Prof. Dr. Hayreddin Yekeler

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARTUSA ASSİSTANCEÇAĞRI MERKEZİ AKIŞ ŞEMASI
Advertisements

ÖZEL İBNİ SİNA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ’NE
Kardanadam festival.
13 KASIM 2012, KOCAELİ Prof.Dr.İlhan Tarkun
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ
TRABZON FATİH DEVLET HASTANESİ
SAĞLIK Sağlık Okuryazarlığı - Sağlık Çalışanları -
Onkoloji Destek Paketi
YOĞUN BAKIM HİZMETLERİ
PROSTAT KANSERİNDE AKTİF GÖZLEM
«KÜRESEL YAŞLI BAKIMI VE YAŞLI TURİZMİ BULUŞMASI» SONUÇ BİLDİRGESİ
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Başkan Dr. Dursun AYDIN.
ÖZEL SAĞLIK KURUMLARINDA ACİL HASTA NAKİLLERİ
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Bir Kanser Merkezi Deneyimi MSKCC
V. TÜBİTAK EKUAL Yıllık Toplantısı Mayıs 2009 Antalya HOŞGELDİNİZ…
Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Prof. Dr. Öner Süzer Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü (SBSGM)
TEMMUZ 2011 HİZMET GÖSTERGELERİ TOPLAM MUAYENE SAYISI TOPLAM YATAN HASTA SAYISI 1028 YATILAN GÜN SAYISI 6502 TABURCU OLAN HASTA SAYISI 1108 ÖLEN.
Küresel Kriz Sağlık Turizmimize Bir Fırsat Olabilir mi?
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Turizmi Uygulamaları
Sayın Sağlık Bakanının katılımı ile yapılan Kocaeli İl Sağlık Koordinasyon Toplantısı- 26 Ocak 2014 Kocaeli Üniversitesi Ekibinin Görüş ve önerileri Prof.Dr.Sezer.
Kemik İliği Nakil Merkezi Açılış 21 Ekim 2014 Prof.Dr.Şükrü Hatun Dekan
PAZAR RAPORLARI_2013.
İZMİR SAĞLIK TURİZMİ DERNEĞİ (izsatu)
BİR DEVLET HASTANESİNDE HASTA BAĞIMLILIK DÜZEYLERİNE GÖRE YAPILAN HEMŞİRE İNSAN GÜCÜ PLANLAMASI UYGULAMASI   Özcan Selma, Tanrıöver Funda , Akın Bihter.
Prof. Dr. Seçkin Çağırgan İzmir Medicalpark Hastanesi
AKILCI İLAÇ KULLANIMI OTURUMLARI İÇİN ÖRNEK SUNUM
Dünyada konu ile ilgili sorunlar Ekonomik zorluklar, Sağlık altyapısının yetersizliği, Eğitimli ve yetişmiş personel eksikliği,
KOÜTF EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE BAŞVURAN HASTALARA SUNULAN HİZMET İLE İLİŞKİLİ HASTALARIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ GRUP MÜMKÜN MERTEBE.
Sağlık Tesisleri Ek Ödeme Gelirleri 2014/Aylık-Üç Aylık ve Altı Aylık
SAĞLIK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2013 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
SAĞLIK TURİZMİ VE ÜNİVERSİTELER
En Popüler Medikal Turizm Destinasyonu olmak
İL GENELİ YEŞİL KART HİZMETLERİ YILLARA GÖRE YEŞİL KART HARCAMALARI
TIBBİ KAYITLARIN YÖNETİMİ VE BİR HASTANE UYGULAMASI
Eğitim Hastanelerinden Afiliasyona Bakış SB Bakırköy Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Sultan KAVUNCUOĞLU.
H.Ü. ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ 1.Ocak – 15.Şubat 2012
Doktor Doktorların Görevleri Nelerdir?
PALYATİF BAKIMIN ORGANİZASYONU
Estetik Cerrahi Uygulama ve Araştırma Merkezi Faaliyet Raporu
EĞİTİM VE MÜFREDAT KOMİSYONLARI ÇALIŞMALARI-İŞLEVLERİ
Prof Dr Orhan ESEN
TÜRKİYE’DE MEDİKAL FİZİK EĞİTİMİ
Sağlık Bakanlığı Hastanelerinin Yönetim ve Organizasyonu
3. Basamak Hastaneler Arası Sevkler
GÖĞÜS CERRAHİSİ YOĞUN BAKIM İLKELERİ
Hastane Odası Tefrişi
TOBB ETÜ HASTANESİ.
BİRİNCİ BÖLÜM Sağlıkta Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı
BEL – BOYUN FITIKLARI.
Dentistanbu l DENTİSTANBUL DİŞ HASTANELERİ Gülümseyin Burası Dentistanbul... Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, temelleri 2 Ağustos 2001’de Özel.
DİYARBAKIR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ GENEL BİLGİLER
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
DÖNEM 6 ÇALIŞTAY SUNUMU MAYIS, 2017 Doç. Dr. Nurettin Özgür DOĞAN Yrd
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
Hastalıklar ve Hastaneler
KAMUDA SAĞLIK TURİZMİ Uzm. Dr. Ü. Murat PARPUCU
DÜNYA’DA VE TÜRKİYE’DE ÇOCUK SAĞLIĞININ DURUMU ÇOCUK HEMŞİRELİĞİ
ANKARA TREN GARI TERÖR SALDIRISI
GRİP VE GRİP AŞISI   Grip nedir?
Dönem 5 Staj Değerlendirmeleri
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Sunum transkripti:

Prof. Dr. Hayreddin Yekeler Welcome /Hoşgeldiniz 6th International Health Congress, November 22-25th, 2013 ISTANBUL / TÜRKİYE 6. 6th Prof. Dr. Hayreddin Yekeler General Manager, EMSEY HOSPITAL Main Sponsor of the Congress

2000 yılından itibaren dünya hızla değişti gelişti… Türkiye dünyanın bu gelişimine hızla ayak uydurdu … Sağlık alanındaki değişim ve dönüşüm ise bugüne kadar dünyada benzeri yaşanmamış bir hızda ve şekilde oldu …

Sağlık alanında küresel değişime ayak uyduran değil , İnsana hizmeti amaç edinerek küresel değişime öncülük eden bir Türkiye hedefliyoruz...

EMSEY HOSPITAL İstanbul Anadolu yakasında, en hızlı ve en planlı gelişen Pendik, Kurtköy bölgesinde, Uluslarası Sabiha Gökçen Havalimanına 5 dk uzaklıkta, TEM ve E5 karayollarına çok yakın mesafede, Çevresinde bulunan 5 yıldızlı bir çok otel ve alışveriş merkezleri ile sağlık turizmine uygun bir lokasyonda, 190 yatak kapasitesi ve tüm branşlarda yüksek teknoloji ve yüksek kalitede tedavi imkanıyla, ulusal ve uluslararası hastalarına hizmet vermektedir.

EMSEY HOSPITAL Mayıs 2012 tarihinden itibaren, tam teşekküllü modern ve yüksek teknoloji altyapısı ile tıbbın tüm branşlarında Uluslararası Standartlarda ( JCI , Magnet , NFA, Leeds , Breeam...) hizmet vermektedir.

EMSEY HOSPITAL %30 kadarı Profesör veya Doçent olan yaklaşık 90 uzman doktor, 135 hemşire, tamamı eğitimli 400’ün üzerinde personel ve deneyimli profesyonel yönetim kadrolarıyla Türkiye’nin önemli hastanelerinden biri konumundadır.

Tüm branşlarda ve özellikli birimlerde hizmet vermektedir. EMSEY HOSPITAL Tüm branşlarda ve özellikli birimlerde hizmet vermektedir. Cerrahi Branşlar Kanser cerrahisi, Genel cerrahi, Üroloji, Kadın Doğum, Ortopedi (Omurga cerrahisi, skolyoz, omurga kanserleri), Beyin ve Sinir Cerrahisi (Bel ve boyun fıtıkları , tam endoskopik disk cerrahisi), KBB, Plastik ve Rekonstriktif Cerrahi Hematoloji & Onkoloji Merkezi Kan kanserleri Kemik iliği nakli Nükleer Tıp (PET/CT) IVF Merkezi Algoloji Merkezi Diyabet Merkezi Diş tedavi Merkezi Podoloji Merkezi Yoğun Bakım Üniteleri Genel Yoğun Bakım Yenidoğan Yoğun Bakım Kardiyoloji & KVC Yoğun Bakım

Uluslararası Hasta Merkezi İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, Bulgarca, Kürtçe gibi birçok dilde iletişim sağlayarak yurtdışından gelen hastalarımıza destek vermektedir. Yurtdışından gelen tüm hastalarımız havalimanında karşılanmakta, tedavileri sonrasında havalimanında uğurlanmaktadır. Hastalarımızın otelde geçirdiği sürede, otele yönlendirilen doktor ve hemşire ile tedavisinin, evine gidene kadar devamlılığı sağlanmaktadır.

CANLI YAYIN EMSEY HOSPITAL yüksek teknoloji imkanları ile branşlarının etkinliğine örnek vermek üzere, Dünyada sadece sayılı birkaç merkezde yapılan , tam endoskopik disk cerrahisi ameliyatından canlı görüntüleri izlemektesiniz...

Bu ülke sizin de ülkeniz… Sağlık turizmi alanındaki her türlü işbirliği için, kapılarımız siz kardeşlerimize her zaman sonuna kadar açık kalacaktır.

Teşekkürler / Thank you Prof. Dr. Hayreddin Yekeler With Kind Regards Prof. Dr. Hayreddin Yekeler General Manager, EMSEY HOSPITAL