WELCOME TO THE VL-PLAYER.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAYATIMIZDA ŞEKİLLER NEREDE?
Advertisements

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
AĞ YAPISI İNTERNET AĞLARI.
KONU :GÖRÜNTÜNÜN GEOMETRİK MODELLERİNİN KURULMASI
Hayatımızda ve Derslerde Teknoloji
Fatih Çatladı Kapı Nikah Salonu Koltuk Modeli: ASTRA Koltuk Adeti: 410 Montaj Tarihi :
Proxy-DNS Nedir?.
Görüntü Kayıt Formatları:
Chapter 13: Multi-Player Murat Yücel. 1- Multi-player kavramına genel bakış 2- Motivasyon 3- Multi-player oyun yapıları 4- Tasarım faktörü 5- Multi-player.
ÖZEL AKDENİZ YÜKSELİŞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR.
M.E.B. E-KONFERANS SİSTEMİ ADOBE CONNECT KULLANIM SUNUSU
Hazırlayan: Ferid Mövsümov Danışman: Yrd. Doç. Dr. Şahin Emrah.
HAZIRLAYAN: OĞUZ SEMERCİ
Çocuğumuzu tanımanın önemi:
AÇIK HAVA BASINCI Ali DAĞDEVİREN
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
İşletim Sistemlerinin Türleri
Bilgi Ve İletişim Teknolojisi
Elements of Gameplay Betül Altındiş.
EKRAN KARTI ETHERNET KARTI RAM BELLEK EKRAN İŞLEMCİ FARE ANAKART
MULTI-PLAYER Damla KIZILTAŞ. Overview  “No one on their death bed ever said, ‘I wish I’d spent more time alone with my computer.’” — Dani Bunten Berry.
21.Yüzyılın etkileşimli Futbol eğlence programı !
DERS:ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ KONU:OYUNLAR DERS SORUMLUSU: Yrd.Doç.Dr. Mustafa AKDAĞ HAZIRLAYAN: EMRAH GÜNGÖRMEZ Malatya-2003.
Oyun Tasarımında Bölüm Tasarımı
YAĞMUR AYDEMİR VE ECEM İŞGÜZERERİN ÇALIŞAMSI
MADDE VE ISI.
Quest Atlantis Çok-Kullanıcılı Sanal Ortamları Kullanan Eğitsel Bir Bilgisayar Oyunu Örneği: Quest Atlantis Projesi Öğr. Gör. Dr. Hakan Tüzün Hacettepe.
UBUNTU LINUX KURULUMU Ders-2
PELİCANHPC İŞLETİM SİSTEMİNİN KURULUMU, KULLANIMI VE ÖRNEK UYGULAMA Hasan Metin KILIÇÇEKER Maltepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü,
Windows7 virtual pc XP Mode XPM
DENETİM MASASI   Kendimize ait olan bir bilgisayarın özelliklerini görmek ve çeşitli ayarlamalar yapmak için DENETİM MASASI kullanılır.
Gameplay Unsurları (Chapter 7 - The Elements of Gameplay) Meryem YILMAZ BTÖ 517 Değişen Eğitim ve Yeni Teknolojiler Güz.
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
PLANNING FOR NEOMILLENNIAL LEARNING STYLES Shifts in students’ learning style will prompt a shift to active construction of knowledge through mediated.
İNTERNETTE SOHBET ETMEK. Kontrol edilemeyen sohbetler. Anne babalar çocuklarının arkadaşlarını ve hatta arkadaşlarının ailelerini tanımaya gayret ederlerken,
Gesture – Based İnterfaces
Multi-Player Erdi Okan YILMAZ BTÖ616 - Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı | 2010.
BTÖ521-Eğitsel Bilgisayar Oyunları Tasarımı
Güvenli İnternet Kullanımı
Maddeyi Tanıyalım.
Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Outlook 2003 Programı Kullanımı
Bilgisayar aritmetiksel mantıksal işlemler yapabilen, bilgi depolayan, hatasız ve hızlı işlem yapabilen bir cihazdır.
ÇEVREMİZDE SAYISIZ MADDE VARDIR…
MULTI-PLAYER TOLGA KAYNAROĞLU. Multiplayer nedir? Internete bağlı oyuncuların sanal dunyada birbirleri ile iletişime geçerek oynayabilecekleri oyun tipi.
Vmware.
Çocukların Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili Ebeveynlere öneriler
BİLİŞİM TEKNOLOJİ DERSİ KLAVYENİN TUŞLARI
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
RLG. Sanal gerçeklik,sanal ortamı gerçek hayatta yaşamanıza olanak sunar.Daha doğrusu bu,gerçek hayat değildir.Ancak giyilebilir teknoloji sayesinde görüntüleri.
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ ÖğrenciÖğretmen Okul ATATÜRK İLKOKULU ve ORTAOKULU.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Minimaks Algoritması Kullanılarak Tasarlanması ve Geliştirilmesi
MKM 311 Sistem Dinamiği ve Kontrol
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
Fatih Projesi Okulu ve Etkileşimli Tahta
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
UBUNTU LINUX KURULUMU Ders-2
HAREKETE GEÇİREN GENÇ İNSANLAR
ÖZEL AÇILI ÜÇGENLER ÜÇGENİ Özellik: *** 30 un gördüğü a ise 90 ın gördüğü 2a dır. *** 30 un gördüğü a ise 60 ın gördüğü.
Gesture-Based Interfaces
DRAMA SÜRECİNDEKİ ÖĞELER
Maddeyi Tanıyalım.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN GÜNLÜK YAŞAMDAKİ ÖNEMİ
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
G IYILEBILIR TEKNOLOJI HAZIRLAYAN:Aleyke Günsel. G IYILEBILIR T EKNOLOJI NEDIR ? Giyilebilir teknoloji, bilgisayar özelliklerini ve gelişmiş elektronik.
Periler Diyarı’nda herkesin görmek isteyip göremediği, bulmak isteyip de bulamadığı gizemli bir ev varmış. Bu evin içi dışından daha büyük ve sihirliymiş.
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Sunum transkripti:

WELCOME TO THE VL-PLAYER

VL-PLAYER’İN açIlImI Vl-Player’in açılımı Virtual Life yani Sanal Yaşam’dan gelir.Sanal yaşam olmasının sebebi insanları bir sanal gerçeklikte olmalarını sağlamasıdır.

VL-PLAYER NedİR VL-Player İnsanları bir sanal gerçeklik ortamında olmalarını, böylece kendileri evdeyken spor salonu vb. gibi mekanlarda hissetmelerini sağlar.

VL-PLAYER NedİR VL-Player İnsanları bir sanal gerçeklik ortamında olmalarını, böylece kendileri evdeyken spor salonu vb. gibi mekanlarda hissetmelerini sağlar.

EKSTRALAR SAAT ve KARTLAR Birer Ekstradır. Saat bir oyuncunun koluna takıldığında oyunu değiştirebilir yada oyundan çıkabilir. Ama saat menüsü değişkenlik gösterir. Eğer çocuk uyku veya ders çalışma modunda ise menü değişir. uyku 39775 veya www.vlplayer.com 21864

Plastik araç gereçler, oyunlarda gerçeği yerine geçsin diye açılırken kendiliğinden şişen malzemelerin yerine kullanılır. Örneğin oyunda gerçek bir araç yerine bir plastik araç gereç kullanılabilir. Plastİk araç gereçler

GÖZLÜKLER Gözlüğün camının ortasında bulunan kamera her şeyi yeşil ve yeşilin tonlarında görür. Gördüklerini makineye aktarır. Makine yeşil ve yeşilin tonlarında görünen her şeyi gizler ve oyunun görüntülerini ekler.

GÖZLÜK SİMÜLASYONU

GÖZLÜK SİMÜLASYONU

KIYAFETLER Oyundayken bir şeye değdiğinizde makine kıyafete, kıyafet vücuda titreşimler gönderir. Böylece o şeye değiyormuş gibi hissedersiniz.

Makİne NasIl ÇALIŞIR -Kıyafetler giyilecek ve gözlükler takılacak. -Saat bir oyuncuya takılacak. -Makine açılacak ve internete bağlanacak. -Makine gözlükleri ve kıyafetleri algıladıktan sonra oyun başlatılabilecek.

VL-SHOP VL-SHOP İnternet üzerinden VL-Player’e uyumlu oyunlar indirmeyi sağlar.

Internet superonline P

ATARI WORLD