SİTELER İÇİN ÜCRETSİZ TEMİZLİK HİZMETİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PAPERWORK DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ
Advertisements

BİREYSEL EMEKLİLİK 2013.
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
PARANIN ZAMAN DEĞERİ Dr.Mehmet Maşuk FİDAN.
T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRE BAŞKANLIĞI ATIK YÖNETİMİ MÜDÜRLÜĞÜ İMHA İŞLEMLERİ.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
5. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ BİR TAŞLA 3 KUŞ : ÇALIŞAN MUTLULUĞU, SADAKATİ VE İŞYERİ VERİMLİLİĞİ MAYIS 2007.
Fiilde Kip Konusunda En iyi 3 Siteye İlişkin Sunum
ISO Müşteri Memnuniyeti Kuruluşlarda Şikayetlerin Ele Alınması
EK FİİL KONUSUNDA EN İYİ 3 SİTEYE İLİŞKİN SUNUM
18.yılını kutlayan BThaber ile 7. yılında BThaber Platform’da 4. kez Finans ve Bankacılık etkinliğini düzenliyoruz.
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
Girişimci: Candan İŞVEREN
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
7.1 GENEL Kuruluş, güvenli ürünler gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan süreçleri planlamalı ve geliştirmelidir.
Otel ve Alışveriş Merkezlerinde Trijenerasyon Uygulamaları
HOŞGELDİNİZ. GÜNDEM 1- Başkanlık Divanının seçilmesi Faaliyet Raporunun okunması 3- 1 Nisan – 31 Aralık 2007 yılı gelir giderlerinin ibrası 4-
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
İŞKUR DESTEKLİ BİREYSEL EMEKLİLİK ARACISI EĞİTİM PROJESİ
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
OSBÜK ENERJİ ZİRVESİ VAN 30 EKİM 2010  BÖYLE OLMASINA RAĞMEN, DAĞITIM ŞİRKETLERİNİN SERBEST TÜKETİCİ OLMAYAN ABONELERİYLE, AYNI DAĞITIM BEDELİNİ ÖDEMEK.
TESK ESNAF TARİFESİ. Tesk Esnaf Tarifesi Amaç 24 Kasım 2010’dan itibaren abone alımına açılan TESK Esnaf Tarifesi ile; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu.
FİNANSMAN GİDER KISITLAMASI UYGULAMASI Mustafa SEZEN Yeminli Mali Müşavir
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar.
İ.Ü. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GENEL ONARIMI İŞİ.
SANAYİ TEZLERİ (SAN-TEZ)
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI Bodrum, 30 Nisan 2012.
YÜRÜYÜŞ TARİHİ VE TOPLANMA YERİ 8 Eylül Cumartesi, saat 10:00. Akyaka girişi, orman içine giden yol ağzı. AKYAKA YEREL YÖNETİM PLATFORMU AKYAKA ÇÖPYAKA.
__________Mehlika –Emir Altay Anaokulu Okul Kuralları
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ LABORATUAR DÜZENLENMESİ 2 (KİMYA LABORATUARLARI)İŞİ.
DİŞ DOSTU KLİNİK.
Metin DURAN Genel Müdür
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
BURSA / TÜRKİYE
(EBA) EĞİTİM BİLİŞİM AĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
YAZILIM ÇEŞİTLERİNİ TANIYALIM. Duydun mu! Kasabaya yeni bir oyuncak geliyormuş. Herkes ilk kez görecekmi ş. Evet biliyorum.. Hatta ilk 1ay ücretsiz olacakmış.
AYDIN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Copyright © 2010 Pearson Education, Inc. Publishing as Prentice Hall.
BÖLÜM 1 TASARIM VE İNŞAAT SÜREÇLERİ. BÖLÜM 1 TASARIM VE İNŞAAT SÜREÇLERİ.
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
1 Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNİN TEMEL ÖZELLİKLERİ 18 yaşın üstündeki her gönüllü sisteme dahil olabilir. Katılımcı.
Op.Dr. Hicabi GÖKDERELİ Tümsad Genel Başkanı. Sayılarla tıp merkezleri Faal tıp merkezi : Cerrahi tıp merkezi(%36) : Dahili tıp merkezi(%64)
21 Ocak e-İŞKUR Vatandaşımıza en yakın yerde hizmet sunumunu ilke edinmiş olan Kurumumuz internetin olduğu her yerde. İş Arayanlar İşverenler
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI (TEKNOYATIRIM) 1.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
DANIŞMANLIK VE İNSAN KAYNAKLARI
6740 SAYILI BİREYSEL EMEKLİLİK TASARRUF VE YATIRIM SİSTEMİ (BES) KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNDA YER ALAN ÖNEMLİ DÜZENLEMELER.
10. Olağan Genel Kurulu İstanbul,18 Mayıs 2011
-2- Türev Araç İşlemleri
Hayrullah DOĞAN Erdal MALKOÇ Mehmet APAN
FUAR ORGANİZASYONU.
TİTAN HOTELLERİ ÇEVRE ETKİNLİKLERİ 2017
Halıcıoğlu Yazılım ve Danışmanlık Ltd. Şti.
Bireysel Emeklilik Sistemi
Süreç Hiyerarşisi.
Türkiye Sigorta ve Emeklilik Sektörü
Sunum transkripti:

SİTELER İÇİN ÜCRETSİZ TEMİZLİK HİZMETİ

NEDEN SAĞLIKLI TEMİZLİK BİLİNCİ / BİREYSEL ARAÇ TEMİZLİĞİ Su kaynakları ekonomisi, Kapalı alanda sıhhat kabiliyeti, Kapalı alandaki santrifüj havanın enfekte olması, Atık probleminin oluşmaması, Herkesin kendi işini yapması

FİYATLANDIRMA ARAÇ TEMİZLİĞİ ARAÇ İÇİ TEMİZLİĞİ = 40,00 TL. ARAÇ DIŞ TEMİZLİĞİ = 20,00 TL.

FİYATLANDIRMA BLOK İÇLERİ BLOK İÇLERİ TEMİZLİK HİZMETİ SİTELERE ÜCRET ALMADAN YAPILACAKTIR. SÖZ KONUSU HİZMET SÖZLEŞME İLE TAAHHÜT ALTINA ALINACAKTIR. BUNA MUKABİL; ÇÖP TOPLAMA VEYA TEMİZLİK GİBİ HİZMETLER İÇİN FULL TİME PERSONELE İHTİYAÇ HİSSETMEYECEKSİNİZ. DAİRE BAŞI, YILLIK BAZDA ÖDENEN ---- TL. TARAFINIZDAN EKONOMİYE VEYA YATIRIMA DÖNÜŞEBİLİR.

SİTESİNDEN TALEBİMİZ SİTE İÇİNDE İKAMET EDEBİLECEK BİR ALAN KİRALAMA, FAALİYETLER KONUSUNDA YÖNETİM DESTEĞİ İLAN PANOLARINDA GÖRSEL FAALİYET MÜLK SAHİBİ VEYA İKAMET EDEN KİŞİNİN BİR KEZ KATILIMI İLE GERÇEKLEŞECEK OLAN GÖRSEL SUNUM DESTEĞİ

ŞİRKET REFERANSLARIMIZ VE DAHA FAZLASI ŞİRKET KURULUŞU FAALİYETLER REFERANSLAR YENİLİKLER BİZ KİMİZ gibi.. AYRICA BİREYSEL BOYUTTA AÇILAN 1250 İŞ EMRİNE AİT İLETİŞİM NUMARALARI saglikicintemizlikbilinci.com adresindedir.

BU SEBEPLE ; YERİNDE YAPILACAK TETKİK VE TARAFINIZLA YAPILAN GÖRÜŞMELERDE ÜCRETSİZ HİZMETİMİZİ GERÇEKLEŞECEKTİR. SAĞLIK İÇİN TEMİZLİK BİLİNCİ / SGZ TESİS YÖNETİMİ TEMİZLİK TEKNİK HİZMETLER LTD. ŞTİ’ in FİNANSINDA ve GELECEKTE MARKASIDIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ANAYASAMIZ YOL HARİTAMIZDIR.

SUNUMUN SONU SAYGILARIMIZI SUNARIZ.