TOR YAPIM ZEYNEP TOR 0533 479 84 18 Firuzağa Mah. Ağahamamı cad. No:5/3 Cihangir/İstanbul.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNSAN KAYNAKLARI’NDA SOSYAL MEDYA
Advertisements

ELEKTRİKTE BAĞIMSIZ OLUN..!
Öğrenciler nereye gidiyor ?
AİLELERİN EĞİTİM SÜRECİNE KATILIM ÇALIŞMALARI
.com İletişimde Kökten Çözüm...
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
BİZ KİMİZ ?. BİZ KİMİZ ? HİZMET VEREN OLARAK İ.S.M Kanser Kontrol Hizmetleri - Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Tıp Meslekleri.
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
A1 TURUNCU SINIF PROJE SUNUMU
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
A.7-1 ÇİKOSAN A.Ş. Tek bir üretim bölümünde çeşitli mamuller üretmektedir. Genel üretim giderlerini üretilen mamul maliyetlerine götürü olarak yükleyen.
ANNE BEN NASIL DOĞDUM? Ooo! Hayır tatlım, sen benim içimde büyüdün. Sonrada…… Anne ben bu yumurtadan mı çıktım?
I am a student. Ben öğrenci-y-im. Ben hasta-y-ım.
Tanışma Toplantısı 19 Mart 2009 Değişim Sürecinde Gerekli Bilgiler Doç.Dr.Nagihan OKTAYER Erasmus Koordinasyon Komitesi Üyesi
Tiyatro Frankfurt olarak, Almanya`da yaşayan Türklere yönelik sosyal ve kültürel aktivitelerimizi yoğun bir şekilde devam ettirmekteyiz. Son yıllarda.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
I International License Partner Meeting E&V Commercial I March 2010 Hamburg1 CİNER İŞ MERKEZİ TAKSİM TALİMHANE Yeni Yan Yol Sok. Celilağa İş Merk. K:6.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
BİR YETİŞKİNİN BİR ÇOCUĞA SÖYLEDİĞİ EN GÜZEL 30 SÖZ
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
Farmasi Pazarlama Planı.
KANAL-TV.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Çizgiler hayatımızda önemli bir yere sahip
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 5 Ekim 2009 Pazartesi Aşağıdaki şemalarda kaç onluk var? Onluk sayısını altlarına yazalım. Örnekteki gibi.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 4 Aralık 2009 Cuma Kasaptaki etlerin 45 kilogramı.
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
1 GEDİZ TSO SEÇİM TAKVİMİ MART SEÇİM SÜRECİ 18 ŞUBAT 2005 Cuma: Listelerin hakime verilmesi ( 3 nüsha ) 23 ŞUBAT 2005 Çarşamba: Listelerin hakimden.
Aksaray Üniversitesi Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Proje Hizmet İşiEğitimMerkezBitti 2 Merkezi Araştırma LaboratuvarıEğitimMerkezBitti 3 Kampüs.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu Seyirci Kapasiteli Spor Salonu YapımıEğitimMerkezDevam ediyor 2 İl.
GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES) GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES)
TEİAŞ (9. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü)
İl Sağlık Müdürlüğü Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Gücünkaya Sağlık Evi İnşaatıSağlıkMerkezİhale aşamasında 2 Aksaray 400 Yataklı Devlet Hastanesi.
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Trabzon Bölge 9. Sınıf Anketleri
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
9. SINIFLARIN DİKKATİNE.
İSTANBUL İLİ 2011 YILI YATIRIMLARI III. DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME ( )
ÖFKE KONTROLÜ SEMİNERİ
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
KISALTMALARIN YAZILIŞI. Güzel Türkçe’mizde bazı kelimeleri kısaltarak yazabiliriz.
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
ABDULLAH TOKUR REHBERLİK SERVİSİ 2016 TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ASKERÎ LİSELER İLE BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULUNDA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİ SEÇME SINAVI.
FİNANS KOÇLUĞU SEMİNERİ FİNANS KOÇLUĞU SEMİNERİ İNSANA DAİR HER ŞEY Koçluk Sistemleri.
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ Hayat Boyu Rehberlik
4 / I SINIFI ŞUBAT AYI HABER BÜLTENİ
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
Değerli Anne-Babalar, Değerli Eğitim Sanatı Dostları,
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILSONU İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU DURSUN ALİ KURT.
Kişi Sayma Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Masa başına 8 kişi, odada 10 masa ve ek olarak baş masa
Performans & Finansal Sonuçlar – Çeyrek Hacim ve Büyüklükler
Sunum transkripti:

TOR YAPIM ZEYNEP TOR Firuzağa Mah. Ağahamamı cad. No:5/3 Cihangir/İstanbul

Mutlu bir yaşamın temeli, olmazsa olmazı sağlıklı olmak… Sağlıklı olmak vücudumuzu iyi besleyebilmek ve onun istediği gibi davranmakla başlar. Mutlu yaşam için mutfak seçimlerimizin önemi çok büyük…

“ Azıcık Aşım Ağrısız Başım “diyelim sağlıklı bir hayatın “mutfakta sağlıkla “ başladığını unutmayalım. “Mutfakta Sağlık” programının amacı beslenme seçimlerimizi doğru yönlendirecek güncel bilgi ve haberleri seyirciye aktarmaktır.

“Mutfakta Sağlık” programı aynı zamanda “Azıcık Aşım Ağrısız Başım” sözüyle özetlenecek Anadolu Mutfak kültürünü sağlıklı beslenme birikimlerini deneyimlerini ekrana taşıyor. “ Sen sağ ben selamet diye çıktığımız bu yolculukta ev sahibi Nilüfer KURT konuklarımız ise ünlüler, gurmeler ve sağlık sektöründen uzmanlar olmaktadır.

Cem Tv’de Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri saatleri arasında yayınlanmaktadır Doktor katılımı bütçelidir. KATILIM BEDELİ : TL +KDV ADVERTORIAL(BANT):500 TL+KDV ADVERTORİAL(SUNUCU):1.000TL+KDV SUNDU-SUNAR,DEVAM EDİYOR-EDECEK:5.000 TL+KDV