Profesyonel ve teknolojik hayvancılığa açılan pencereniz olalım.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğretim Elemanı Akademik Dönem İşlemleri Umut Gündoğdu.
Advertisements

Karışım önleme sistemi
2012
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Решения нового поколения коммуникаций
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Crexist Tanıtım.
SYSTEC SİSTEM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
KENELER Doç. Dr. Sırrı KAR Namık Kemal Üniversitesi
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
HAYVAN HASTALIK VE ZARARLILARI İLE MÜCADELE PROGRAMI ve
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
BİO-TEK ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK
ORGANİK “EGEVET” SÜT SIĞIRCILIĞINDA ANTİBİYOTİK VE HORMON KULLANIMINI NASIL AZALTABİLİRİZ?
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
MESLEKÎ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI MEZUNLARININ İZLENMESİ PROJESİ.
TARTI ve DOZAJ KONTROLÖRLERİ
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi. 2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
Birtel İletişim Teknolojileri
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
H1 RÖGAR KOKU GİDERİCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU TARU LTD ŞTİ - OCAK 2012.
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
BİLGİSAYARI AÇMA - KAPATMA
TIBBİ MALZEME YÖNETİMİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
NANOTEKNOLOJİ Nanoteknolojinin Etkilediği Alanlar Nanoteknoloji
TIBBİ CİHAZLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
OTOPARK ARAÇ TAKİP İnan KOÇAK Fatma BİTGEN Muhammet KARAGÖZ
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
TEL EREZYON TEZGAHININ. İŞLEME YÖNTEMLERİ. ve
GİRİŞ BİRİMLERİ Giriş Birimleri: Bilgisayara bilgi girişi yapmak için kullanılan donanımlardır. Örnek1 – Bilgisayara yazıları hangi donanım elemanı ile.
VOLTAJ KORUMA SİSTEMLERİ GRD – 03 – 01 – 01 – A GRD –
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
TİCARİ İŞLEMLER MÜDÜRLÜĞÜ. KAPASİTE, EKSPERTİZ RAPORLARI SİGORTA ACENTELERİ LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ İŞ MAKİNESİ TESCİL İŞLEMLERİ SAYISAL TAKOGRAF KARTLARI.
Klinik hizmetlerinde veteriner hekime yardımcı olan, yetkileri kapsamında veteriner hekim gözetiminde veya gözetim olmaksızın tedavi ve koruyucu tıp.
TÜRKİYE’DEKİ İÇME SUYU KAYNAKLARININ VE ARITMA TESİSLERİNİN
Veterinerlik Bölümü Laborant ve Veteriner Sağlık Programı.
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
İŞLETMELERİN KURULUŞ YERİ SEÇİMİ
Çiftliğim ne kadar uygun ? Faaliyet için yeterli ari alanım var mı ?
NİĞDE BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIĞI
İNOVASYON.
Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Profesyonel ve teknolojik hayvancılığa açılan pencereniz olalım. HAYSİS PROFESYONEL HAYVANCILIK PROJE,MÜŞAVİRLİK,YAZILIM ve İŞLETİM SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. AR-GE İNOVASYON Cevizlidere Cad.1226.sok 15/4 Çankaya/ANKARA Tel:0(312)473 34 37 Fax:0(312)473 34 38 email:bilgi@haysis.com.tr Web:haysis.com.tr

KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIKDA BİR İLK!!!!! YERİNDE,ZAMANINDA,TEKNOLOJİK YÖNTEMLERLE KIRKIM&DEZENFEKSİYON SİSTEMLERİ   Mobil Verimlilik Sistemleri !!!!!

Sistemin İşleyişi Mobil araç teknik elemanla uygulama mahalline (otlak,mera,ağıl,modern işletmeye) gider, Seyyar padokları, dezenfeksiyon tünelini, ve hayvan geçişlerindeki altlık monte edilir,

Sistemin İşleyişi Mobil araç işlem mahalline vardıktan sonra hazırlık ve montaj işlemi yaklaşık 30 dakikadır Bir adet hayvana işlem süresi maksimum 4 dakikadır Mobil araç aynı ortamda ve aynı anda 400 adet hayvana uygulama yapabilecek yeterlilik ve kapasitededir

Sistemin İşleyişi Yapılacak işlemin çeşidine göre hazırlıklar yapılır (dezenfektan su karışımı hazırlanır, püskürtme aparatları hazırlanır enerji ünitesi hazır hale getirilir kullanılacak ilaç, aşı vs hazırlanır teknik personel özel kıyafetlerini giyer,hayvan mevcudu tespit edilir vs)

Sistemin İşleyişi Uygulamaya geçildiğinde; Hayvanların padoklardan tek sıra halinde geçişleri sağlanarak uygulama dönemine göre(aşı,dezenfektan,küpeleme,kırkım)işlemleri yapılır,

Sistemin İşleyişi Daha sonra; Hayvanlar dezenfeksiyon tüneli girişine geldiğinde harekete duyarlı sensorlar vasıtasıyla komut alan püskürtme aparatları devreye girerek hayvanların geçiş esnasında üzerlerine karışımı püskürterek dezenfeksiyon işlemi tamamlanır.

Mobil Verimlilik Niçin Gerekli? Küçükbaş hayvanlarda iç parazit ve dış parazitle mücadele etmek için zorunlu olan dezenfeksiyon işlemini daha hızlı, yerin de, zamanında, modern ve teknolojik olarak uygulanmasını sağlamak için,

Sistemin İşleyişi Kırkım işlemi yapılacaksa giriş padoklarında dizayn edilen ünitede sanayi tipi Elektrikli şaftlı kırkım makinesi ile kırkım işlemi yapılır ve hayvanlar diğer işlemler için padoklarda ilerlemeye devam eder.

Sistemin İşleyişi Çıkış padoklarına gelen hayvanlar barkod okuyucu veya teknik eleman vasıtasıyla tanımlanır,tanımlanan hayvanların kayıtları araç içerisindeki bilgisayarda kayıt altına alınır veri bankası oluşturulur, işlemin bir çıktısı alınarak işletme sahibine teslim edilir.

Mobil Verimlilik Sisteminin Kazandıracakları MALİYETİ düşürür, TEKNOLOJİK yöntemler kullanılır, YERİNDE (otlak,mera,yayla,ağıl,modern işletme) hizmet, ZAMANINDA, Hizmet almayı sağlar

Mobil Verimlilik Sisteminin Kazandıracakları Hayvanların kayıt altına alınmasını SAĞLAR; Üretimde verimliliği artırır, Yavru kayıplarını azaltır,

İyi Çalışmalar , bol Kazançlar Bizimle yapacağınız çalışmalar size değer yaratır bol kazanç sağlar üretiminizi artırır hayvancılıkta sizi farklı kılar….. İyi Çalışmalar , bol Kazançlar