Crexist Tanıtım.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
SharePoint İş Süreçleri Yönetimi
İNTERNET VE REKLAM HİZMETLERİ İSMAİL ALKAN İNTERNET PROGRAMCISI Varsak Demirel Mah. Zübeyde.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Google Analytics Nedir?
“IT Manager” Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar
Profesyonel ve teknolojik hayvancılığa açılan pencereniz olalım.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
İçerik Yönetim Sistemi (CMS)
Çevik Kurumlar Oluşturabilmek İçin Bulutta İş Uygulamaları Kutlay E. Şimşek Genel Müdür İstanbul, 12 Şubat 2013.
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
G İ R İŞ VE GENEL KAVRAMLAR Tıp, İnşaat, Elektronik, Eğlence, Alışveriş gibi bir çok sektörde kullanılır Analiz, tasarım, geliştirme, test, canlı ortam.
İLETİŞİM BİLGİLERİ: Kurbağalıdere Cad. No:61-1 Saadet İş Hanı Kat:4
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
Birtel İletişim Teknolojileri
Girişimci: Candan İŞVEREN
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
Birtel İletişim Teknolojileri
Hakkımızda 2003 yılında KUTLU KARGO olarak kurulan firmamız çağın hızına ayak uydurmak lojistik konusunda müşterilerine yeterli hizmeti vermek amacı ile.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
TÜRKYILMAZ SİGORTA 1987 YILINDAN BUGÜNE. ‘Sadece çizgi film kahramanlarının sigortaya ihtiyacı yoktur’
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
C#.NET 5.0 C# .NET 5.0 Eğitimleri Volkan KANAT.
SIVI PARTİKÜL SAYIM CİHAZLARI Atotest Laboratuar Cihazları İthalat ve Mümessillik Ticaret Limited Şirketi Yeniköy mah.Güzelce Alipaşa Cad. No:45/1 Sarıyer/İstanbul.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Geleneksel’den Yeni Yaklaşımlara;
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ
Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan ZETAŞ İNŞAAT 1992 yılında anahtar teslimi,konut restorasyonu, projelendirme.
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
BİLGİSAYAR NEDİR?.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
SOSYAL MEDYA İLE PAZARLAMA
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
Barış Ceviz Yazılım Geliştiricisi Yazılım, Yazılımcı, Yazılım Dilleri.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
 Adres: Atatürk Mah. Siegburg Sok. No. 19a Selçuk – İzmir  Telefon:  Çalışma Saatleri: /
BRANDING - MARKETING - TRADING
Otizm Farkındalık Araştırması
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Sunum transkripti:

Crexist Tanıtım

Digital Marketing Agency crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 2/11 >

Uzmanlık Alanları > Creative Web Design Content Management Iphone/Ipad Android Applications Creative Web Design Online Project Management Content Management Social Marketing Database Applications Uzmanlık Alanları crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 3/11 >

Hakkımızda Crexist; dijital dünyada modern ve yenilikçi fikirleri gerçekçi ve güncel pazarlama yaklaşımları ile birleştirerek en iyi sonuçları almaya odaklanan interaktif bir ajanstır. Tasarım, yazılım ve sosyal medyadan oluşan üç temel uzmanlık alanımız doğrultusunda, dijital dünyadaki varlığınızın, hedef kitle ile etkileşiminizin en doğru şekilde gerçekleşmesi için hizmet veriyoruz. Windows 8, Iphone, Ipad, Android uygulamalarıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır. crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 4/11 >

Hakkımızda Account Executive Strategy Creative Project Manager Graphic Design Social Media Developer Research Tüm dünya üzerinde kullanılan Visual Studio Express ile uygulamalarınızı profesyonelce tasarlıyoruz. Kuruluş amacı web ve masaüstü program geliştirmek & Iphone, Ipad, android ve windows 8 uygulamalar geliştirmek olan Crexist bu konuda uzmanlaşmış ekibiyle sizin için en mükemmele yakın ve sizi en iyi şekilde tanıtacak uygulamanızı hayata geçirecek doğru adres. Aldığı projeleri en doğru çözümlerle uygulayan ekibimiz projelerini şu aşamalarla gerçekleştirmektedir. crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 5/11 >

Touch and Drag Proje Süreci > Account Executive : Gelen verileri projelendirilir. Developer : Deneyimli yazılımcılarımız bir araya gelen verilerin tümünü profesyonelce kodlayarak uygulamanızı kullanılabilinir hale getirirler. Strategy : Proje için yapılan araştırmalar sonucunda bir strateji belirlenir. Research : Uygulamanız kullanımdayken bile araştırma ekibimiz uygulamanızı ve size faydalı olabilecek tüm yenilikleri araştırmaya devam eder. Proje yöneticilerimiz tarafından uygun bulunan fikirler onayınıza sunulur. Creative : Proje için kullanılacak veriler özgün bir tasarım haline getirilir. Project Manager : Projeniz proje yöneticilerimizin onayına sunulur. Touch and Drag Graphic Design : Tüm çalışmaların grafik tasarımları uzman grafikerlerimiz tarafından hazırlanır. Social Media : Projemiz henüz yapım aşamasındayken tanıtımı tüm sosyal medyada duyurulur. crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 6/11 >

Hizmetlerimiz > Iphone Ipad App. Android App. Creative Web Design Content Management Database Online Projects Windows 8 Productions Syndication Hosting Gaming Software Programing Social Marketing Promotion crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 7/11 >

Referanslarımız crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 8/11 >

Crexist İletişim İletişim Bilgilerimiz > Kubilay Özyalçın Co-Founder – Software Developer GSM : +90 532 514 75 29 Tel : +90 216 630 63 10 Fax : +90 212 630 63 10 Email : kozyalcin@crexist.com Website : www.crexist.com Adres : İnkılap Mah. Küçüksu Cad. Süzer Sok. No:4/1 D.3 Ümraniye/İstanbul TR 34768 crexistinc crexist www.crexist.com Sayfa 9/11 >

Takip Edin > twitter/crexistinc Facebook/crexist www.crexist.com Page 10/11 >

TEŞEKKÜRLER