HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TOHUMDAN FİDANA ELİF DUMANLI 6-C 725.
Advertisements

ARALIK 2007 SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN.
YÜZÜNDE BİR TEBESSÜMLE GÜNAYDIN DE TÜM DÜNYAYA
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Hayat ertelenemez… Ümit Aydemir.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
SON NEFESİME KADAR SEN…
20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
C A N A N Halit Ertuğrul.
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
P a z a r S a b a h l a r ı.
Mesaj Veren Kuşlar Güzel sözler konuşmayı kısaltır ve kolaylaştırır. Zira asla unutulmazlar !
Hayatla yüzleşmeyi dene!
KURBAĞA PRENS Bir zamanlar yedi güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış.Güzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün.
Biraz moral bulalım.
Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Bu PPS, ‘’bahaŞAH’’ tasarımıdır
YÜZÜNDE BİR TEBESSÜMLE GÜNAYDIN DE TÜM DÜNYAYA
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..
Dostlar, çeşitli renklerde olur
Dostlar, çeşitli renklerde olur
HAYAT ve ŞİİR. HAYAT ve ŞİİR Yaşamın şekillenmemiş adıdır. ŞİİR Yaşamın şekillenmemiş adıdır.
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
♫ Sesi açıp tıklayınız! ♫ Sesi açıp tıklayınız! diye sordum Yunan Kültür ve Tarih profesörü olan yaşlı hocama. Her zamanki gibi salonda kahkahalar yükseldi.
Tlg
Zıt Anlamlı Kelimeler Kelime(Sözcük)
Prof.Dr.Erdal ATABEK SEVGİYE YER KALMADI
SEVGİYE YER KALDI MI. SEVGİYE YER KALDI MI Uzakdoğu'da bir Budist tapınağında geçmiş bir olayı anımsadım. Bu tapınak bilgeliğin gizlerini aramak için.
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
SENI SEVIYORUM HATICEM
HOŞGELDİNİZ.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
Prof.Dr.Erdal ATABEK SEVGİYE YER KALMADI
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
BABAM.
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DOST Ve ARKADAŞ Müzik Brave Heard Film Müziği Hazırlayan: A.O Güçlü.
Zamansızdır hep ayrılık.... Yalnız hayat bin işkence, Kim demiş ki bahtiyarlık? Can bedenden gitmeyince, Zamansızdır hep ayrılık.
MATEMATİK BU SLAYT GÖSTERİSİNDE YUVARLA İLE İLGİLİ SORULAR ÇÖZECEĞİZ.

DOST DOSTUN   Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini…. Dost, dostun.
Şsg y.b.o rehberlik servisi
SEN İSTANBUL GİBİSİN Şiir: Müslüm KIZIL GÜFTE: Necdet Rüştü Efe TARA
İnsanlar Müzik Brave Heard Film Müziği Şiir: Can Yücel Hazırlayan:
Lütfen SESLİ izleyin....
Y A Ş L A N I Y O R U Z ! ! ! Bugün üniversite öğrencilerinin çoğunluğunu 1986 doğumlular ve daha küçükler oluşturuyor. 'Gençlik' onlara deniyor. Onlar.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Zıt Anlamlı Kelimeleri Tahmin Edelim
Anne Aslan ve Yavruları
HOŞGÖRÜ VE SAYGI.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
EŞ ANLAMLI KELİMELER.
Müzik Ağrı Dağı Efsanesi Dost, dostun sözlerinden değil, gözlerinden anlamalı susuzluğunu, açlığını-tokluğunu, varlığını-yokluğunu, derdini-sevincini….
Dostlarıma sunu: gülay.
SANAT DALLARI.
Hayatın Özü Tommy's Window Slideshow ♫ Sesi açıp tıklayınız!
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği.
Sunum transkripti:

HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği

Bir yaşam öyküsüne katlanılamayacak kadar uzun! Bir gülümseyişe, Hayat; Bir yaşam öyküsüne katlanılamayacak kadar uzun! Bir gülümseyişe, bir kıpırdanışa, bir dokunuşa vakit ayıramayacak kadar kısa!

Bir kuşun kanadına konup ta ona bile hissettirmeden Hayat; Gerçekleri sırtlayıp taşıyamayacak kadar ağır. Bir kuşun kanadına konup ta ona bile hissettirmeden uçabilecek kadar hafif!

çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar dolu, Hayat; Her anını dibine kadar yaşamaya çalışmak için nefes nefese koşturmayı göze alacak kadar dolu, Bütün yaşadıklarının sadece bir hayal olduklarını hissettirecek kadar boş!

şu saatler nasıl bitecek“ diye şikayet edebilecek kadar muamma! Hayat; Koskoca ömürde "bir yalnız gün daha nasıl geçecek, şu saatler nasıl bitecek“ diye şikayet edebilecek kadar muamma! Göz açıp kapayıncaya kadar geçen sürede nihayete erebilecek kadar da basit!

Hayat; Kendini oluşturan her büyüyü, her cazibeyi, her rengi, yürekleri hoplatacak, kanlarımızı kaynatacak kadar parlak ve güzel! Gözlerimizi acılarla, hüzünlerle, ayrılıklarla, ölümlerle buluşturduğumuzda, sadece iki renk! Gri ve siyah!

Hayat; Her anını tuvallere, yazılara, şiirlere, gösterilere döküp sergileyebileceğin kadar sanat! Tek bir uyanışta, görevinin tek bir oyundan ibaret tek bir rol olduğunu fark edebileceğin kadar da kısır ve monoton!

hayret verici ve cömert! Hayat; Senin tek bir "evet" inle başkalarına bölüştürüp sunabileceğin, nefes alıp verişlerinle "paylaştırabileceğin" kadar hayret verici ve cömert! Tek bir "hayır" ınla     herşeyi mahvedebileceğin,     yok edebileceğin kadar da cimri ve densiz!

Gerçek yaşam öykülerine katlanabilecek gücü bulup, bulaştırıp, daha da Hayat; Gerçek yaşam öykülerine katlanabilecek gücü bulup, bulaştırıp, daha da büyüğünü oluşturabilecek kadar heybetli ve zor, Her şeyden vazgeçip "yaşama veda etmeyi isteyecek" kadar da güçsüz ve zayıf!

çoğaltabilecek kadar anlam'lı... Hayat; Sevmeyi bilecek, bilmiyorsa öğrenecek tadacak, sunacak, paylaşacak ..ve böyle sevgilerle, bütün sevgileri çoğaltabilecek kadar anlam'lı... Nefreti seçip, sıçratmak, sıçrattıkça da o pisliğe bulaşacak kadar anlam'sız...

Gerçek yaşam öykülerine katlanmaya değecek kadar "Yaşanmaya değer" Hayat; Gerçek yaşam öykülerine katlanmaya değecek kadar "Yaşanmaya değer" onu kısaltmanın haksızlık olduğunu anlatacak kadar öğretici, Bir daha bulunmayacak, yaşanmayacak kadar "tek"...

Hayat     Sadece senin dilediğin kadar uzun! Sadece Senin dilediğin kadar kısa! Uzat ellerini ve tut! Sadece o kadar yakınlıkta! Tüm uzakları "yakın" etmek senin hakkın. Yani Yaşama(k) hakkın! Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği