1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Saiko International tarafından hazırlanmıştır.
Advertisements

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Faydaları ve Uygulama Koşulları
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
MALZEME İHTİYAÇ PLANLAMASI
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
Strateji Tasarımı İlker acar.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
SANAYİ SİCİL BELGESİ YILLIK İŞLETME CETVELİ’NİN İNTERNET ORTAMINDA GİRİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.
SÜT ÜRÜNLERİNİN DIŞ TİCARETİNDE FIRSATLAR VE MÜCADELE ALANLARI SÜT ÜRETİM VE TÜKETİMİNDE DEĞER ZİNCİRİ 20 MAYIS 2014.
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
DESTEK PROGRAMLARI ve HİZMETLER 2013
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
Dünyada Devekuşu Üretimi ve Ticareti Akademi Teknoloji Üretim Danışmanlığı Ekim 2004 ÜRGÜP Hakan YILDIZ Hakan YILDIZ.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
ULUSLAR ARASI ANLAŞMALAR
Prof.Dr.Hüseyin BAŞLIGİL 2012
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
KOBİLERE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİNİ TANITIM PROJESİ
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
Kalite Yönetimi Genel Tanımlar.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
Stok Politikasına Göre Üretim Sistemleri
VOSGEN OTOMOTİV.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Hazırlayan: Selim ERDEM

ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
AETR KONVANSİYONU
SUNUM
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
«Makine Teknikerliği» nedir?
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan adet yıllık üretim kapasitesi 40’tan fazla ülkeye ihracat

ÜRÜN TANIMLARI

ASMETAL 1990 yılından bu yana TSE belgesi, 1998 yılından bu yana da ISO 9001 Kalite güvence sistem belgesine sahiptir.. KALİTE SERTİFİKALARI

KALİTE POLİTİKAMIZ KALİTESİ VE GÜVENİLİRLİĞİ İLE TANINAN, MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİ ZAMANINDA VE TAM OLARAK KARŞILAYAN, EN İYİ HİZMETİ VEREN VE SEKTÖRÜNDE ÖRNEK FİRMA OLMAK İÇİN; ▪ KALİTENİN, HİZMETİN, MALİYETLERİN İYİLEŞTİRİLMESİNİ SAĞLAMAK, ▪ YENİLENEN TEKNOLOJİ VE GELİŞMELERE UYUM SAĞLAMAK, ▪ ÇALIŞANLARIN KATILIMINI SAĞLAMAK, ▪ İSRAFI ÖNLEMEK VE DEĞİŞKENLİKLERİ AZALTMAK, ▪ ÇEVRE BİLİNCİNİ ARTTIRMAK, ▪ İŞLETMENİN TÜM FONKSİYONLARINDA KALİTE SİSTEMİ GEREKLERİNİ UYGULAMAK VE SİSTEMİN ÇALIŞMASINI SÜREKLİ DENETLEMEK SURETİYLE; MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ARTTIRMAKTIR.

ÜRÜNÜ OLUŞTURAN MALZEMELER

KALİTE KONTROL Üretimdeki her türlü parça ve proses standartların belirlemiş olduğu şartlara göre kontrol edilirler. Ürünlere ömür testi, çıkma testi, çatlak kontrol testi, kalıcı deformasyon testi gibi testler yapılır ve uygunlukları gözlemlenir.

ÜRETİM * TALAŞLI İMALAT ATÖLYESİ; 26 CNC TORNA, 3 CNC FREZE, 2 CNC TRANSFER MAKİNESİ VE DİĞER TEZGAHLAR. * PRES ATÖLYESİ ; HİDROLİK VE EKSANTRİK PRESLERDEN KURULU * KALIP İMALAT VE BAKIM ATÖLYELERİ

* MONTAJ HATTI; 1 ADET OTOMATİK, 1 ADET MANUEL ÜRETİM HATTI ADET/AY KAPASİTE

* DÖVME ATÖLYESİ; FRİKSİYON VE ÖZEL İMALAT SICAK ŞEKİLLENDİRME MAKİNELERİ.

• SATIŞ DAĞILIMI 10% YURTİÇİ 90% İHRACAT YENİLEME PAZARI: %98 OES: %2 (LADA AND KIA SERVİSLERİ) İHRACAT YAPTIĞIMIZ BAZI ÜLKELER; RUSYA, BEYAZ RUSYA, UKRAYNA, MOLDOVYA, BULGARİSTAN, TÜRMENİSTAN, AZERBAYCAN, İSVEÇ, POLONYA, ROMANYA, İTALYA, KIRGIZİSTAN, GÜRCİSTAN, ERMENİSTAN, SLOVENYA, KOSOVA, SIRBİSTAN, FAS, CEZAYİR vs.

• SATIŞ DAĞILIMI

• PAZARLAMA FAALİYETLERİ – FUAR ORGANİZASYONLARI • 2012; 5 YURTDIŞI, 1 YURTİÇİ FUAR • 2013; 5 YURTDIŞI, 1 YURTİÇİ FUAR – AUTOMECHANICA - İSTANBUL – EQUIP AUTO -CEZAYİR – AUTO SPARE PARTS FAIR – NİJERYA – AUTO SPARE PARTS FAIR - UKRAYNA – AUTO SPARE PARTS FAIR - ROMANYA – INTERAUTO - RUSYA – TV REKLAMLARI • TEK RUMELİ TV • KANAL

ASMETAL ONLINE SATIŞ PROGRAMI PROGRAMIN ÖZELLİKLERİ • SİPARİŞLERİN DİREKT OLARAK SİSTEM ÜZERİNDEN VERİLEBİLMESİ • STOKLARDA ÜRÜN OLUP OLMADIĞININ GÖRÜLMESİ • TALEP BIRAKMA • ÜRÜN ARAMA- SORGULAMA • CARİ HESAP TAKİBİ - SİPARİŞ TAKİBİ • KREDİ KARTI İLE DİREKT ÖDEME/TAKSİTLENDİRME YAPABİLME

ASMETAL TANITIM FİLMİ (internet bağlantısı gereklidir)

TEŞEKKÜRLER