İçindekiler My.KU nedir?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kordelyaevleri.com.
Advertisements

ÜNİVERSİTE WEB SAYFALARINDA YER ALMASI GEREKEN ÖZELLİKLER
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
İstanbul ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI
EBSCOhost 2.0 Platformu Kendi Web Siteniz gibi Dizayn Etmek.
Websitelerinde Standartlar Açısından Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar 1 Websitelerinde Standartlar Açısından Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Eser SAHiLLiOĞLU.tr.
Kütüphanemizin elektronik veritabanlarına üyelik süresi 2012 yılı için de devam edecektir. Bu veritabanlara ulaşabilmek için kütüphanemizin internet sayfasına.
Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
Yıldız Teknik Üniversitesi
Örnek Web Sitesi Tasarım Dökümanı
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
Bilgi Paketi Çalışmaları
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
İNTERNET ADRESLERİ.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
Kurum İçi Sosyal Medya & Blogy Uygulaması
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Support.ebsco.com EBSCOadmin Raporlar ve İstatistikler Kullanıcı Kılavuzu.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
Bilgi İşlem Müdürlüğü Güz Dönemi Oryantasyon Sunumu.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI
Türk Patent Enstitüsünün Teknoloji Transferine Yönelik Çalışmaları Prof. Dr. Habip ASAN Türk Patent Enstitüsü Başkanı.
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
U Y A R I Takibeden slaytlarda anlatılan internet explorer / proxy ayarları yapıldıktan sonra ancak KHÜ Bilgi Merkezi tarafından izin verilen web sayfalarına.
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
Yaşar Universitesi Mühendislik Fakültesi
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Kitap Uzatma İşlemi ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Katalog Tarama İşlemi.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
İstanbul Üniversitesi Mezun Takip Sistemi EYOKA
RSS Rss nedir? Rss özellikleri nelerdir? Rss Nasıl kullanılır?
Doç. Dr. F. Kemal Sönmez Dr. Halit Apaydın Dr. Orgun Deveci
Yönetim Paneli Kullanımı
TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ TEFBİS ÖZEL OKULLAR MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ.
ADEK BİŞKEK, Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
Dokuz Eylül Üniversitesi Akademik Özgeçmiş CV programına bilgi girişi
Boğaziçi Üniversitesi Web Site Tasarım Çalışması
İNTERNET.
Genel Bakış IEU Web Sitesi Genel Yapısı İDARİ YAPI VE AKADEMİK YAPI İÇİN YAKLAŞIMLAR... YÖNETİM SİSTEMİ ORGANİZASYON EK: SPAW EDİTÖR.
Giresun Üniversitesi Katalog Tarama
Erasmus Web Sitesi Araş. Gör. Çiğdem EROL Erasmus Web Sorumlusu
PROJE GELİŞTİRME VE YÖNTEMİ II
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
WEB 2.0 KAVRAMI TEKNOLOJİLERİ ARAÇLARI
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AÇIK ERİŞİM KULLANMA KILAVUZU.
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
İçerik Yönetim Sistemi
EBSCOhost Sonuç Listesi
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
Bordro Nasıl Hesaplanır tüm örneklerini sayfamızda bulabilirsiniz.
Eğitim İhtiyaç Analizinin tüm örneklerini sayfamızda bulabilirsiniz.
Bordro Nasıl Hesaplanır tüm örneklerini sayfamızda bulabilirsiniz.
Sunum transkripti:

İçindekiler My.KU nedir? Koç Üniversitesi My.KU Sitesi Menüleri ve İçerikleri

Yeni My.KU Ne İşe Yarar? Genişletilmiş ve geliştirilmiş My.KU Bilgi paylaşımı alanı Çalışanlar ve öğrenciler için “dahili” ve “ortak” platform Üniversite içi tüm bilgi ve belgelerin toplandığı; “ortak” bilgi ihtiyaçlarının yönetildiği platform

Koç Üniversitesi My.KU Sitesi Bilgiye kolayca erişilebilir Üniversite içi bilgilerin “ortak” bir alanda toplandığı “User friendly” ve “Buluşma Noktası” bir iletişim ağı olarak Yeniden tasarlandı ve yapılandırıldı.

Koç Üniversitesi My.KU Site Haritası Yeni My. KU Kurumsal Koç Üniversiteli Olmak Kampüste Yaşam Etkinlik Takvimi Duyurular Basında KU KU Blog Sosyal Sorumluluk Arkadaşlarım İş My.ku teknik içeriği

Ana Sayfadan Hangi Bilgilere Ulaşabilirsiniz? En çok kullandığımız bilgilerin bulunduğu ve iletişim değeri en yüksek alan! Öğrenci Kulüp Etkinlikleri (Aralık ayında yer alacaktır) Etkinlik Takvimi Duyurular Basında KU E-Posta Hizmetleri My.KU teknik içeriği İş Arkadaşlarım Kampüs bilgileri Koç Üniversiteli Olmak Faydalı Linkler KUAIS, SGKM… KU Blog

Ana Sayfa Bunları Biliyor muydunuz? Ana sayfadan “İş Arkadaşlarım”ı bulabilirsiniz My.KU’da bulmak istediğiniz sayfayı “My.KU arama” butonundan ulaşabilirsiniz Günlük olarak Üniversitenin ve diğer üniversitelerin haberlerini “Basında KU” bölümünden takip edebilirsiniz Etkinlik ve Duyuruları günlük ve aylık takvimden takip edebilirsiniz. (My.KU’da görünmesini istediğiniz duyurular için leylek.ku.edu.tr/ publish on web calendar’da My.KU butonunu işaretleyin!) Günlük yemek menüsü, servis ve şoför bilgileri, taksi bilgilerine “Kampüste Yaşam” menüsünden ulaşabilirsiniz

Koç Üniversitesi ile ilgili tüm bilgilerin toplandığı sayfadır! “Kurumsal” Menü Başlığından Hangi Bilgilere Ulaşabiliriz? Koç Üniversitesi ile ilgili tüm bilgilerin toplandığı sayfadır! Kurum Bilgileri Tanıtım Katalogu ve Tanıtım Filmi Koç Üniversitesi Hakkında Tarihçe Mütevelli Heyeti, Koordinasyon Komitesi Üniversite Kimlik Kılavuzu Antetli kağıt, Logo ve kullanımları, sunum slaytı vb gibi

Sosyal Sorumluluk Menüsü’nden Hangi Bilgilere Ulaşabiliriz? Koç Üniversitesi sosyal sorumluluk çalışmalarına ilişkin bilgilerin tümüne “Sosyal Sorumluluk” menüsünden ulaşabilirsiniz. Bu menü için hedefimiz sizlerden gelecek olan bilgilerle bu alanı sürekli güncel; KSS Projesi Ülkem İçin Engel Tanımıyorum ve diğer KSS çalışmaları ile sürekli büyüyen ve yenilenen KU CSR platformu haline getirmektir. KSS: Kurumsal Sosyal Sorumluluk

Koç Üniversiteli Olmak Başlığından Hangi Bilgilere Ulaşabiliriz? Koç Üniversitesi Departmanlarının ilgili prosedür ve formlara ulaşabileceğiniz sayfadır! İnsan Kaynakları, Satınalma , Bilgi Teknolojileri, Kütüphane, VPAA, VPRD ve Yurtlara ait tüm prosedür ve formlar Açık idari ve akademik pozisyonlar

Kampüste Yaşam Başlığından Hangi Bilgilere Ulaşabiliriz? Kampüste Yaşam menü başlığı ile Genel Sekreterlik çatısı altında bulunan tüm birimlerin ilgili kişilerinin iletişim bilgilerine; ikram, araç, servis araçları, güvenlik, işletme müdürlüğü, etkinlik ve organizasyon vb gibi tüm bilgilere bu menüden ulaşabilirsiniz.

Kurum İçi Linklerden Hangi Bilgilere Ulaşabiliriz? Koç Üniversitesi Web Sitesi Öğrenci Konseyi KUAIS Kütüphane SGKM Track-it