K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
Advertisements

Sermaye Piyasası Kurumları
EĞİTİM YÖNETİMİNE KATILIM
BİREYSEL EMEKLİLİK 2013.
HAZİNEYE AİT TARIM ARAZİLERİ SATILIYOR!..
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
ETİK GÜNÜ VE HAFTASI Mayıs 2013
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ARALIK ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ VE UYGULAMA YÖNTEMLERİ.
Başarı FIRSAT ile Başlar!
ÖZEL ÇAYCUMA AÇI DERSHANESİ
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
Uygulama sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
StraTEJİK PROJE YÖNETİMİ
Leonardo da Vinci Hareketlilik Bölgesel Bilgilendirme Toplantıları.
KONTROL ORTAMI Defterdarlıklar İç Kontrol Eğitimi 10 Mart-27 Nisan 2013 Strateji Geliştirme Başkanlığı 1.
İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
KONTROL EDİLEN YABANCI KURUM KAZANCI (1)
SBS 2013 YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SUNUMU.
Bağlam Avrupa Komisyonu, AB’nin Ekim 2011’de çıkardığı “ Kurumsal Sosyal Sorumluluk Alanında Yeni bir AB stratejisi” isimli KSS stratejisinde,
SUNUM. STRATEJİK YÖNETİM Esnaf ve sanatkâr işyerleri sahipleri; bir meslek koluna tabi olup, mesleki yeteneklerini kullanmak suretiyle ailelerini geçindirmek.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Techno IK Modülleri Aday Yönetimi Personel Sağlık Yönetimi
ANALİST BİLGİLENDİRME Dr. Berk Çağdaş 13 Ocak 2014.
20 TEMMUZ SAYILI R.G İŞYERİ HEKİMLERİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİ HK YÖNETMELİK SUNUMU ISG 503.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
TİCARİ İŞLETMENİN DEVRİ
KAMPANYA 11 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. EV KAZANMA ŞANSI DEVAM EDİYOR! BU FIRSATI DUYMAYAN KALMASIN! KAMPANYA 11 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
4703 SAYILI KANUN 4703 sayılı Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanun 11/07/2001 tarih ve sayılı Resmi Gazete’de.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
DESTEK PROGRAMLARI ve HİZMETLER 2013
3. YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK DENETİM VE TASDİK SEMPOZYUMU
K3 Toplantımıza Hepiniz
Yeni Bir Finansman Kaynağı “Sat ve Geri Kirala”
Kurulun İnceleme ve Araştırması
olarak tanımlanmıştır.
KAMPANYA 9 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 9 Süresince Program – 1 Cem Izgara Tava Temsilci Fiyatiyla toplam 260 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine.
ÖDÜL YÖNERGESİ. Kaymakamlığımız himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ödül Yönergesi üç farklı alanda verilmektedir. 1.Yönetici.
MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği RG Değişiklik Sayı Tarih
Büyük endüstriyel kaza riski taşıyan işyerleri, güvenlik raporu veya kaza önleme politika belgesi olmadan işe başlayamayacak. İşyerleri işletmelerini güvenlik.
2014 SAYIM VE YILSONU İŞLEMLERİ
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
BÜTÇELERİN KONTROLÜ.
KAMPANYA 14 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla.
Aday Öğretmenlik İşlemleri
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
KAMU GÖREVLİLERİNİN UYMALARI GEREKEN ETİK DAVRANIŞ İLKELERİ.
İŞ SÖZLEŞMESİNİN YAPILMASI
Bilişim Suçlarıyla İlgili Mevzuat 2- AB’ye Uyum. Avrupa Birliği’ne uyum sürecinde Bilişim suçları ve güvenliği ile ilgili Türkiye’yi bağlayan bir başka.
REKLAMCI REKLAMCI NAKLİYECİ NAKLİYECİ TEMSİLCİ % TL ÜRETİCİ. 80 TL. TÜKETİCİ %60-70 GELENEKSEL TİCARET NETWORK MARKETİNG TL. 100 TL.
INCOTERMS 2.) CARRIAGE AND INSURANCE PAID TO (CIP ) a.) Satıcının Yükümlülükleri b.) Alıcının Yükümlülükleri c.) Taşıma Sözleşmesi d.) Sigorta Sözleşmesi.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
INCOTERMS 1. ) CARRIAGE PAID TO (CPT ) a. ) Satıcının Yükümlülükleri b
DEVRE TATİL SÖZLEŞMESİ Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda Gecelik konaklama.
Halka Açık Anonim Şirketler
Aday Öğretmenlik İşlemleri
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
MESLEK ETİK İLKELERİ.
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
YRD. DOÇ. DR. EDA ÖZDİLER KÜÇÜK
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
Etik TANIMI ETİK, KİŞİNİN DAVRANIŞLARINI TEMEL ALAN AHLAK İLKELERİNİN TÜMÜDÜR. ETİK, İNSANLARA İŞLERİN NASIL YAPILMASI GEREKTİĞİNİ BELERLEMEDE YARDIMCI.
Etik TANIMI ETİK, KİŞİNİN DAVRANIŞLARINI TEMEL ALAN AHLAK İLKELERİNİN TÜMÜDÜR. ETİK, İNSANLARA İŞLERİN NASIL YAPILMASI GEREKTİĞİNİ BELERLEMEDE YARDIMCI.
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Sunum transkripti:

K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!

K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM Aday ve Girişimci TÖ’ler kendi aralarında, Yönetici TÖ’ler kendi aralarında ve Lider TÖ’ler kendi aralarında yarışıyor, muhteşem 20 ARABA için 1 Yıllık Kullanım Hakkı KAZANIYOR! Takım Öncülerimizin tüm nesil satışında büyümeleri şartıya, K ’te, 3 Nesilde 2012 yılı 4. Döneme göre ; Aday ve Girişimci TÖ’lerin %50, Yönetici TÖ’lerin %25, Lider TÖ’lerin %10, Satış Büyümesi gerçekleştirenlerden; Temsilci, Aktif Temsilci ve Satış Büyümesi kriterlerine göre yapılacak sıralamada en başarılı olan 20 Takım Öncümüz, 1 Yıllık Araba Kullanım Hakkı Kazanıyor! 1. Temsilci (Net büyüme ve LOA 1 Satış bileşiminden) 2. Aktif Temsilci ( Toplam sayı ve Aktivite Oranı bileşiminden) 3. Satış Büyümesi (toplam değer ve oransal satış büyümesi bileşiminden) Kampanya 9 sonu seviyelerine göre; Aura, Zeus ve Güneş Müdürlüklerinde yer alan Takım Öncülerimizin kullanım hakkı kazanabilecekleri araba modelleri ve adetleri: Renault Fluence Joy Ford Focus Trend Volkswagen Passat Comfortline Aura Mdr. Zeus Mdr. Güneş Mdr. K9 sonu seviyenizi yükseltmeyi veya korumayı UNUTMAYIN!

K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! Program Kuralları: 1.Her seviye Takım Öncüleri kendi Bölge Satış Grup Müdürlüklerinde ve kendi seviyelerinde ayrı ayrı yarışacaklardır. 2.Program değerlendirmesi ve sıralamalar K9 sonu seviyesine göre yapılacaktır. Araba kullanım hakkı K9 sonu seviyenize göre belirlenecektir. 3.Programa yeni başlayan, bekleyen ve aday Takım Öncüleri K14 sonunda en az TÖ seviyesine ulaştıkları durumda programdan yararlanabileceklerdir. 4.Avon’un resimde gösterilenlerden farklı renk ve modelde araba gönderme hakkı saklıdır. 5.Araba kullanım hakkı 1 yıl ile sınırlıdır yılında Takım Öncülüğünden çıkanlar araba kullanım hakkını kaybederler. Takım Öncülüğünün herhangi bir şekilde sona ermesi durumunda arabanın hemen iade edilmesi gerekmektedir. 7.Trafik cezaları, benzin, köprü geçişleri vb. özel masraflar Takım Öncüsü’nün kendisine aittir Dönem grup satışı olmayan TÖ’leri de programa dahil edilecektir. Bu Temsilcilerin satış büyümesine bağlı olan sıralaması,yalnızca toplam değer üzerinden hesaplanacaktır. 9.Satış kriteri, Net Satış üzerinden hesaplanacaktır. 10. Isbu program çerçevesinden AVON, tüm Temsilcilerinin dürüstlük, iyi niyet ve etik kurallara uymasını istemektedir. Avon ayrıca kendisi ile is iliskisi içerisinde olan tüm Temsilcilerinin siparis verirken ve Temsilci kaydı yaparken Tali Satıcılık Sözlesmesi hükümlerine, yürürlükteki kanunlara, is ahlakı kurallarına ve teamüllere de uymasını beklemektedir. Program kapsamında vaad edilen ödülleri kazanmak adına tüm Temsilcilerin hileli, yasal ve/veya etik olmayan, dürüstlük ve/veya iyi niyet kurallarına aykırı ve/veya programın dogru ve olması gerektigi gibi islemesine engel olacak nitelikte herhangi bir eylem veya davranısları olması durumunda AVON, tamamen tek taraı takdir yetkisini kullanmak suretiyle söz konusu eylem veya davranısı gerçeklestirenleri programdan hariç tutarak diskaliye etme ve program kapsamındaki ödülü vermeme, eger verdiyse geri alma hakkını saklı tutar.