Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 4 Aralık 2009 Cuma Kasaptaki etlerin 45 kilogramı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 4 Aralık 2009 Cuma Kasaptaki etlerin 45 kilogramı."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 4 Aralık 2009 Cuma Kasaptaki etlerin 45 kilogramı sabah saatlerinde satıldı. Öğleden sonra ise 39 kilogram et satışı yapıldı. Günün sonunda satılan et kaç kilogramdır? Ahmet 15 yaşında, Kemal 28 yaşında, Cemile ise 27 yaşındadır. Her üçünün yaşları toplamı kaçtır? Ben Cesur Korkmaz. 56 yaşında evlendim. Bu gün 27. evlilik yıl dönümümü kutluyorum. Kaç yaşında olduğumu biliyor musun? Bir adımım 84 santimetredir. 5 adımım kaç santimetre eder? Bir giyim mağazasındaki ürünlerin alış ve satış fiyatları aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. kazak gömlek palto alışsatış 42 TL 25 TL 60 TL 52 TL 35 TL 70 TL Bir kazak, bir gömlek ve bir palto alan kişi toplam kaç TL öder? Kazak, gömlek ve paltonun mağazaya maliyeti kaç TL’dir? Mağaza sahibi her üründen kaç TL kar etmiştir?

3 Mitat Zorlu 2 Bir kişiyi haksız yere suçlamak, o kişiye adaletsiz davranmak anlamı taşır. Bu davranışımız da etik bir davranış olmaz. “Osman, arkadaşının silgisini izinsiz aldı. Silginin etrafını kesti. Kendisine ait olduğunu söyledi.” Osman’ın davranışını değerlendirir misin? “Arkadaş “ kelimesi sana neler hatırlatıyor? Arkadaşında olmasını istediğin özellikleri yazar mısın? Yazdığın bu özellikleri taşıyan bir arkadaşın var mı? Varsa adını yazar mısın? Görseli boyamanı ve betimlemeni istiyorum.


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 4 Aralık 2009 Cuma Kasaptaki etlerin 45 kilogramı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları