TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

Saiko International tarafından hazırlanmıştır.
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
The Eurasia Specialist
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
Türkiye Yapısal Çelik Sektörün Gelişimi 2010
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı…
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Güney Afrika Cumhuriyeti
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Inı VAKKO.
RABİA ALYAĞIZ HALİT SEYMEN
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
ÇAĞIN DEĞİŞEN MOBİLYA ANLAYIŞINA SİZ YÖN VERİN
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
Çelik Kapı Pazar Araştırması
PCcolog ÜLKE BAYRAKLARI PCcolog.
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER

Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
6.Sınıf Sosyal Bilgiler Ülkemiz ve Dünya
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Şubat Ayı İhracat Verileri Basın Toplantısı Erzurum - 1 Mart 2015.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
2015 Nisan Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Mayıs 2015 Bayburt.
2015 Mayıs Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Haziran 2015 Kocaeli – Film Platosu.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
2015 Haziran Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Temmuz 2015 Gebze.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 Genel Olarak Dış Ticaret  İhracatın İthalatı Karşılama Oranı.
İÜYÖS NEDİR? İÜYÖS, Türkiye’de ön lisans ve lisans düzeyinde üniversite eğitimi almak isteyen uluslararası öğrencilere yönelik olarak hazırlanan temel.
Tükiyenin Dış Ticareti. Ülkelere, bölgelere ve mal grupuna göre dağılımı.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
GİRİŞİMCİ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
Tarihçe Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
TCHİBO Ağahan köse
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
AETR KONVANSİYONU
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır.

 1979 yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin yanı sıra süngerli yatak üretimine de başlayan şirketimiz; 1981 yılında yaylı yatak üretimi, 1987 yılında ev tekstili ürünleri, 1993 yılında sofabed ( yataklı kanepe ) ve koltuk takımları üretimine başlayarak ürün gamını geliştirmiş ve markamıza olan güveni, zengin hizmet anlayışı ve kalitesiyle pekiştirmiştir. 

2010 Superbrands 2010 yılında, dünyanın 48 ülkesinde faaliyet gösteren bağımsız bir marka değerlendirme kuruluşu olan Superbrands tarafından, Türkiye’nin "süper markası" olarak seçilen Yataş, her geçen yıl dünyaya yayılmaya devam ediyor. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan Yataş; kalitesi, yenilikçi ve fonksiyonel tasarım anlayışı ile değişiyor ve gelişiyor.

MAĞAZA TİPLERİ

Enza Home: 700 + metrekare

Yataş Bedding: 200-300 metrekare

İLKLER Şirketimiz, 1988 senesinde Türkiye’de perakende mağazacılık sistemini başlatmış, 1996 senesinde kendi sektöründe halka açılan ilk firma olmuştur. Visco Therapy yatak ve yastıkları, Nasa’nın geliştirdiği Uzay Teknolojisi’nden doğan Kapalı Hücre Viskoelastik “Memory Foam Teknolojisi” ile üretilmektedir. Yataş ayrıca “Dacron” ürünlerini satmakla yetkilidir. Yataş yataklarının kışlık tarafında kullanılan yün vatka, %100 Woolmark®’tır. Yataklarında Woolmark yün kullanan tek firma yine Yataş’tır.

VİZYONUMUZ Yataş Grup olarak 2015 yılında yurt içi ve yurt dışı satış ciromuzla sektörün ilk üç, Türkiye’ nin ilk yüz sanayi kuruluşu arasında yer almak. Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve paydaşlarımızın beklentilerini de aşarak, Yataş’ı sektöründe örnek bir kuruluş haline getirmek.

MİSYONUMUZ Müşterilerimizin talep ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek bir mükemmellik anlayışını benimseyerek; fark yaratan, rahat, kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetler sunmak; markamızın saygınlığını ve değerini artırmak.

YÖNETİM KURULU Adı / Soyadı Görevi Yavuz Altop Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Nuri Öztaşkın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükran Balçık Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Eşelioğlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Altundağ Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Öncel Yönetim Kurulu Üyesi

YAVUZ ALTOP

İHRACAT Kuruluşundan bu yana her geçen gün gelişen teknolojisi ve artan kalitesiyle bir dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yataş, dış pazarlara açılma serüveninde önemli yollar kat etmiş ve 45’i aşkın ülkeye ihracat yapabilen bir konuma gelmiştir. ABD, Kıbrıs, Romanya, Suriye, Hollanda, Libya, Fas, Gürcistan, Irak, Kenya, Suudi Arabistan, İran, Yemen, Yunanistan, Cezayir, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Maldivler, Mısır, Almanya, Macaristan, Bulgaristan, Rusya ve Romanya’ya ihraç edilen Yataş ürünleri, Avrupa ve Amerika’da dünyaca ünlü markaların adı altında satılmaktadır.

RAKİPLER

SLOGANLAR Uyku dünyasına adımınızı atın, yatak odanızı bir Yataş yatak ile taçlandırın Bel ağrısında sorun yataksa çözüm Yataş’da

İLETİŞİM Adres: Cumhuriyet Mah. Kartal Cad. No: 31 Yakacık / Kartal / İstanbul Telefon: 0 (216) 309 54 10 Faks: 0 (216) 451 49 49 E-Posta: yatas@yatas.com.tr