Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇOCUK VE TRAFİK.
Advertisements

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: “Asansör Otomasyon” tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları.
SentezDELUX OTEL Yönetim Sistemi
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
1 Nisan 2008’den itibaren kaza yapan sürücüler, polisi beklemeden tutanağını kendileri düzenleyecek, kazayı fotoğraflayacak ve olay yerinden ayrılacaklar.
2012
OPEX Operasyon Yönetim Sistemi
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ
COPERT 4 Eğitimi 3. Faaliyet Verileri – Başlangıç Rehberi.
Sarnıç Depo Tanıtımı 9500 m2 kapalı alan.
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…
Teknik Servis Programı
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
TRAFİK HASARLARINDA YENİ DÖNEM ve OTO SİGORTALARINA ETKİSİ
Sipariş Takip Programı
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
1 Nisan 2008’den itibaren kaza yapan sürücüler, polisi beklemeden tutanağını kendileri düzenleyecek, kazayı fotoğraflayacak ve olay yerinden ayrılacaklar.
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
Restaurant Yönetim Sistemi
YAĞMUR, KAR, SİS.
2007 AD GARAJ STANDARTLARIMIZ AD GARAJ STANDARTLARIEKOL.
ÇALIŞMA VE DİNLENME SÜRELERİ
Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Orta Öğretim
EXPORTAY’11.
KARAYOLU YÜZEY DÜZGÜNSÜZLÜĞÜNÜN ARAÇ İŞLETME MALİYETİNE ETKİSİ
Doğrudan Tazmin Sistemi (DTS) Takas Odası Projesi
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
TRAFİKTEYİM.
Petrol Ofisi Filo Yakıt Yönetim Sistemi Automatic
Cat ® Ekipman Yönetimi Çözümleri ÇALIŞMA SÜRESİNİ ARTIRIN, İŞLETME MALİYETİNİ AZALTIN Siz sadece ihtiyacınız olan ekipman yönetim desteğini seçin ve maliyetlerinizin.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
ATC Araç Takip Sistemleri
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
Genel Tanıtım İhale Bazlı Nakliye Yazılımı. Hedef Kitle İ hale ve süreli sözle ş me ile ta ş ıma yapan ş irketler Kendi Aracı veya Piyasa (kiralık) araç.
KÜÇÜK TASARRUFLAR BÜYÜK KAZANÇLAR
ERP KONSEPT EĞİTİMİ.
© Verlag Heinrich Vogel12 Kurioses zum SchlussFolie 1 EKONOMİK SÜRÜŞ Timuçin Özsöylev BİLİNÇLİ ARAÇ KULLANIMI ŞOFÖR TALİMATLARI Ekonomik.
ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ?
Malzeme Devinimi Maliyet Giderleri ve İşyeri Tasarımı
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü
TRAFİK.
OLYMPOS ZİNCİR MARKET UYGULAMALARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Yöntem Araştırma Danışmanlık Ltd. 5. Gazeteciler Sitesi No: Levent - İstanbul Tel/Faks : / E-posta :
(PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
Denetim ve Ruhsatlandırma Uygulaması
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
PTS PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ
E-DEVLET NEDİR?
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
Konu : Sigorta – Trafik Cezaları – Trafik Suçları
VBT Bilgi Teknolojileri
GÜVENLİ GEÇİŞ YERLERİ.
Akıl Defteri.
FİNANS ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
TRAFİK İŞARETLERİ.
Hukuk Partner İle Neler Yapabilirsiniz İCRA YÖNETİMİ İdari Takip Uygulaması Büronuza ilişkin ilamlı ilamsız her tür icra takibinizi.
Üniversite Hastanelerinin Finansal Sürdürülebilirliği
Güvenli Sürüş Teknikleri Güvenli sürüş teknikleri eğitimi, otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, kamyonet, çekici, tır ve motosiklet gibi trafiğe çıkan her.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
SRC UYGULAMA SINAVI Sınav Kuralları
VBT Bilgi Teknolojileri
Sunum transkripti:

Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın. Filonuz elinizin altında ! Sürücü bilgileri , ehliyet ve ruhsat bilgilerini kayıt altına alın . Marka modellinden başlayarak, aracınızın resminden , motor bilgisine kadar tüm detaylara tek tıklama ile ulaşabilirsiniz. Araç Motor hacminden , sürücülerinizin kan grubuna kadar tüm bilgileri sistem üzerinde saklayın. Satınalma & Kiralama Bilgileri Ruhsat & Ehliyet Bilgileri Marka -Model Donanım-Aksesuarlar

Yakıt Giderleriniz Kontrol Altında ! “Yakıt Giderleri”nizi kontrol ediyor musunuz? Ne kadar yakıt aldığınızı takip etmek istemez misiniz? Ritma Araç Filo Yönetimi, araçlarınızın yakıt giderleri ile ilgili ayrıntılı raporlar hazırlar. Departman , Personel , Araç Marka bazında yakıt tüketiminizi, Araçlarınızın 100 km’de ortalama ne kadar yakıt tükettiğini, 1 Litre yakıt ile kaç km yol gittiğinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

OGS – KGS Geçişleri Otoyol Geçiş noktalarına ait ödemelerinizi sistem üzerinde kayıt altına alın ! Araçlarınızın işletme üzerindeki toplam maliyetini Analiz ederken OGS – KGS giderlerini ihmal etmeyin.

Trafik Sigortası , Kasko Sigortası Sigorta sürelerinizi unutmayın ! Trafik ve Kasko sigortası poliçe bilgilerinizi maliyetleri ile birlikte , araç bazında kayıt altına alabilir, geçmiş dönem sigorta bilgilerinizi arşivleyebilirsiniz. Ritma Araç Filo Yönetimi uyarı sistemi sayesinde , süresi dolan sigorta işlemlerinizden anında haberdar olun.

Araç Muayene, Servis İşlemleri Trafik Muayene tarihlerini kaçırmayın ! Ritma Araç Filo Yönetimi ile muayene tarihlerini takip edebilir, araçlarınızın geçmiş muayene işlemlerini inceleyebilirsiniz Araç Bakımlarınızı ihmal etmeyin ! Düzenli araç bakım işlemlerini sistematik hale getirebilirsiniz. Tarih veya KM bazında periyodik bakım işlemlerini organize edebilir, ilgili tarihlerde sistemin sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Servis İşlemleri Araç Servis işlemlerini detayları ile kayıt altına alın. Servis esnasında değişen / takılan parçaları fiyatları ile birlikte sisteme işleyin. Servis maliyetlerinizi denetleyin.

Lastik Değişimi , Egzost LASTİK DEĞİŞİMLERİ Araçlarınızın ihtiyaca bağlı olarak lastik değişimlerini kayıt altına alabilirsiniz. Departman , Marka-Model , araç bazında raporlayabilirsiniz. EGZOST DEĞİŞİMLERİ Araçlarınızın ihtiyaca bağlı olarak egzost değişimlerini kayıt altına alabilirsiniz. Departman , Marka-Model , araç bazında raporlayabilirsiniz.

Trafik Cezaları , Kaza Tutanakları Ceza almayı kim ister ! Sürücülerinizin aldıkları trafik cezalarını takip etmek ister misiniz? Üstelik programınız, ödeme günü yaklaştığında sizi uyarsın. Kaza geçirmek hepimizden uzak olsun! Bırakalım, bu tatsız konuda da her türlü tutanak, fotoğraf ve bilgiyi programınız tutsun.

Günlük iş ve görev takibi Araç Görev Planlama Araçlarınızı başlangıç ve bitiş km bilgileri ile birlikte hangi tarihte, kimin tarafından ne amaçla kullanıldığını KM başlangıç ve bitiş bilgileri ile birlikte kayıt altına alabilirsiniz. Araç havuzunuzu görev planlamanıza göre doluluk , boşluk durumunu izleyebiliriniz.

Filo bilgileri biRr tıklama mesafesinde Bilgi bir tıklama mesafesinde ! Araç Raporları Sürücü Raporları Yakıt Raporları Kilometre Raporları Sigorta Raporları Vergi Raporları Muayene Raporları Kaza Raporları Görev Planlama Raporları

Kimler Kullanıyor ? Referanslarımızdan Bazıları

İlgi ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz. Teşekkürler İlgi ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz. http://www.ritmateknoloji.com info@ritmateknoloji.com