90 Gün Kampanyası «HEDEFLERLE YÖNETİM İLKESİNE» dayanan bir yönetim kampanyasıdır. Kampanya kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterliklerinin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNSAN KAYNAKLARI’NDA SOSYAL MEDYA
Advertisements

1EĞİTİM BİRİMİ DİYARBAKIR KHB 90 GÜN ÇALIŞMASI  ‘’Hedeflerle Yönetim İlkesine’’ dayanan bir proje çalışmasıdır.  Çalışma kapsamında 90 gün.
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Finansal Eğitim Merkezi ve Eğitim Teknolojileri 2012 – 2013 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2013.
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
EVDE BAKIM HİZMETİ SUNAN SAĞLIK KURULUŞU DENETLEME FORMU
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
YOĞUN BAKIM HİZMETLERİ
Ana başlıklar 90 gün çalışmasının üç ana başlığı vardır:
SAKARYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ SAKARYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
“Bizi gönül tahtına oturtan milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.’’
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
İNTERNET.
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
ERGANİ DEVLET HASTANESİ EĞİTİM BİRİMİ
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
1 Stratejik Yönetim Sistemi Projesi Çerçevesinde Stratejik Planlama Adımları MURAT KAYMAK 25 Ağustos 2006 Ankara.
9.Sınıf Tıbbi Etik ve Meslek Tarihi
ULUSAL İSG AĞI TOPLANTISI AJANS’IN 2007 YILI ETKİNLİKLERİ SAKİNE OVACILLI 17 NİSAN 2007 ANKARA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
ETCF is funded by the European Union EU–TURKEY ODALAR FORMU TİCARET ODALARININ HİZMET KALİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİYLE GÜNEY MARMARA BÖLGESİNDEKİ KOBİ’LERİN.
Zamanı Ölçme Yıl Ay Hafta Gün
TC. SA Ğ LIK BAKANLI Ğ I TÜRK İ YE KAMU HASTANELER İ KURUMU İ ZM İ R KUZEY KAMU HASTANELER B İ RL İĞİ GENEL SEKRETERL İĞİ 90 Gün Çalışması Uzm. Dr. Mustafa.
Öğrenci Temsilcilikleri Seçimi Mühendislik Fakültesi.
TKHK Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
90 gün Çalışması gün çalışması, ‘hedeflerle yönetim ilkesine’ dayanan bir yönetim çalışmasıdır. Çalışma kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel.
1. 2 Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU Sağlık Bakanı ’ ’Bizi gönül tahtına oturtan milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.’’
MEMNUNİYET ANKETLERİ Yük.Hemş. Betül BOZACI Kalite Birimi
MURATPAŞA İLÇESİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HASTA HAKLARI GÖRÜŞLERİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA Dr. Latif Serdar ÇELİK.
Verimli Ders Çalışma Teknikleri.
HASTA ODAKLI KALİTE YÖNETİM STANDARTLARI VE HİZMET KALİTE STANDARTLARI İLİŞKİSİ Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci İTÜ Sağlık İşletmeleri Sertifika Program Koordinatörü.
DUYURU ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ATA-152 DERSLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ İLE İLGİLİ HUSUSLAR ATA-152 DERSLERİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN SAĞLANAN UZAKTAN EĞİTİM.
0+ HASTA MAĞDURİYETİNE VE SAĞLIK ÇALIŞANINA ŞİDDETE ‘DUR’ DEDİK!
Meslektaşlarımızın Ücret Almadan Hizmete Devam Etmesi. Haksız Rekabette Sorunlar.
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
Matematik 1 Takvim Nedir?.
TSK TIBBİ KBRN SAVUNMASI Dr.Hv.Tbp.Bnb.Sermet SEZİGEN
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
Bulut bilişim için Üniversitelerimizde bilişim personeli yeterlikleri 18 Aralık 2013 – Aksaray Üniversitesi Bilişim Teknik Personeli Yeterlik Ölçeği Toplantısı.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü
DÖNEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ORDU İLİ
TOKAT KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ
 KALİTE YÖNETİM BİRİMİ  Mart ayında düzenlenen dış denetim sonucu Müdürlüğümüz çalışmalarının ISO Kalite Standartlarına uygunluğu bir kez daha.
1 GEDİZ TSO SEÇİM TAKVİMİ MART SEÇİM SÜRECİ 18 ŞUBAT 2005 Cuma: Listelerin hakime verilmesi ( 3 nüsha ) 23 ŞUBAT 2005 Çarşamba: Listelerin hakimden.
SHKS HASTA BAKIM HİZMETLERİ
1 (2009 OCAK-ARALIK) TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI. 2 VERGİ GELİRLERİ TOPLAMIDA TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI ( OCAK-ARLIK/2009 )
İSMİN HALLERİ.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
INF 101 Basic Information Technologies
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Ecz. Sema ÖREN Uygulama Adı: İlaç Bilgilendirme Notları
TIP FAKÜLTENDE DÖNER SERMAYE OLUŞUMU VE DAĞITIMI 2003.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ROSAMSUN ROMANİAN TURKİSH TOURİSM AGENCY. BASINDA OKULUMUZ.
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
Kamu Hastaneleri Birliği
KAMU SEKTÖRÜ SAĞLIK YÖNETİCİSİ GÖZÜYLE BASIN
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
Yükseköğretim Kurulu Kalite Çalışmaları
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
2018 YILI DRAGOS HASTANESİ FAALİYET SUNUMU
Sunum transkripti:

90 Gün Kampanyası

«HEDEFLERLE YÖNETİM İLKESİNE» dayanan bir yönetim kampanyasıdır. Kampanya kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterliklerinin ve Merkez Yönetim Teşkilatı’nın koordineli çalışmaları sonucu kamu hastanelerine ilişkin bazı yeniliklerin hayata geçirilmesi hedeflenmektedir. Kampanyanın tamamlanma süresi 90 gündür. Bu nedenle kampanya ‘90 Gün Kampanyası’ olarak adlandırılmıştır.

TALİMATLAR

Talimatlar Yaşlı ve Engellilere Yönelik Düzenlemeler Raporu Hastanelerde Bilgilendirme Videoları ve Duyuruları Çalışanlara Yönelik Hastane Oryantasyon Kitapçığı ve Programı Hazırlanması

Talimatlar Kamu Hastaneleri Kurumu Kurumsal İnternet Sitesi Düzenlemesi Hasta ve Yakınlarına Taahhütlerin Deklarasyonu Çalışan, Hasta ve Yakınlarının memnuniyet(sizlik) Sebepleri Araştırması Çalışan, Hasta ve Yakınlarının Memnuniyet(sizlik) Sebepleri Araştırması

TALİMATLAR 90 Gün Çalışmasının Web Sitelerinde Duyurulması Hastane Resimlerinin Derlenmesi Hasta Ve Yakınlarının Adreslerinin Toplanması Ve Bildirimi (Müracaat Sayısı %3 Kadar) Çalışanların Adreslerinin Toplanması ve Bildirimi

TALİMATLAR 90 Gün Çalışmasının Duyuru Görev Tanımlarının Yapılması Bebek Bakım Odalarının Tüm Hastanelerde Kullanılır Durumda Tutulması

12 Ağustos Pazartesi90 Gün Katılım Yoklaması 21 Ağustos Çarşamba 90 Gün Çalışmasının Duyurulması 26 Ağustos Pazartesi 90 Gün çalışmasının web sitelerinde duyurulması 27 Ağustos Salı Yaka kartlarının takılması 3 Eylül Salı Görev tanımlarının yapılması 4 Eylül Çarşamba Pers.ve hasta tuvaletleri ayrımının kaldırılması ve tuvaletlerin temiz tutulması 5 Eylül Perşembe Hastane resimlerinin derlenmesi 6 Eylül Cuma Hasta ve yakınlarına taahhütlerin deklarasyonu 9 Eylül Pazartesi Bebek bakım odalarının tüm hastanelerde kullanılır durumda tutulması 10 Eylül Salı Çalışanların adreslerinin toplanması ve bildirimi 11 Eylül Çarşamba I.Ara Değerlendirme 12 Eylül Perşembe Çalışan, hasta ve yakınlarının memnuniyet(sizlik) sebepleri araştırması 15 Eylül Pazar Hastane yönetimi tarafından taburcu olan hastaların evde ziyaret edilmesi 16 Eylül Pazartesi 90 Gün Talimatları için Karne Düzenlemesinin Yapılması 25 Eylül Çarşamba Hastane sınıflandırma çalışması 26 Eylül Perşembe Çalışanlara yönelik hastane oryantasyon kitapçığı ve programı hazırlanması 10 Ekim Perşembe Hasta ve yakınlarının adreslerinin toplanması ve bildirimi 11 Ekim Cuma Beyan usulü karnenin hazırlanması II. Ara Değerlendirme Toplantısı 17 Ekim Perşembe Tıbbi Cihaz ve Radyoloji Hizmetleri Değerlendirme Raporu 18 Ekim Cuma Hastane İlaç kullanımı değerlendirme raporu 24 Ekim Perşembe Yoğun Bakım Değerlendirme Raporu 25 Ekim Cuma Hastanelerde bilgilendirme videoları ve duyuruları 29 Ekim Salı Acil Servis Değerlendirme Raporu