir. Bu yatırım kriterleriyle, Aviva Grubu, Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük üçüncü İngiliz şirketi konumundadır.

Ortaklarımız Aviva Sigorta A.Ş.'nin ana hissedarı % 98.66 ile Aviva plc.'dir , diğer hisselerimiz ise halka açıktır. . St. Helen's, Aviva's world headquarters in London

Uluslararası Şirket Olmamızın Sundukları Ürünlerimizin Sundukları Hasar Hizmetimizin Sundukları  Acente ve Bölge Ağımızın Sundukları   Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmalarımız

Sosyal Sorumluluk Projeleri AVİVA, SOSYAL HİZMETLER ÇOCUK ESİRGEME KURUMU İLE ELELE...

Sokaktan Okula projesi

REKLAMLAR

HAZIRLAYANLAR SEVİL GÜN NUR BURCU ÖZKAYA