Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

/ DENİZLİ ESENTEPE MAH. MESKA EVLERİ SİTESİ İNFOMOBİL ÇALIŞMASI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "/ DENİZLİ ESENTEPE MAH. MESKA EVLERİ SİTESİ İNFOMOBİL ÇALIŞMASI."— Sunum transkripti:

1 15.08.2012 / 25.08.2012 DENİZLİ ESENTEPE MAH. MESKA EVLERİ SİTESİ İNFOMOBİL ÇALIŞMASI.

2 Agustos ayı içerisinde Bayiimiz Emek doğalgaz ile birlikte Denizli Meska evlerinde İnfomobil çalışması gerçekleştirilmiştir.Doğalgazın yeni geldigi bir bölge olması sebebiyle nihai tüketiciler oldukça yoğun ilgi ve alaka göstermişlerdir.

3 1000 konutluk Meska evlerindeki çalışmamız boyunca sıcak satışların yanında, sonraki günlerde geri dönüşlerle birlikte 200’ün üzerinde (DIGIFEL DUO) kombi satışı gerçekleştirilmiştir.Bol miktarda broşür ve promosyon(şapka,çanta,kalem,balon v.s) ürünlerimizden de dağıtılmış,aracımızda misafir ettiğimiz nihai tüketicilerimize kombi,doğalgaz ve klima hakkında kapsamlı bilgiler verilmiştir.

4 Evlerinin önüne kadar gelen bu hizmetten ötürü tüketiciler oldukça memnun kalmış Markamıza beğeni ve taktirleri sunmuşlardır.Denizli ve civarında tüketicilerin hem doğalgaza olan ilgileri arttırmak hem de marka bilininirliğini üst seviyelere çıkarmak için İnfomobilimiz hizmetlerine hızlı bir şekilde devam edecektir.

5 BAYİİMİZİN DÜŞÜNCELERİ
Bayii bilgileri Bayii adı EMEK DOĞALGAZ Yetkili kişi HAKAN ADIGÜZEL Bölge EGE BÖLGESİ Adres FESLEĞEN MAH. EMEK CAD. NO:9/B Tel Faliyet alanı SOĞUTMA-ISITMA Satış temsilcisi M.ALİ İMER İnfomobil çalışması öncesi (bayii düşüncesi) Bayiimiz Emek doğalgaz Denizli de özellikle yeni yerleşim yerleri ve toplu konutlarda etkin bir reklam çalışması yapmak hemde satışlarını arttırmak için İnfomobilimizi talep etmiştir. İnfomobil çalışması Beklenen ilgi ve alakanın çok üstünde bir taleple karşılaşan bayiimiz aracımız sayesinde Müşteri portfoyünü artturmış hemde 200 ün üzerinde toplu konutlara satış gerçekleştirmiştir.Bundan sonra aracımızı müsait oldugu herzamn degerlendirmek istedigini belirtmiştir. Müşteri beklentileri Airfel markasının giderek kendilerinde daha fazla güven hissi uyandırdıgını belirtmişler.

6 İNFOMOBİLLERDE BULUNAN ÜRÜNLERİMİZ
İNFO MOBİLLERDE SERGİLENEN ÜRÜNLERİMİZ İNFOMOBİLLERDE BULUNAN ÜRÜNLERİMİZ Kombi Digifix Digifel duo Digifel premix Klima Green Çocuk kliması Airfel inverter Turkuaz gold 24000 Btu salon tipi 1750 W infrared ısıtıcı Havlupan (500/700) Panel radyatör Oda termostatı (manüel ve dijital)

7 İNFOMOBİLLERİN BULUNDUĞU İLLER
TRABZON (HMA TEKNİK) İSTANBUL (KAHRAMAN ISI.) MALATYA (TURAN MÜH.) DENİZLİ (EGEMAK) DİYARBAKIR (OSMANOĞULLARI)


"/ DENİZLİ ESENTEPE MAH. MESKA EVLERİ SİTESİ İNFOMOBİL ÇALIŞMASI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları