Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
İnternet Tarayıcı Programlar
İNTERNET.
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
Facebook Reklamları.
Bir Kuruluş Öyküsü.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Birtel İletişim Teknolojileri
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
E-İçerik Arama, Bulma ve Seçme
BTN Elektronik Güvenlik
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. BAKANLIĞIMIZ PERSONELİNİN ADINA UZANTILI E-POSTA ADRESİ KULLANIMI.
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Adress :Fahrettin Kerim Gökay Cad. Baycanhan No:41 D:13 K:3
YAŞADIĞIMIZ yer Sunan:Ege PEKGÖZ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
GOOGLE’DA ARAMA YAPMAK
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Bilgiye ulaşma ve biçimlendirme yöntemleri
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
İNTERNET TABANLI UZAKTAN EĞİTİMDE MOBİL ÖĞRENMENİN ROLÜ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
Yazılım Geliştirme Projesi
Arama Motoru Nedir?.
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
Modern işletmeler için sınıfının en iyisi üretkenlik araçları Telista Bilişim ve İletişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
BİLGİSAYAR NEDİR?.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
Ağ Nedir IP Adresi DNS Sunucu
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
6.1.3.C1 Artık Ben de Belgelerimi Tarıyorum.
AC500 Eğitim Sunumları 4. CP600 Başlangıç.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
1 / 491 / / 21 3 / 21 4 / 21 5 / 21 6 / 21.
Sunum transkripti:

Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri

Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri Google Arama Ağı Reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer ve Dil Hedefleme Cihaz Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.

Anahtar Kelime Hedefleme Anahtar kelime hedefleyerek, firmanızın verdiği ürün ve hizmete göre belirlediğiniz anahtar kelimeler ile reklamlarınızı gösterirsiniz. Şöyle ki; seçtiğiniz anahtar kelimeler ile Google’da ürün ve hizmetinizi arayan kullanıcılar sizin belirlediğiniz anahtar kelimeleri kullanarak arama yaparlarsa, reklamlarınız tetiklenir ve ilgili kullanıcıya reklamlarınız gösterilir.

Yer ve Dil Hedefleme Yer ve dil hedefleyerek müşterilerinize ürün veya hizmetinizi sunmak istediğiniz coğrafi yerleri ve arama motorlarındaki kullanılan dil seçeneği ile ulaşmak istediğiniz kitleyi belirleyerek reklamlarınızı gösterirsiniz.

Cihaz Hedefleme Reklamlarınızı, kullanıcılar bilgisayarlarından, iPhone'lar ve Android cihazlar gibi tam işlevli tarayıcılara sahip cep telefonlarından veya tabletlerinden arama yaptıklarında göstermeyi seçebilirsiniz. Hedeflerinize bağlı olarak, bir veya birden çok cihazı hedefleyebilirsiniz.

Google Arama Ağı Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın! www.nethizmet.net Adres :  Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk.  Maltepe / İSTANBUL Telefon : +90.216.469 66 80 (pbx)  Fax : +90.216.469 66 84  GSM : +90.555.980 28 92  E-posta : info@nethizmet.net