AXIS Etilen Oksit Gaz Sterilizatör Serisi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İLERİ, Arama-Kurtarma, Yangınla Mücadele, Savunma ve Güvenlik alanında en ileri teknolojiye sahip, fonksiyonel ve yüksek kaliteli ürünlerin geliştirilmesi.
Advertisements

DEZENFEKSİYON.
Süt Soğutma Tankları.
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
• 78’’, 87’’ ve 95’’ boyut seçenekleri • Çift kullanıcılı standart • 2 öğretmen ve 2 öğrenci kalemi • Entegre hoparlör ve amfi sistemi • 2 adet USB.
Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Enerjisi Sistemi
36 KV HAVAİ HATLARDA DÜŞEY YAKLAŞIM MESAFELERİ
ZEOSS ETİLEN OKSİT GAZ STERİLİZATÖRLERİ
Örnek Sorular Kapalı Alanlarda Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği Basınçlı Kaplarla Çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliği.
Kalitenin yeni adı * Kazan Dengeleme Kabı * Tortu Ayırıcı Separatör
Elektromanyetik Uyumlulukta Uzman Ortağınız
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
SAMSUNPORT.
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
Diferansiyel Denklemler
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
TANKLARA ASEPTİK DOLUM VE ASEPTİK BAG-İN-BOX SİSTEMLERİ
X RETON-P UVION PATOJEN İYONİZATÖRÜ ISO 9001:2000, EN ISO 13485:2003,
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
Sorular ve Cevaplar.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
Her Sulamada Uygulanacak Sulama Suyu Miktarı ve Sulama Aralığı
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
GÖK-AY Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
Alıştırma Eğitim Dokümanları
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
Aşınma Uygulamalarına Yönelik SiAlON Esaslı Seramik Malzemeler
USLE R FAKTÖRÜ DR. GÜNAY ERPUL.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
1/20 ÖLÇÜLER (Uzunluk) 4 metre kaç santimetredir? A B C D.
İmalat Yöntemleri Teyfik Demir
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
SOYULABİLİR KORUYUCU KAPLAMA
PÇAĞEXER / SAYILAR Ali İhsan TARI İnş. Yük. Müh. F5 tuşu slaytları çalıştırmaktadır.
MAXLOGIC Akıllı Adresli Yangın Alarm Santralleri Giriş
Okan Tarık KOMESLİ Çevre Mühendisliği Bölümü
Uzunluk ölçüleri Uzunluğu ölçtüğümüz araç metredir.
SERAMİK KALIBA DÖKÜM YÖNTEMİ
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
SEBZELERİN GENEL EKİM – DİKİM BİLGİLERİ
4 X x X X X
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
KÜÇÜK TASARRUFLAR BÜYÜK KAZANÇLAR
9.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği
ANA BABA TUTUMU ENVANTERİ
SULAMA SUYU İHTİYACI, SULAMA ZAMANININ PLANLANMASI
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
SAYILAR NUMBERS. SAYILAR 77 55 66 99 11 33 88.
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
Diferansiyel Denklemler
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
İMALAT YÖNTEMLERİ Bölüm- 3 Endüstrİ Ürünlerİ TasarImI bölümü.
Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.
VICKERS SERTLIK ÖLÇME YÖNTEMI Ölçme ve değerlendirme kriterleri aynı Brinell yöntemindeki gibidir. Bu yöntemi Brinelden ayıran özellik kullanılan ölçme.
AMBALAJ MALZEMELERİ VE STERİLİZASYON
Bakteri- Virus- Mantar
LABORATUVAR GÜVENLİĞİ ve STERİLİZASYON
KULLANILMIŞ ALETLERİN STERİLİZASYONA HAZIRLANMASI: Aletlerin sterilizasyon öncesi yıkanması, sterilizasyonun en önemli aşamasıdır. Temizlenemeyen hiçbir.
DEKONTAMİNASYON DEZENFEKSİYON VE STERİLİZASYON
ÖZLEM TÜRKMEN MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ TIBBİ MİKROBİYOLOJİ ANABİLİM DALI STERİLİZASYON VE OTOKLAVLARIN ETKİ MEKANİZMASI.
CE 1023 EO-FCT ETHYLENE OXIDE FLEXIBLE CHAMBER TECHNOLOGY
DEZENFEKSİYON VE STERİLİZASYON
Sunum transkripti:

AXIS Etilen Oksit Gaz Sterilizatör Serisi

Axis - AX Serisi Yeni teknoloji Gaz Sterilizatör serisi geleneksel sterilizatör gereksinimlerini ortadan kaldırmıştır: Basınçlı Hava Su Vakum Hattı Tahliye Hattı

Neler steril edilebilir ? Isıya dayanıklı ve dayanıksız tüm malzemeler Plastik Metal Mekanik ve Elektromekanik parçalar Tıbbi gereçler Laboratuvar gereçleri Yes they can be sterilized: · Plastics · Sensitive Rubbers · Optic Instrumental · Electric Material · Delicate Instruments · Implants · Protesis They are not been able to or they should sterilize: · What you can sterilize for traditional technical · Watery Solutions · Fatty · Textile Elements · Oils · Powders

Özellikler 975 lt ‘ye kadar kullanılabilir hacim Mikrobilgisayar kontrollu Gerekli en az ekipmanın biraraya getirilmesi ile arıza risksiz kullanım Soket tip bağlantı sayesinde parçaların alet kullanılmadan değiştirilebilmesi Cıvatasız üst kapak

Sterilizasyon ve Havalandırma Aynı Kabinde Modüler Kabin Operasyon sırasında sterilizasyon poşeti eklenebilme Sterilizasyon ve Havalandırma Aynı Kabinde Ekstra havalandırıcı gereksinimsiz

Avantajlar %100 Etilen Oksit Düşük ısılı operasyon +54°C Yüksek penetrasyon özelliği sayesinde en ince kateterler üzerinde bile etkili Su ile kolay nötralize olabilme Bakteri,virüs,vb. üzerinde oldukça etkin Isıya hassas biyomedikal malzemelerin sterilizasyonu için elverişli

Düşük gaz tüketimi. Rakiplerinden 10 kat daha az gaz kullanma. Negatif basınçlı çalışma sistemi Gaz sızıntısını ihtimalini elimine etme Çevresel kirlenmenin azalması Arttırılmış güvenlik Yüksek kullanıcı güvenliği

Sterilizasyon Kiti 100% Etilen Oksit Gaz Kartuşu Liner bag Nem çipi Dozimetre

Pratik kullanım Sterilize edilecek paketlenmiş malzemeler gaz kartuşu,nem çipi ve dozimetre ile birlikte liner bag içerisine konulur Liner bag ağzı kapatılır Liner bag sterilizatöre yerleştirilir Kartuş üzerindeki butona basılır

Ekstra Özellikler Modem aracılığıyla internet üzerinden işlev takibi ve kontrol Yazıcı Raporları Periyot ve zamanlar Fonksiyon takibi Dökümantasyon Hata kodları Sterilizasyon raporlarının 1 yıl boyunca hafızada saklanması

Teknik Özellikler 975 lit.re. 400 litre. 200 litre. 160 litre Kapasite 79 x 177 x 70 cm 62 x 111 x 60 cm 62 x 55 x 60 cm 53 x 68 x 48 cm İç Boyutlar 86 x 211 x 80 cm 69 x 141 x 70 cm 70 x 84 x 69 cm 60 x 84 x 60 cm Dış 10 6 2 Liner Bag Sayısı (max.) 54 °C 54°C Çalışma Sıcaklığı Alfa-Numerik LCD Alfa-Numerik LED Ekran Yes No Printer 1250 W 800 W 350 W 310 W 310 W Güç 220 V 50 Hz Gerilim 16 saat * (1 saat hazırlık, 3 saat sterilizasyon, 12 saat havalandırma) Çalışma Süresi İç Yüzey: Paslanmaz Çelik Dış Yüzey: DKP Yapı 2 yıl Garanti * AAMI (Association for Advancement of Medical Instrumentation) ST 41 : 1999 kriterlerine uygun olarak European Norm EN 550 : 2001

Sonuç Yeni güvenli ve pratik Etilen Oksit gaz sterilizasyon sistemi Sağlam yapı, arıza risksiz kullanım

Üretici: KORDON TIP SAGLIK ARAC VE GERECLERİ LTD. ADRES: 275/10 Sokak No:3/1 D:1  35030 Bornova/ İZMİR Tel : 0.232. 348 60 60    Fax: : 0.232. 348 60 90 E-mail: info@axis.com.tr Web : www.axis.com.tr