Prokart Promosyon Sistemi Version: 1.1.2.25. Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
Advertisements

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: “Asansör Otomasyon” tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
Araştırma platformlarından yararlanmak için öncelikle ne aradığımıza karar vermemiz gerekiyor. Eğer aradığımız kaynak bir makale ise Elektronik Kaynaklar.
Ses Kayıt Sistemi.
IP PBX.
DEM MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİM SUNUMU
Restaurant Yönetim Sistemi
Restaurant Yönetim Sistemi
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi
Satış Noktası Yönetimi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
MultiCELL SMS Client 3.2.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Restaurant Yönetim Sistemi
Sipariş Takip Programı
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
İş Takibi Yazılımı TASK MANAGER
Restaurant Yönetim Sistemi
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Restaurant Yönetim Sistemi
Aynı Anda 3 ayrı satış fişi. Bir Müşteri işlemini yarım bırakıp başka bir müşteriye satış yapabilme 40 Ayrı Masa Hesabı -Tüm ürünleri masalara 2. satış.
MECHSOFT YAZILIM ÇÖZÜMLERİ
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
1 MarmarisCard Marmaris Turizm Geliştirme Projesi.
Eczane Sadakat Kart Sistemi
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
K3 Toplantımıza Hepiniz
Güvenilir ve dinamik yapısıyla her zaman yanınızda…
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
NOT GİRİŞİ.
MERKEZ BİRİM ve valİlİkler İçİn dosya paylaşimi
OLYMPOS ZİNCİR MARKET UYGULAMALARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ JET KART UYGULAMASI
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
GAZİANTEP ECZACI ODASI
Arkman Vize Paketi. Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: ▫ Acente ofisinde alınan VİZE işlerinin (satış öncesi ya da sonrası, randevu.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
Tablet Menü.
Akıl Defteri.
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
Tablet Menü.
SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI
MEDUSA RANDEVU-REZERVASYON OTOMASYONU
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
powerPoint nedir
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
E-iskonto.
PROEJE CRM Hazırlayan : Murat USLU
Uzaktan Yönetim, Güvenlik, Yoklama ve Duyuru Yazılımı
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

Prokart Promosyon Sistemi Version:

Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.  Şubeler ile internet ortamında kolayca uyumlu olarak çalışabilme.  Promosyon’a girecek ürünlerin takibi.  Şartlarını kullanıcının belirlediği promosyonlar tanımlayabilme  Aynı anda hem Puan verebilir hem indirim yaptırabilirsiniz.  Müşteri Ek kartlarından da puan kullandırabilirsiniz.  Belli Müşteri gruplarına toplu sms gönderebilirsiniz. SMS şablonları oluşturup bunları belli bir saatte SMS olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.  Müşterilerinize toplu gönderebilirsiniz.  İstenildiği kadar Kullanıcı oluşturabilir ve bu kullanıcıların yetkilerini kısıtlayabilirsiniz.  Kendinize göre alanlar belirleyip bu alanlara gireceğiniz verilerle belirli müşterilerinizi takibe alabilirsiniz.  Puan vermek veya kullandırmak çok kolay ve hızlıdır  Gelişmiş raporlamalar ile daha iyi karar alabilir ve bu raporları aynı anda istediğiniz kişilere olarak gönderebilirsiniz.

PROKART Ana Ekranı

Alışveriş Merkezlerinde çalışma.  Prokart Programı, Alışveriş Merkezi ve içerisinde bulunan işletmelerin tek bir kart üzerinden müşteriye indirim ve/veya Puan kazandırabilmesini sağlar. Her işletmenin kayıtları Merkezi bir yerde ayrı ayrı tutulur. Her işletme kendi raporlarını alabilir. Müşteri birçok işletmede puan ve/veya indirim kazanmanın sevincini yaşar.

Kullanıcı dostu kolay kullanım.  PROKART bütün kayıt arabirimleri standarttır.  Kısayol tuşları ile kolayca silme,kaydetme veya yeni kayıt ekleme yapabilirsiniz.  Rehber özelliği ile aradığınız kayıtları kolayca bulabilirsiniz.

Rehber Ekranı

Şubeler ile Çalışma  Prokart sistemi franchise uygulaması yapan firmalarda veya kendi şubesi bulunan firmalarda da aynı şekilde uygulanır. Şubeler tek bir yerden çalışır. Müşteri istediği şubede işlemlerini yaptırabilir.

Promosyon Ürünlerinin Takibi  Promosyon için belli bir puan karşılığında verilecek hediyeler önceden belirlenip takibi yapılabilir. Promosyon ürünleri için hızlı giriş-çıkış yapılabilmesini sağlayan ekranlar mevcuttur.

Gelişmiş Promosyon Tanımı  Yeni Başlatacağınız bir kampanyanın ne zaman başlayıp-biteceğini, hangi kartları kapsayacağını,hangi şubelerde kullanılacağını ve limitlerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Örn: 100 TL üzeri bir alışverişe %5 fazla puan verebilirsiniz.

Toplu SMS Gönderme  Bu Ekran ile müşterilerinize kampanyalarınızı bildirebilir,doğum günü,evlilik yıldönümü mesajları gönderebilirsiniz veya Örn: Öğretmenler gününü kutlayabilirsiniz. Bunları bir şablon halinde oluşturup belli bir zamanda da gönderebilirsiniz.

Toplu Gönderme  Firmanızın Adresini kullanarak Müşterilerinize Toplu Gönderebilir ve onları kampanyalarınızdan haberdar edebilirsiniz.

Müşteri Takibi  Prokart ile Müşteri takibi son derece kolaydır. İstediğiniz müşterileri takibe alabilirsiniz. Aynı ekranda müşterilere KART verebilirsiniz.

Puan Verme  Prokart ile puan vermek son derece kolay ve hızlıdır. Tanımladığınız promosyonlara göre puanlar otomatik olarak hesaplanır. İsterseniz birikmiş puanlarından alışveriş tutarını düşebilirsiniz.

Puan Kullandırma  Prokart ile puan kullandırmak da çok kolay ve hızlıdır.Müşteri, puanı yettiği kadar her türlü promosyon ürünü hediye olarak alabilir. Ek kartlarının puanlarını kullanabilir.

Gelişmiş Raporlama  Prokart ile raporlama yapmak da çok kolay ve hızlıdır. Standart raporlar dışında ihtiyaca göre rapor üretilmektedir.