Firma Tanıtım Sunumu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Hazırlayan : Dr. Murat KURUOĞLU
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
GAZ AÇMA SÜRECİ.
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
CF-C Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar.
Enerji Performans Uygulamaları,
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
EKOkredi Hizmet Paketi 1 Mayıs 2010 Bireysel Pazarlama Ma.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Konutlarda Isınma -.
GİRİŞ Genel İster bireysel sistem, ister merkezi sistem olsun ısıtıcı ve soğutucu cihazların uygun büyüklükte seçilmesi gerekir. Her oda veya mahali, ısıtma.
İNŞAAT ÇEVRE MADENCİLİK MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
 Şirket Profili  Projeler ve Uygulamalar  Hizmet Alanlarımız  Belgelerimiz  Referanslar.
Birtel İletişim Teknolojileri
Daire İstasyonları ile Merkezi Sistemlerde Anlık Sıcak Su Üretimi
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi
Birtel İletişim Teknolojileri
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
MONTAJ KROKİSİ HABERLEŞME CİHAZLARI.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
The art of Engineering The art of Engineering.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Şirket Tanıtım Sunumu.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
DOĞALGAZ KULLANMANIN KONFORUNU YAŞAYIN Evinize Doğalgaz Tesisatı alırken mutlaka uzman ve yetkili belgeli firmalara iş yaptırılmalı, tabi ki ekonomik çözümler.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Demirdöküm.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Hayat Sebla Blokları D Blok Kat:3 Kiralık Fırsat Daire
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
4. Hafta Laboratuar Çalışması. ÖĞRENCİ Öğrenci No Adı Soyadı Yaşı D. Tarihi DERS Ders Kodu Ders Adı Kredisi İçeriği Örnek-1: Örnek-2:
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
TANITIM DOSYASI.
Şirket Profili Kırk iki yıllık bir aile geleneğinin şirketleşmiş son halkası olan firmamız, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu güvenle çalışmakta.
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SU KAYIPLARI KONTROLÜ EĞİTİMİ 26 EYLÜL 2016 Hakan KÜTÜK Abone İşleri Daire Başkanı.
GÜMÜŞTAY APARTMANI. BİNA ÖZELLİKLERİ  ADRES: İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Amiralorbay Caddesi  Betonarme karkas, temel ve taşıyıcı sistemde.
ARACILIK VE DANIŞMANLIK
Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.
Ayşegül ARSLAN.
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
“innovation and future”
KAT ISITMASI Kat kaloriferi.
SUNUM
BAYAR TEKNİK 1.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
/ DENİZLİ ESENTEPE MAH. MESKA EVLERİ SİTESİ İNFOMOBİL ÇALIŞMASI.
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
ALİ KAZ 6146 FATİH ÖZDEMİR MOBİL SİSTEM G A. MOBİL SİSTEM VE ÖZELLİKLERİ Mobil sistemde ısıtıcı cihazdan tek bir kolon tesisatı çekilir. Kolon tesisatından.
Sunum transkripti:

Firma Tanıtım Sunumu

Ajanda Şirket Profili Kazan, Kombi ve Ekipmanları Doğalgaz Proje Çizim ve Onayı Projeler ve Uygulamalar Tesisat Taahhüt Hizmetleri Toptan Malzeme Satışı Fırat, Dizayn, Ece, Alvit, Gms, Hay Referanslar

Şirket Profili Serdar İnşaat Taahhüt 2013 yılı Mart Ayında kurulmuştur. Serdar İnşaat Taahhüt bir Tesisat Taahhüt firmasıdır. Firmamız 1993 yılından Bu Zamana Kadar Kazanılan iş tecrübesine sahiptir. 20 Yıllık Deneyim ve tecrübe

Kazan, Kombi ve Ekipmanları Doğalgaz ile çalışan Çelik ve Dökme dilimli Kazanları Satışı ve Montajı yapılmaktadır. Kömürlü Kazanların Satışı ve Montajı yapılmaktadır. İmmergas, Demirdöküm ve Eca Kombilerin Satış ve Montajı Yapılmaktadır. Demirdöküm, Eca, Mastaş ve Emko panel satış ve montajı yapılmaktadır. ½” ve ¾” köşe ve düz radyatör vanaları, Termostatik vana satış ve uygulamaları Kılıflı boru Kollektör, vana, montaj elemanları satış ve uygulamaları.

Doğalgaz Projesi Tesisat uygulamalarını yaptığımız Kazan ve Kombi için Doğalgaz Projesi çizilmektedir. Başkent Doğalgaz Firması Şartnamelerine göre çizilip Onaylatılmaktadır. Müşterilerimiz Onaya müteakipen hemen Abone olup Cihazlarını güvenle kullanmaktadırlar. Müşterlerimiz Proje Çizim ve Onayı için Kimlik ve Tapu Fotokopilerini bize ulaştırmaları yeterlidir. Serdar İnşaat Taahhüt olarak Müşterilerimizin desteğini alarak en güzel çözümler sunma hedefindedir.

Projeler ve Uygulamalar Serdar İnşaat Taahhüt birçok Konuda size yardımcı olacaktır. Kazan ve Kombi tesisatları Yerden ısıtma Uygulamaları İnşaat tesisat projelerinden metraj çıkarılması Metraj fiyatlandırılması Detaylı bilgi için : email:serdaraybakir@gmail.com

Tesisat Taahhüt Hizmetleri Serdar İnşaat Taahhüt Firması ; Kalorifer tesisatı Pissu Tesisatı Temizsu Tesisatı Kılıflı Boru Tesisatı Yerden Isıtma Tesisatı Doğalgaz Daire içi Tesisatı Doğalgaz Kolon Tesisatı Bina içi Sıcak su ana Kolon boru Tesisatı Bina içi Soğuksu ana Kolon boru Tesisatı v.s. Malzeme ve montaj işlerini özenle yapar. Fiyat taleplerinizi email:serdaraybakir@gmail.com adresimize gönderebilirsiniz. Size en kısa sürede bilgi verilecektir.

Satışını yaptığımız malzemeler FIRAT Pprc boru, PVC boru ve fittingsleri Dizayn Pprc boru, PVC boru ve fittingsleri Duyar vana, filtre, çek valf v.s.

Satışını yaptığımız malzemeler Alfa Kazan Ürünleri Alfa Kazan Ürünleri

Sirkülasyon pompaları

Vitrifiye - Armatür

Kombi ve Radyatörler

Servisler ve Çözümler Serdar İnşaat Taahhüt birçok müşterilerine en güzel çözümleri beğenilerine sunar.

İletişim E-posta: serdaraybakir@gmail.com Serdar İnşaat Taahhüt ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz. E-posta: serdaraybakir@gmail.com Web: www. Telefon: 0(312) 311 80 79 Fax: 0(312) 311 03 67 Teşekkürler