Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Periler Diyarı’nda herkesin görmek isteyip göremediği, bulmak isteyip de bulamadığı gizemli bir ev varmış. Bu evin içi dışından daha büyük ve sihirliymiş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Periler Diyarı’nda herkesin görmek isteyip göremediği, bulmak isteyip de bulamadığı gizemli bir ev varmış. Bu evin içi dışından daha büyük ve sihirliymiş."— Sunum transkripti:

1 Periler Diyarı’nda herkesin görmek isteyip göremediği, bulmak isteyip de bulamadığı gizemli bir ev varmış. Bu evin içi dışından daha büyük ve sihirliymiş. Aynı zamanda evin gizli geçitleri de varmış. Ev kamuflaj olur, uçar ve yerin dibine girebilirmiş. Evin kapısında ve camlarında sarmaşıklar. Sarkar, biri bu evi görürse ev kendiliğinden hemen kaybolarak yer değiştirirmiş

2 Periler diyarında iki kardeş yaşarmış
Periler diyarında iki kardeş yaşarmış. Bu kardeşlerden Lee küçük olanmış ve ……………………. Sakura ise ………………………………. Periler Diyarı’nda bir sorun çıktığında Sakura çözümü planlar, Lee ise uygularmış. Bu iki kardeş hayatlarında hiçbir zaman kavga etmez, her zaman bir birlerini kollarlarmış.

3 Periler dışarıda oynarken bir avcı görmüşler
Periler dışarıda oynarken bir avcı görmüşler. Periler avcıdan, avcı da perilerden çok korkmuş. Periler avcının onları gördüğünü fark ettiklerinde hemen uyku tozlarını dökmüşler. Avcı sersemlerken periler hızla içeri girdiler ve evi kaybettiler. Bu sırada Lee yaralanmıştı. Canı çok acıyordu.

4 Sakura hemen malzemeleri toplamaya başladı
Sakura hemen malzemeleri toplamaya başladı. Bitki tozu, polen ve peri tozuna ihtiyacı vardı. Sakura hemen sihirli bir bandaj hazırlayıp Lee’nin koluna bağladı. Lee’nin kolu artık daha iyiydi. Periler bir daha böyle bir olay yaşanabilir diye evlerinin yerini hemen değiştirdiler. Artık her şey yolundaydı.


"Periler Diyarı’nda herkesin görmek isteyip göremediği, bulmak isteyip de bulamadığı gizemli bir ev varmış. Bu evin içi dışından daha büyük ve sihirliymiş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları