Yeni Nesil Mobil Katalog

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
AKILLI FAKS.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Satış Bilgilendirme Sunumu Esnaf ve Küçük İşletmeler
EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ
2012
Satış Bilgilendirme Sunumu Özel Güvenlik Firmaları
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
İzinli Veritabanı & Hedefli Lokasyon
Bayi Satış Örgütleri Temel Eğitimleri.
Satış Bilgilendirme Sunumu Esnaf ve Küçük İşletmeler
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Votel İletişim Hizmetleri A.Ş.
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Kurumsal Satış Kanalları
MOBİL ÖĞRENME VE MOBİL UYGULAMALAR
Otelcilik Sektörü Satış Bilgilendirme Sunumu
T.C ŞANLIURFA VALİLİĞİ İl Merkez Proje Ofisi 2008 – 2009 SODES PROJELERİ WEB YÖNETİM ARAYÜZÜNÜN KULLANILMASI.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK HİZMETİ
Garanti Bankası-11 Aralık 2007 Gündem Garanti Bankası Online Stratejisi ve Örnekleri Study Case: 5 dk.da Kredi Mobil Mecra.
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Dijital Yerliler ve Kütüphanelerde Mobil Uygulamalar Tolga ÇAKMAK – 12 Ocak 2012 Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
KÜBRA AYAN & DİLEK DEMİRAL
Web Tasarımı ve Adobe Muse
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
TUANA BİLİŞİM GURURLA SUNAR inceleyin ve Gominisite Yeni Nesil Web Sitesidir Gominisite ile web sitenizi kendiniz yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
KURUMSAL SUNUM.
WEB ARAÇLARI KONYA 2017.
SOSYAL MEDYA.
Tablet Menü.
Akıl Defteri.
Tablet Menü.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

Yeni Nesil Mobil Katalog Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım

KataloX ile Online Kataloglar Ürün kataloglarınızı dijital dünyaya taşıyan ve hedef kitlenize mobil ortamda tanıtım içeriklerinizi sunabileceğiniz bir platformdur. KataloX size kod yazmadan geliştirebileceğiniz ve yönetebileceğiniz bir ortam sağlar. JetMail’in yenilik yaratan özellikleri ile kampanyalarınızı duymayan kalmasın

Mobil Kataloglarınız Cepte KataloX ile hedef kitlenizin cebinde yer alın, her an ulaşılabilir olun

Mobil Dünyada Yerinizi Alın Bir tıkla mobil kataloğunuz binlerce müşterinizin cep telefonuna gönderirsiniz. Şirket bilgileriniz, ürünleriniz, ürünlerinizin görselleri, iletişim bilgileriniz, varsa şubeleriniz hatta web sitenizin linki mobil katalogunuzda yer alır. Bu sizi her an ulaşılabilir kılar. KataloX içerisindeki yazı ve resimleriniz yenilenerek her görüntülemede güncelliğini korur. Yer ve zaman kısıtı olmaksızın istediğiniz yerden istediğiniz kişiye kolaylıkla gönderirsiniz.

Tanıtımlarınızı Ateşleyin! Mobil Kataloğunuz Olsun Cepten Her An Ulaşılabilir Olun! Hedef kitlenizin cep telefonlarında, şirketinizin bilgileri, ürünleriniz ürünlerinizin resimleri, iletişim bilgilerinizle yer alın, size her an ulaşılsın markanız daha çok tanınsın, satışlarınız artsın ister misiniz? Tüm farklı ekran, çözünürlük ve telefon modeli için ayrı ayrı uygulama yaz(dır)mayın. Bırakın KataloX tüm bunları sizin için sadece birkaç saniyede düzenlesin. Birkaç dakikalık kopyala yapıştır hamlesiyle hazırlanır. Yazı, resim yapıştırabilir, web/wap linkleri ekleyebilir, doğrudan telefon arama yaptırabilir, mail gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Nasıl Gönderilir? HAZIRLA DAĞIT QR Kod Mobil Katalogunuza özel hazırlanan kare kodun cep telefonlarından okutularak indirilmesini sağlayabilirsiniz. HAZIRLA SMS Hazırladığınız mobil kataloğu mevcut datanızın cep telefonuna SMS ile ulaştırabilirsiniz. İnteraktif SMS Kullanıcılar telefonlarından gönderecekleri bir kısa mesaj ile katalogu interaktif olarak talep edebilir. DAĞIT Web Sitenize ekleyeceğiniz bir butona tıklanıp numara yazılarak indirilmesini sağlayabilirsiniz. E-Posta Kullanıcılara gönderilecek olan mail içeriğine eklenen linke tıklanarak indirilmesi sağlanabilir.

Avantajları Düşük üretim ve gönderim maliyeti Hızlı gönderim Mobil katalog, basılan kataloglara göre daha az maliyet üretir Hızlı gönderim Anında istediğiniz kadar kişiye ulaştırabilirsiniz Düşük maliyetle hızlı içerik güncellemesi Kontrol panelinden çok hızlı güncelleme yapabilirsiniz Kullanımı kolay ve hızlı Arayüz tasarımı kolay ve hızlı kullanım için tasarlanmıştır Unutulma, kaybolma, eskime sorunu yok Bayi ve müşterileriniz KataloX‘larını her zaman cebinde taşır Stoklama sorunu yok Kağıt baskılı kataloglar gibi stoklama sorunu yoktur Kendi web sitenizden dağıtım imkanı Web sitenizden edinilebilir

Neden KataloX? İçerik Yönetimi Web’den yönetilebilen bir platform olduğu için her an güncel kullanılmasını sağlayabilirsiniz Uyumluluk Her model cep telefonunda tüm operatörlerin aboneleri tarafından görüntülenebilir Maliyet Uygulama yazdırma ve güncelleme maliyetlerinden kurtularak mobil dünyada yerinizi alabilirsiniz Raporlama Kişilere ulaştığını ve yüklendiğini anlık olarak raporlayabilirsiniz

Neler Yapılabilir? Kurumsal kataloglar Ürün katalogları Tüm farklı ekran, çözünürlük ve telefon modeli için ayrı ayrı uygulama yaz(dır)mayın. Bırakın KataloX tüm bunları sizin için sadece birkaç saniyede düzenlesin. Kurumsal kataloglar Ürün katalogları Fuar, panel, açılış davetiyeleri Organizasyon dijital içerikleri Şehir ve Turizm Kılavuzları Şirket Telefon Defterleri Akıllı Fotoğraf Albümleri Kampanya Sunumları

Ödüllerimiz BİOTEKNO Türkiye’nin en iyi Bilişim şirketidir. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmet ve gösterdiği başarının sonucu olarak Türkiye'de ve Dünya'da birçok ödüle layık görülmüştür. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 “2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü 2008 “Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi” Ödülü 2008 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2009 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2010 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2011 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2012 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2012 “Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü 2013 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2013 “Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 “Teknoloji Fast 50 Türkiye-Birincisi” Ödülü 2009 “Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)-Birincisi” Ödülü 2010 “Teknoloji Fast 50 Türkiye-Dördüncüsü” Ödülü

Teşekkürler Bizi takip edin www.facebook.com/biotekno www.twitter.com/bioteknobiz www.linkedin.com/company/biotekno www.vimeo.com/biotekno http://www.slideshare.net/Biotekno http://www.biotekno.biz/index.php/category/blog/