CF-C 2001-05 1 Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
Balans Vanaları.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Enerji Performans Uygulamaları,
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
Meriç Belediyeler Birliği
Firma Tanıtım Sunumu.
Neler yaptık – Dünya / EMPIRE STATE BUILDING
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
ENERJİ VERİMLİLİĞİ ÇALIŞMALARI KARTAL BELEDİYESİ Belediye Başkanı Op
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KÜRESEL ISINMA VE DOĞALGAZ KULLANIMI
Farklı Kültürlerde Liderlik Yapmak Prof. Dr. Yeşim Toduk Akiş
ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI ULAŞ YILDIRIM (TOBB ETÜ – SANAT VE TASARIM)
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
TEKNOLOJİNİN BİLİMSEL İLKELERİ
Daire İstasyonları ile Merkezi Sistemlerde Anlık Sıcak Su Üretimi
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Türkiye’de Liderlik ve İK Katkısı 25 Mart 2006 TÜRKİYE’DE LİDERLİK VE İK KATKISI 25 Mart 2006 Prof. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International 1.
AKILLI TAHTA Orhan YORULMAZ Semih ŞENGİDER Nazar SALPİYEV Berk HERAL
FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ (VI. SINIF VI. ÜNİTE)
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
TEST – 1.
TOPLAMA İŞLEMİNDE VERİLMEYEN TOPLANANI BULMA.
2 ve 1’in toplamı 3 eder..
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Küresel Piyasalardaki Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisine ve Bankacılık Sistemine İlişkin Değerlendirmeler Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkanı 1 Şubat.
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
8 ? E K S İ L E N EKSİLEN _ 5 5 ÇIKAN FARK(KALAN) 8.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
TIBBİ CİHAZLARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
Adı ve Soyadı : …………………………………………. 19 Şubat 2009 Perşembe Matematik
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
HAZIRLAYAN:AHMET KUTLAY
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
KİTAP OKUMANIN YARARLARI
Kareköklü Sayılar KAREKÖKLÜ BİR İFADE İLE ÇARPILDIĞINDA SONUCU DOĞAL SAYI YAPAN ÇARPANLAR.
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
Uzaktan İzleme ve Bakımın Önemi
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Yenilik ve Yeni Ürün Altunışık-Özdemir-Torlak.
Bilişim Ortağınız.
Global Yaşlı Bakımı Turizminde Türkiye Rol Sahibi Olabilir mi? Uzm.Dr.Sinan İBİŞ Medikal Turizm Derneği / CEO Flavius Şirketler Grubu / CEO Flavius International.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
VRF SİSTEMLER İLE MERKEZİ SİSTEMLERİN KARŞILAŞTIRILMASI TMMOB MAKINA MUHENDISLERI ODASI ADANA SUBE 
ISI POMPASI HAZIRLAYAN : Birkan KÖK.
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİNİN VİZYONU
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

CF-C Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar

CF-C : Mads Clausen tarafından kuruldu. Dünyada ilk defa soğutma sistemi için genleşme vanasını icat etti : Isıtma sistemi için kontrol cihazları : Mads Clausen dünyada ilk defa radyatör dtermostatını dizayn etti : Termostatik Radyatör Vanası imalatı ve satışı. Bugün: Isıtma sistemi kontrol cihazları ve özellikle radyatör termostatı konusunda Dünya’da lider.  Mads Clausen Danfoss Gelişimi

CF-C İlk Üretim Tesisleri İş başında mühendisler Üretim alanı İlk üretim binası

CF-C Danfoss Türkiye Genel Merkez

CF-C Danfoss Soğutma & Havalandırma Bölümü Kim Fausing Başkan Danfoss Hareket Kontrol Bölümü Sven Ruder Başkan Executive Komite Danfoss Isıtma Bölümü Nis Storgaard Başkan Hisse 38.2% Danfoss Servis Bölümü Kjeld Stærk, Başkan Danfoss Konfor Kontrolü • Danfoss Bölge Isıtması • Danfoss Brulör Komponentleri • Danfoss Yerden Isıtma • Danfoss Isı Pompaları • Danfoss Su Kontrolü Danfoss Frekans Konvertörleri • Danfoss Dişli Motorlar • Danfoss Silikon Gücü • Danfoss Güneş İnvertörleri Danfoss Otomatik Kontrol • Danfoss Kompresörleri • Danfoss Elektronik Kontrol & Sensörler Frederik Lotz Executive Vice President & CFO Hans Kirk Executive Vice President & CDO Jørgen M. Clausen President & CEO Niels B. Christiansen Vice CEO & COO Danfoss Global İş Servisler fonksiyonlar & Servisler Danfoss Değerleri Danfoss Endüstri Servisi Danfoss Grup Procurement Danfoss İş Sistemi •••

CF-C Danfoss ana faaliyet alanlarında... Biz yeteneklerimizi geliştirmeye odaklanırız Kunduz gibi sadece iyi olduğumuz işi yaparız – ve devamlı bu konuda kendimizi geliştiririz Ana faaliyet alanlarımıza odaklanarak kendimizi geliştirir ve gerçek uzmanlar olarak işimizi yaparız

CF-C yüksek teknolojileri kullanarak... Bal arası vücudu uçmak için çok uygun olmasa da gayet hızlı uçabilir Dünya çapındaki üretim ve teknoloji geliştirme uzmanlarımız bize bir çok kişinin yapılamaz deneni yapma imkanı verir!

CF-C müşteri uygulamalarında... Bilgimiz sayesinde farklı uygulamalar için farklı çözümler üretebiliriz Nasıl bukalemon çevresine kolaylıkla adapte olabiliyorsa, bizde müşterilerin beklentilerine uyarak onlara değer katan çözümler üretmekten gurur duyarız

CF-C hayat kalitesini arttıran...  Yiyecekleri koruyarak  Isıtma, havalandırma yoluyla  Binaları ve evleri ısıtarak  Isı tasarrufu sağlayarak Daha iyi bir yaşam bütün insanlar için ana amaçlardan birisidir ve Danfoss olarak biz bu önemli amaca katkıda bulunabiliriz. Belki kangurunun yavrusuna sağladığı konforu sağlayacak kadar ileri gidemeyebiliriz ama bir fark yaratabiliriz. Örneğin:

CF-C saygı duyulan... Saygı duyulan bir şirket olmak için: Sadık Güvenilir Çevreye saygılı Bir kartal gibi yüksekten uçarak ve karakterimizi koruyarak saygı kazanmalıyız Dürüst

CF-C global lider olacaktır. Global lider finansal olarak güçlüdür Nasıl bir avcı kendi alanını korursa, global liderde pazarlarına hakimdir Global lider en yüksek pazar payına sahiptir Global lider en zor şartlarda dahi ayakta kalmayı bilir

CF-C Danfoss Vizyonu Danfoss paydaşlarına fayda yaratırken, yüksek teknolojiyi kullanarak hayat kalitesini arttıran, saygı duyulan ve ana faaliyet alanlarında lider olan global bir şirket olacaktır.

CF-C Yenilikçi Ürün Gelişimi 5 th jenerasyon 6 th jenerasyon elektronikler İlk ürün

CF-C Danfoss Isıtma Bölümü Danfoss Konfor KontrolüDanfoss Bölgesel Isıtma Danfoss Yerden Isıtma Danfoss Isı PompalarıDanfoss Brulör EkipmanlarıDanfoss Su Kontrolü

CF-C Danfoss Konfor Kontrolü

CF-C Danfoss Bölgesel Isıtma

CF-C Danfoss Yerden Isıtma

CF-C Danfoss Isı Pompaları

CF-C Danfoss Brulör Ekipmanları

CF-C Danfoss Su kontrolü