ZEMİN AKSU TİCARET BİR KERVANCI KURULUŞUDUR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
Advertisements

GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
BİR DÜNYA İŞ ! BİR ,DÜNYA İŞİ.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
MSS® GRUP – Mop Sil Sistemi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
PFOS ve türevleri Perfluorooktano sülfonik asitler (PFOS) bir tuz şeklinde ya da büyük polimerlere katkı olarak kullanılan, flor bileşenlerine tamamen.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Yerde yuvarlanan topun bir süre sonra durmasının sebebi nedir ?
Fe.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Yol Üst Yapısı Plentmiks Temel.
NONWOVEN NEDİR? NASIL ÜRETİLİR? NERELERDE KULLANILIR?
Müşerref Üstek.
ATAMİKS EPOKSİ.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
BİR DÜNYA İŞ ! BİR ,DÜNYA İŞİ.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
ÖZGÜR Motor & Generatör ÖZGÜR Motor & Generatör * Demirçelik * Çimento * Enerji * Ağaç * Plastik * Kimya * Sulama, arıtma * Petro.
İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
PULTRÜZYON YÖNTEMİ CİHAT OKTA YAVUZ ÜNAL
BORON FİBERLER.
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
HAZIRLAYAN: MESUT ŞENTABURLAR.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi Alanı
GLASS CLOTH (CAM ELYAF).
Proje Çevrim Yönetimi ve Projelerimize Gerekli Ulusal Fonlar Namık Kemal Üniversitesi Doç. Dr. Ali SARIIŞIK 11 Mayıs-2012 SAN-TEZ.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
TRAFİK SORUNU Çözüm.
BOYA TEKNOLOJİSİNE GENEL BAKIŞ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
AHŞAPTAN FAZLASI.
MERDİVEN KAPLAMALARI.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
BETONARME YAPILARIN PROJELENDİRİLMESİ DERSİ
BASKI (PRES) BETONLAR.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
YÜZEY TEKNOLOJİLERİ.
3. ÜNİTE.
Etkin Cami Halıları Temizliği. Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle.
Duşlarda en güzel Seçenek HL50 in | line Düz zeminli Duşlara kolay Çözüm.
Kuru Halı Temizliği
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
TATA MOTORS HAZIRLAYAN DOĞANCAN DEMİR.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
DEPO ZEMİN KAPLAMALARI
FLOROPOLİMER KAPLAMALAR ( TEFLON )
TATA MOTORS.
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
E-CAMI S-CAMI VE C-CAMI
POLYESTER.
KIVAM LİMİTLERİ Kıvam, kohezyonlu zeminlerde zeminin sertlik-yumuşaklık durumu tanımlar. Kıvam bu tur zeminlerin taşıma gücü vb. özelliklerini etkiler.
Kumaş Nedir?.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Uygulamalarımız.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ms-954 duayen sprey sistem
POLYÜREA MASTİK.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği için Malzeme Bilgisi
ŞİRKET SUNUMU 2018.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

ZEMİN AKSU TİCARET BİR KERVANCI KURULUŞUDUR

Kervancı Grup şirketlerinin iştiraki olan ve 2004 yılında kurulan zemin kaplama Kervancı Grup şirketlerinin iştiraki olan ve 2004 yılında kurulan Aksu Ticaret ilk iş alanı olarak ithal gıda gurubu ürünleri ile faaliyete başlayarak Türkiye’nin önde gelen zincir mağazalarına ithal gıda ürünlerinin tedariğini sağlamıştır. 2005 yılında aksesuar gurubunda hizmet sunmaya başlayan Aksu Ticaret kendi yarattığı markalarıyla, sahip olduğu geniş müşteri portföyüne yönelik özel çalışmalar gerçekleştirmiştir. 9 senedir faal olarak gıda ithalatı ve aksesuar gurubuyla sektörün büyük oyuncularının çözüm ortaklığını yapan şirketimiz , 2011 senesi itibariyle zemin kaplama alanında da faaliyetlerine başlamıştır. Çözüm odaklılık ve yenilikçi misyonuyla çalışmalarına yön veren firmamız hizmet anlayışında da müşteri memnuniyetini çalışma modelimizin temeli olarak benimsemiştir.

zemin kaplama Poliüretan Self Levelling Kaplama Poliüretan Multi Layer Kaplama Poliüretan Coating Kaplama Poliüretan Mortar Kaplama Epoksi Self Levelling Kaplama Epoksi Multi Layer Kaplama Epoksi Coating Kaplama

poliüretan zemin Her türlü beton yüzeylerde uygulanabilen,kolay temizlenebilen, sararmaz, aşınma direnci yüksek, etkili ve koruyucu zemin kaplama Beton kaplanmasından teras izolasyonuna kadar geniş bir uygulama alanı, Kimyasal ve mekanik dayanımın kritik olmadığı endüstriyel zemin, otopark, mağaza, depo, üretim sahası, spor salonu, vb…alanlarda ekonomik çözümler Tek parça, derzsiz ve birleşimsiz uygulama, İsteğe bağlı parlak, yarı mat ve mat renkli yüzeyler, Güneş ışınlarından kaynaklanan çatlama veya kuruyarak aşınma gibi deformasyonlara; izolasyon sistemleri, yüksek aderans, asit ve alkali gibi korozif kimyasallara;deniz suyuna ve açık hava koşullarına karşı dayanıklılık

poliüretan zemin UYGULAMA ALANLARI Tüm endüstriyel döşemeler Otoparklar Alışveriş Merkezleri İlaç fabrikaları Kimya fabrikaları Gıda üretim tesisleri Tekstil fabrikaları Giyim atölyeleri Plastik üretim tesisleri Sergi salonları Otomotiv sektörü Büro ve ofisler

GRENLİ DESENİ (HAFİF PORTAKAL KABUĞU DESENİ) poliüretan zemin SELF LEVELLING Düz ve pürüzsüz bir zemin elde edilir. POLYFIX PU-7409-PP son kat kaplama A ve B komponenti karıştırılarak zemine dökülür. GRENLİ DESENİ (HAFİF PORTAKAL KABUĞU DESENİ) POLYFIX PU-7409-PP son kat kaplama A ve B komponenti karıştırılarak zemine dökülür. KAYDIRMAZ ZEMİN Müşteri talebi doğrultusunda son kata farklı mikronlarda silis kumu karıştırılmak suretiyle kaydırmaz bir zemin elde edilir. MORTAR UYGULAMASI Zeminlerde oluşan çukurlaşmalar Poliüretan Mortar malzemesi ve farklı mikronlardaki silis kumu ile karıştırılırak oluşan mortar şap uygulanarak uygun zemin elde edilir

poliüretan zemin ÖZELLİKLER Antibakteriyel U.V. dayanımlı İstenilen mm kalınlıklarında uygulanabilme özelliği Sert, tam ve yarı elastomerik özellikler Yüksek mukavvemet Kimyasal direnç yüksekliği Solvent içermemesi Çatlak kapatıcı özelliği Pürüzsüz veya yarı pürüzlü yüzey olarak uygulanabilmesi Sürtünme, aşınma ve darbe dayanıklılığı Kolay temizlenebilme Su geçirmez, toz tutmama özelliği Kolay ve ekonomik bakım Yüksek yapışma niteliği Yalıtkanlık

epoksi zemin kaplama Aşınma direnci yüksek zemin kaplamala, Tozumayı engelleyen antistatik özellik, Elektriksel yalıtkanlık, yüksek elektriksel gerilimlere dayanım, Elektriksel iletkenliğin istendiği kondaktif zemin uygulamaları, İstenilen metrajlarda eksiz, tek parçalı olarak kaplanabilme özelliği, antibakteriyel ortamlar için parlak ve pürüzsüzlük özelliği, sıvı geçirmezlik

epoksi zemin UYGULAMA ALANLARI Dekoratif amaçlı zeminler Endüstriyel amaçlı zeminler Gıda üretim alanlarındaki zeminler Sağlık hizmetlerindeki zeminler Spor saha ve zemin kaplamaları Otopark ve Yol çizgileri

epoksi zemin ÖZELLİKLER Hijyenik,tozumayan antibakteriyel özellik Kolay bakım ve temizlik Mekanik ve kimyasal dayanıklılık Ağır trafik ve darbelere dayanıklılık Su v.s. gibi sıvı geçirmeme özelliği İstenilen renklerde eksiz olarak uygulanabilme Kısa uygulama süresi Kolay tamirat Antistatik özellik Elektriksel yalıtkanlık

sertifikalar

çözüm ortaklarımız Softone Kıbrıs Restaurant Lazzoni Mobilya Autopia Zebrano Mobilya Wenge Home

iletişim