14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

Kardanadam festival.
CYEA THE JCI CREATIVE YOUNG ENTREPRENEUR AWARD JCI YILIN YARATICI GENÇ GİRİŞİMCİSİ.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
İÇERİK 2  Yasal Yükümlülükler  Görünürlük Faaliyetleri  Görünürlük Araçları  SERKA Logosu  Görünürlük Kurallarına Riayet  Görünürlük.
Kamu Personeli Verimlilik Projesi
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması TMME Araştırma, KalDer’in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri.
Her gözden iyilik Uluslararası ÜNİVERSİTELER KISA FİLM FESTİVALİ
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
10 HAZİRAN PAZAR Saat :18.30 KOKTEYL Saat: KONSER İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ KONSER SALONU LEVENT – İSTANBUL GENÇ PİYANİSTLERDEN PİYANO RESİTALİ.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Su Yaşamın Temel Kaynağı SU YOKSA, HAYAT DA YOK!
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
LOGO TÜBİTAK Lindau Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Türk Balıkadamlar Kulübü
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
HAFTA I.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Eğitici Eğitimlerinin Organizasyonu
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı Yılı Ulusal Konferansı.
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ
1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak,
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Programları Başvuru Süreci Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Doç. Dr. Eyüp DEBİK ÇED ve ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ YÖNETMELİĞİ ( Tarih ve Sayı: 28784)
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.
“From 7 to 77: Social Responsibility Project”. Social Responsibility Project for Graduation “FROM 7 TO 77: Solidarity between generations” Four Generations.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
BİLİM Sanat Merkezine Öğrenci Seçimi
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
Eğitimde Hedefler Hedeflerin İşlevleri ve Analizi
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
SABİHA GÖKÇEN.
Sait Gürsoy’la Başarıya Doğru. Bakış Açısı 1950’li yıllar: “Ne bulursam onu alırım.” 1970’li yıllar: “Neyi alabilirsem onu alayım.” 2010’lu yıllar: “Ne.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
ZİRVENİN AMACI • İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek • Kiralama sektöründe farkındalık yaratmak • Kiralama sektörünün gelişimini.
ZİRVENİN AMACI • İş ve İstif Makinaları Kiralama Sektörünü bir araya getirmek • Kiralama sektöründe farkındalık oluşturmak • Kiralama sektörünün gelişimini.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
İSMEK 14. Genel Sergi ve Festivali 31 Mayıs – 14 Haziran 2011 Feshane Kültür Merkezi / Eyüp – İstanbul ORGANİZASYON Dünyanın En Büyük El Sanatları Sergisi’nde.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
İnternet Programcılığı II
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
Sunum transkripti:

14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus

Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama, reklamcılık ve medya dünyası başta olmak üzere iş dünyasındaki en başarılı kadınları onurlandırmak üzere düzenlenmektedir. Advertising Age bugüne kadar 300’den fazla kadını ‘Women to Watch’ listesine almıştır.

WOMEN TO WATCH Ad Age, Women to Watch’ı 2012 yılında dünyanın diğer ülkelerine de taşımaya karar vermiştir. İlk olarak Çin’de düzenlenmeye başlanan Women to Watch 2013’ten itibaren Türkiye’de gerçekleşecektir. Women to Watch bir ödül töreni değil, onurlandırma seremonisidir. Women to Watch hayat boyu başarı ödülü olmaktan ziyade; son bir yılda gösterilen performansların değerlendirilmesiyle belirlenir… Women to Watch kadınlarının belirlenmesinde herhangi bir başvuru söz konusu değildir. Ad Age’in belirlediği kriterler çerçevesinde belirlenecek adaylar, Ad Age ile MediaCat’in editöryal standartları içinde incelenecek ve titiz bir çalışma sonrasında kazananlar finalize edilecektir. Women to Watch’da ayrıca bir ilk gerçekleşecek ve yaşamı boyunca önemli başarılara imza atmış bir iş kadını da Ya ş am Boyu Onur Ödülü ile onurlandırılacaktır.

Platin iş ortaklığını Hepsiburada'nın üstlendiği Women to Watch ödül gecesi, 14 Mayıs’ta Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecektir. Ödül gecesi gala yemeği olarak organize edilecektir. Gecede Women to Watch kadınları panel düzeninde sahnede oturacak, kariyerleri ve uzmanlıkları konusunda MediaCat ve Advertising Age yayın ve editöryal direktörlerin yönlendireceği soruları cevaplandıracaklardır. Her bir Women to Watch kazananı sorulara stratejik olarak cevap verip tecrübelerini salondakilerle paylaşacaktır…

Gecenin sonunda Women to Watch ödülleri tüm kazananlara takdim edilecektir. Her bir kazanan Women to Watch gecesinin özel davetlisidir. ‘Woman to Watch’ seçilen kişiler MediaCat, Ad Age veya sponsor masalarından birinde oturmak üzere geceye davet edilecektir. MediaCat Dergisi Mayıs ayında özel bir Women to Watch sayısı hazırlayacak, kazanan profillere detaylı olarak yer verecektir. Bununla birlikte Women to Watch kadınlarının kariyerleri ve iş yaşamlarından bahsedilecek ve röportajları yer alacaktır. Ad Age kendi platformlarında ve etkinlik takviminde Women to Watch Turkey’e yer verecek, etkinliği takip eden sayısında, Women to Watch Turkey organizasyonu özel haber olarak yer alacaktır.

İLETİŞİM FAALİYETLERİ Women to Watch ile ilgili tüm aktif içerikler ve tanıtımlar, sponsorlara da tercih ettikleri sponsorluk kapsamında hedef kitleleri ile buluşma fırsatı vermektedir. Women to Watch sponsorlarının logolarıyla bulunacağı tanıtım mecraları aşağıdaki gibidir: » Web sitesi; mediacatonline.com, mci.com.tr » Gazete ve dergi ilanları, haberler, e-bültenler, direct ler vb. » Ödül Seremonisi » Program Kitapçığı » MediaCat Dergisi Women to Watch özel sayısı

Birce Güler Etkinlik Direktörü /232 Umut Özkan Sponsorluk Uzmanı /138 WOMEN TO WATCH | 14 MAYIS 2013 İLETİŞİM