Human Plus 2007 ‘Sosyal Bilimlerde Akademik Ağlardan oluşan Avrupa Takımadaları ’ Elif Hatun Kılıçbeyli Çukurova Universitesi ECTS/DS Kurum Koordinatörü.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Fidan BAYRAKTUTAN Öğrenci İletişim Sorumlusu
Advertisements

Avrupa Birliği Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Faaliyetleri
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI’na GENEL BAKIŞ
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu BOLOGNA SÜRECİ’NE GENEL BİR BAKIŞ.
Kadir Has Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırmaları Merkezi’nin amacı disiplinlerarası araştırmalar ve kadın ve toplumsal cinsiyet.
BİLGİSAYAR ve ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Eğitim alanında Topluluk eylem programı
Avrupa Yükseköğretim Alanı’nın Faaliyetleri Kapsamında Türk Yükseköğretim Sistemi’nin Değerlendirilmesi Yeterlilikler / Öğrenme Kazanımları Prof. Dr.
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
27 Haziran 2008, Prof. Dr. A.S.GÖKALP BOLOGNA SÜRECİ VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Engelli Yetişkinler için Mesleki Uygunluk Modülü Geliştirme
Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Stratejik Planı.
TR-GRID ULUSAL GRID OLUŞUMU GRID PROJELERİ TÜBİTAK ULAKBİM Ankara, Şubat 2007.
R. Orçun Madran.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Diyalog için Halk Bilimi Folklore as a Mean of Dialogue.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
AB EĞİTİM, KÜLTÜR,GENÇLİK PROGRAMLARI Prof. Dr. Selda Önderoğlu AB Ofisi.
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
AVRUPA BİRLİĞİ KÜLTÜR POLİTİKASI. Avrupa Birliği ya da kısaca AB, yirmi yedi üye ülkeden oluşan ve toprakları büyük ölçüde Avrupa kıtasında bulunan siyasi.
Öğretim İlke ve Yöntemleri Yrd. Doç. Dr. Cenk Akbıyık
Diploma Eki (DE) Diploma Supplement (DS)
Comenius Programı Onur AYDEMİR
ESPAÑA SİSTEMA DE EDUCACİÓN LA EDUCACİÓN SUPERİOR LA FORMACİÓN DE LOS DOCENTES AB Ülkelerinde Eğitim Prof. Dr. Mustafa ERGÜN Nurcan BUNAR.
GELENEKSEL KENT DOKULARININ YENİ GELİŞME ALANLARIYLA BULUŞMASI
Bologna Eşgüdüm Komisyonu Başkanları Toplantısı Turgut Özal Üniversitesi 20 Mayıs Mayıs 2011 A. Bülent Özgüler Bilkent Üniversitesi Mezunları ile.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Yoğun Programlar Intensive Programmes (IP) Doç.Dr. Sevinç Gülseçen Erasmus.
BOLOGNA SÜRECİNİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASI PROJESİ Kasım 2006 Fırat Üniversitesi, Elazığ Nezih Güven- Bologna Rehberi.
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 239 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye'de mühendislik,
Türkiye’de Meslekî Eğitim ve Öğretimdeki Yeni Yaklaşımlar
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
Dr. Armağan Erdoğan TÜRK YÜKSEKÖĞRETİMİNDE BOLOGNA SÜRECİ UYGULAMALARı VE GELECEĞE BAKıŞ SOSYAL BOYUT KAVRAMı: UYGULAMALAR VE ÖNGÖRÜLER Dr. Armağan Erdoğan.
Bilgilendirme Toplantısı
- Politika ve Yenilik Komitesi toplantısı Marc Durando Avrupa Okul Ağı etkinlikleri sunusu.
1. Sunum (Giriş - Ders Hakkında - Tanışma) Öğr. Gör. Mehmet Akif BARIŞ Medya ve Çocuk.
İMKB ŞEHİT UMUT SAMİ ŞENSOY ANADOLU LİSESİ
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
PROF. DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
MİMARLIK BÖLÜMÜNE HOŞGELDİNİZ
MODA TASARIMCILIĞI.
FAKÜLTEMİZ HAKKINDA Fakültemiz tarihinde kabul edilen ve tarihinde Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı.
Engellilik Araştırmaları Tezli Yüksek Lisans Programı
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
MÜFREDAT NEDİR, NEDEN GÜNCELLENMEKTEDİR?
Müdür V. DOÇ. DR. Durmuş DAĞHAN
ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI Ocak, 2009
Sosyal Bilimler Enstitüsü Eylül- 2017
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Avrupa Yükseköğretim Alanı’nın Faaliyetleri Kapsamında Türk Yükseköğretim Sistemi’nin Değerlendirilmesi Yeterlilikler / Öğrenme Kazanımları Prof. Dr.
EĞİTİM FAKÜLTESİ Akademik Yılı Genel Kurul
Doç. Dr. Gözde YİRMİBEŞOĞLU
2018 Yılı Performans Sunumu
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Human Plus 2007 ‘Sosyal Bilimlerde Akademik Ağlardan oluşan Avrupa Takımadaları ’ Elif Hatun Kılıçbeyli Çukurova Universitesi ECTS/DS Kurum Koordinatörü      

Ortak Akademik Çalışma Ağları Exhibit "Images of Europe" and the Humanistic Thematic Network The Royal Flemish Academy of Sciences and Arts, 1-2 june 2007                   Ortak Akademik Çalışma Ağları elifhatunkilicbeyli.06/2007

Acume-Avrupa toplumlarında ‘Kültürel Hafıza’ Anatomi, Antropoloji, Dilbilimi ve öğretimi, Eğitim, Folklor ve Edebiyat, Görsel Sanatlar , Güzel Sanatlar, Psikoloji, Toplum Bilimleri, Tarih. Cultural Amnesia; Bearing Witness; Places and Memory; Oral and Written History; Foundation Texts and Mythology. elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 Exhibit "Images of Europe" and the Humanistic Thematic Network The Royal Flemish Academy of Sciences and Arts, 1-2 june 2007                   Acume - Ortakları elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 ATHENA Avrupa Kadın Çalışmaları Akademik Ağı elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 Athena Ana konular       (1) Cinsiyet, Kültür ve Avrupa Çeşitliliği     (2) Kadın, Toplum ve Avrupa Vatandaşlığı ÇALIŞMA ALANLARI I. Ortak müfredat geliştirme ( Model oluşturma, Innovatif öğrenme malzemeleri, ortak Lisans, YL ve Doktora programları, MC TN için sinerji oluşturma) II. Eğitim teknikleri ve Araştırmaları (Eğitimde yeni değerlendirme araçları, Tuning Methodolojisi, ICT teknolojisi yaygınlaştırma) III. Universiteler ile sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği geliştirme elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 CCN elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 CiCE elifhatunkilicbeyli.06/2007

CiCE – Yıllık Toplantısı.2008 elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 CLIOHNET www.clioh.net elifhatunkilicbeyli.06/2007

CLIOHnet Türkiye Ulusal Toplantısı.03.2007 elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 Avrupa Mimarlık Yüksek Okulları Akademik Ağı ÇALIŞMA ALANLARI ve ORTAKLARI İnşaat Mimari Tasarım Kentsel Tasarım Uygarlık ve Kent Tarihi Teorik yaklaşımlar elifhatunkilicbeyli.06/2007

ENOTHE- Yüksek Öğrenimde İş Sağlığı ve Tedavisi Akademik Ağı KONULARI Sağlıkta Eğitim Meslekler ve Çalışma Alanları Yaşlılık ve Mesleki zorluklar konularında politikalar ve yeni eğitim araçları geliştirmek. elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 EuReSIS.net elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 EuReSIS.net elifhatunkilicbeyli.06/2007

EUSW – Sosyal Çalışma Avrupa Platformu elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 Herodot Yüksek öğrenimde Coğrafya eğitimi, Seminer, Atölye çalışmaları, Konferanslar Uzaktan Algılama Sistemi, Coğrafi Bilgi Sistemi çalışmaları elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 HumanitarianNet Tematik Altçalışma Grupları İnsan Hakları İnsani Eylem Barış ve Çatışma Refah ve Kalkınma Avrupa Kimliği ve Uluslararası İlişkiler elifhatunkilicbeyli.06/2007

INTERartes inter}artes} Higher Arts Education in Europe elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 LE:NOTRE Peyzaj Mimarlığı Akademik Ağı elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 NETTLE Eğitim kadrosunda eğitici davranışlar, beceriler geliştirmek için tertiary düzeyinde eğitim için oluşturulmuştur. elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 PHOENIX nt Sağlık ve Sosyal Refah Politikası Avrupa Akademik Çalışma Ağı elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 POLIFONIA Müzik Akademik Ağı elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 TNP3 Diller Alanında Akademik Çalışma Ağı elifhatunkilicbeyli.06/2007

elifhatunkilicbeyli.06/2007 TRES.net Çokkültürlü Avrupa Toplumunda İnanç Eğitimi Akademik Ağı elifhatunkilicbeyli.06/2007

Human Plus Konferansları ‘E-migration and Im-migration in Europe’ Universita di Pisa, 2006 "Images of Europe" and the Humanistic Thematic Network The Royal Flemish Academy of Sciences and Arts, 2007 elifhatunkilicbeyli.06/2007

Human Plus 2006 www.archhumannets.net