SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenciler nereye gidiyor ?
Advertisements

Youth Entrepreneurship Programme
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
BETT IN LONDON.
D’MUN International.
İspanya.
CERN.
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU
KENT MERKEZLERİ Merkezi İş alanı.
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference
NASA.
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
UNA USA MIDDLE SCHOOL MUN
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.
SİLİKON VADİSİ.
HAZIRLAYAN : BUSE DANIŞMAN 6-B
COĞRAFİ BÖLGELER.
Portekiz.
Mustafa Kemal Atatürk. Mustafa Kemal Atatürk Futsal Nedir ? Futbol Salona Girdi “Futsal” Oldu.
Yurt Dışındaki ATATÜRK anıtları
HAZIRLAYAN : ALİ BUĞRA SOYKAN 12-53
14 2) 19. ve 20. YÜZYIL STADYUMLARI
KIBRIS. Kıbrıs Adası…Kıbrıs Türkiye‘ nin Akdeniz sularında bulunmaktadır.”Yavru vatan” olarak da bilinmektedir.
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU. Parlamento Binası Big Ben, Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört.
BİLGİ KÜLTÜR YARIŞMASI
ÖZGE BEŞİKÇİ - ZEYNEP YAŞA
Cem Yurtsev Dikkat : Öğrencilere göndermeyelim !
EURO 2016 TÜRKİYE Onur KILIÇ. UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası.
KENTLER VE SİMGELERİ HAZIRLAYAN Zeynep Sarah ALAM
ÜLKELER COĞRAFYASI.
Cem Yurtsev
Belçika.
LONDRA.
Dünyanın harikaları.
Fransa.
Örnek bir polis teşkilatı her göreve hazır..... Görev seni cağırıyor.....
İsviçre.
1 Caner Ener. 2 3 Anadolu Yarımadası'nın güneybatı, Ege Bölgesi’nin güneydoğusunda yer almaktadır. Anadolu Yarımadası'nın güneybatı, Ege Bölgesi’nin.
STOCKHOLM İSVEÇ’İN BAŞKENTİ
Sosyal Bilgiler Olay Olgu Görüş.
YARİM İSTANBUL.
Bir yıl önceden uçak ve otel rezervasyonlarını yaptırmış olan bizler Barcelona ‘nın altını üstünü getirmeye yola çıkmıştık. Gezmenin yanısıra kendimizi.
İSPANYA (Spain).
BARCELONA: Son derece şahsiyetli bir şehir. Gaudi’nin inci gibi bezediği Katalan başkenti. İçinden denize girilebilen şanslı Avrupa şehirlerinden biri.
Almanya.
Castilla Vieja Hotel -Otelde Hoşgeldin Yemeği-Palencia
BREZİLYA.
RÜZGAR ENERJİSİ.
KEMAL ATATÜRK OKULLARI
Mağusa Tarihin halen yaşandığı hayalet şehir Mağusa...
Türkiye’de sporun başlangıcı ve gelişimi
PARİS. Paris is the capital of France. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world. Paris is known monuments, artistic and.
ONLARDA ÇOCUKTU.
BİZİM GÖZÜMÜZLE İSTANBUL
AD:ERCAN SOYAD:ERBAY SINIF:5-A NO:239
Viyana Metrosu, Avusturya
HENTBOL.
 Devlet:Millet niteliğindeki toplulukların,beraber yaşamak(beslenme,barınma,eğitim,güvenlik vb. )ihtiyaçları için kullandığı büyük teşkilattır.  Ülke(vatan):Bir.
BÜLENT FATİN ÖZMEN Dünyanın en ilginç yapıları 23 NİSAN 2009.
Almanlar’ın Jugendstil, Fransızlar’ın Art Nouveau, İngilizler’in Modern Style dedikleri gençlik üslubu 20.yüzyılın başlangıcında NewYork’tan Türkiye’ye.
HAZIRLAYAN:LÜTFULLAH CEM TOSYALI. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Başkenti Washington DC ’dir. En büyük şehri New York City ’dir. Para birimi Amerikan Doları’dır.
DÜNYA ÜZERİNDEKİ ÖNEMLİ BOĞAZLAR VE KANALLAR.
Tipik bir gotik katedral planı
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Portekiz.
HOLLANDA HAKKINDA BİLGİLER NÜFUSU : 17 MİLYONDUR BAŞKENTİ : AMSTERDAMDIR YÜZÖLÇÜMÜ KİLOMETREKAREDİR EN ÜNLÜ ŞEHRİ DE AMSTERDAMDIR İKİNCİ EN BÜYÜK.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ 15 – 19 MAYIS 2018.
İ SPANYA. İ ÇINDEKILER 1.Coğrafya 2.Yüzölçümü 3.Nüfus 4.İklim 5. Diller 6. İspanyol mutfağı 9.Gelenekler 10.Gidilmesi gereken 3 şehir. - Madrid - Andalucia.
Cristiano Ronaldo Hayatı. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz’in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir.
Sunum transkripti:

SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri

Amsterdam Hollanda'nın başkentidir Amsterdam Hollanda'nın başkentidir.Amsterdam, bugün Hollanda'nın kişi sayısı bakımından en büyük, kültürel ve parasal yönden de en önemli kentidir.

Amsterdam Arena, Hollanda'nın Amsterdam şehrinde bulunan bir stadyumdur. Ajax takımı ile Avrupa Amerikan Futbolu Ligi (NFL) takımlarından Amsterdam Admirals bu stadı kullanmaktadır.

Dam Meydanı Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bulunan bir şehir meydanıdır. Şehirin marka yapıları ve önemli aktivitelerin düzenlendiği ve şehrin en çok bilinen yerlerinden biridir.

Kraliyet Sarayı

Madrid, İspanya'nın başkenti ve Madrid bölgesinin yönetim merkezi Madrid, İspanya'nın başkenti ve Madrid bölgesinin yönetim merkezi. İber Yarımadası'nın orta kesiminde yer alır. Madrid İstanbul, Londra, Berlin ve Paris'ten sonra Avrupa'nın en en kalabalık beşinci şehridir.

Estadio Santiago Bernabeu İspanya'nın Madrid şehrinde 1947 yılında yapılan stadyum. Bu stadyumun ev sahibi takımı Real Madrid'dir. İsmi efsane başkan Santiago Bernabéu Yeste'den gelmektedir.

Alcala Caddesi

Alcala Kapısı

Cibeles Anıtı

Gran Via

Plaza Mayor

Muralla Arabe

Palacio Real

Barcelona, İspanya,da Katalonya Özerk Topluluğu ve Barselona ilinin merkezi ve İspanya'nın ikinci büyük kenti. Ülkenin kuzeydoğusunda, İspanya-Fransa sınırının 150 km güneyinde yer alır. İspanya'nın Akdeniz kıyısındaki en önemli limanı ve ticaret merkezidir.

Camp Nou, İspanya’’nın Barselona şehrinde bulunan ve 100 Camp Nou, İspanya’’nın Barselona şehrinde bulunan ve 100.000 seyirci kapasitesi ile Avrupa'nın en büyük futbol stadyumudur. Laliga’nın en önemli takımlarından FC Barcelona, iç saha maçlarını bu stadyumda yapar.

La Sagrada Familia (Kutsal Aile) Katalonya'nın Barselona şehrinde bulunan modern mimarinin öncülerinden sayılan Antonio Gaudi tarafından 1882 yılında yapılmaya başlanmıştır

La Sagrada Familia

Park Guell, 1900-1914 tarihleri arasında, Güell ailesinin soyluluk göstergesi olarak yaptırılmıştır. Park, 1923'ten sonra halka açılmıştır.

Plaza Cataluna

La Rambla

La Boqueria

Santa Maria Del Mar Kilisesi

Torre Agbar

Plaça D’ Espanya

Palau De La Musica Catalana

Ciutadella Park

Disneyland Paris

Walt Disney Studios

Paris Saint Germain Stadium

Champs - Elysees

Eiffel Kulesi

Notre Dame Katedrali

WORLD IS IN YOUR HAND WITH www.majole.com