Muhteşem Yedili … ABS’nin Muhteşem yedilisi, TPI için güvenilirliği en yüksek 20 boğa içinde yer almaktadır. (Bu sıralamada Select ve Alta’nın 4 adet,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Cahit ÖZTÜRK Ziraat Yüksek Mühendisi
Advertisements

Ana Arı Kalitesi ve Önemi
Selda Aydın Seyhan Kamçı
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
HAZIRLAYAN Abdulmuttalip KARADENİZ Mühendis
Global Hayvancılık Trendleri
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 13 Aralık 2012.
HALK ELİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ISLAHI ÜLKESEL PROJESİ
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
ÜRETİCİ KALİTELİ SÜT ÜRETMEK İSTER.
GİRESUN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ
Ana Arı Kalitesi ve Önemi
MALTEPE ÜNVERSİTESİ İlköğretim Matematik Öğretmenliği TUFAN ÇOLAK.
Ana Arıda Kalite Kriterleri
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 17 Temmuz 2014.
Kazançlı Üretim Boukje 183 V. Sunny Boy.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 16 MAYIS AB TOPLAM SIĞIR HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ ARALIK-TOPLAM ÇİFTLİK HAYVANLARI SIĞIR.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 22 Ekim AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN May / June SURVEY CANLI HAYVAN May / June SURVEY.
ANGUS 2. ANGUS 2 Angus Avantajlar Dezavantajlar Büyük gen havuzu Kolay buzağılama İyi meme yapısı İyi karkas kalitesi Doğumda dirençli/dayanıklı.
ABS DURAbulls.
Hayatınızın Yönünü ve Yolunu Bulmanızı Sağlar
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 19 Mart DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ BÜYÜKBAŞ ARALIK ARAŞTIRMASI BÜYÜKBAŞ ARALIK ARAŞTIRMASI.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 21 HAZİRAN ÜRETİM % DEĞİŞİM BAŞ % DEĞİŞİM BAŞ BOĞA ÖKÜZ İNEK DÜVE DANA Toplam Sığır Ocak-Mart 12/11 GENÇ SIĞIR.
22 Mart 2012 AB Sığır ve Dana Eti Pazar Durumu. 2 AB Büyükbaş Hayvan: Toplam (Aralık 2011) AB Üretimi.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 20 Eylül AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 21 Şubat ÜRETİM AB % BAŞ DEĞİŞİM TON AB % BAŞ DEĞİŞİM TON BOĞA ÖKÜZ İNEK DÜVE BUZAĞI GENÇ SIĞIR Sığır Eti Ocak.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 29 Ağustos 2013.
Prof.Dr.Mustafa Kaymakçı
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 13 Nisan DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI.
Sığırcılıkta Irk Islahı
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 23 Ocak AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ VARLIĞI CANLI HAYVAN Mayıs / Haziran Araştırması CANLI HAYVAN Mayıs / Haziran Araştırması.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 22 Mayıs AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN Aralık Araştırması CANLI HAYVAN Aralık Araştırması.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 11 Aralık 2014.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 27 Ağustos 2015.
Kömürler Nasıl Sınıflandırılır?
Bir Çiftçinin Mersedes'i
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 6 Kasım DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ DEĞİŞİM TOPLAM BÜYÜKBAŞ BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI BÜYÜKBAŞ HAZİRAN ARAŞTIRMASI.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 19 Kasım AB % BAŞ DEĞİŞİMİ ÜRETİM BOĞA BAŞ ÖKÜZ İNEK DÜVE BUZAĞI GENÇ SIĞIR Büyükbaş Hayvan Eti.
BS Aktivite Merkezi Müzikli Oball Bounca Bebeğiniz için etkileyici eğlence sunan etkileşimli Oball ™ oyuncakları ve hoplatma minderi! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
HastalIktan Arİ İşletmeler ve OnaylI Çİftlİkler
Hollanda'da bilim adamları gerçek bir ineğin tıpatıp benzeri bir makine inek ürettiler.
Pedigri Bilgisi Düve pedigrileri.
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ÇIKTILARI, PERFORMANS ANALİZİ, İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI (ÖN RAPORU)
ENFES KOŞUYORUM ORİENTİRİNGİ
WALMART HALİDİN SÖNMEZ
TATA MOTORS.
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU
Bitkiler * Fidelerin en elverişli dikim tarihinin saptanabilmesi için Antalya Meteoroloji İstasyonuna ait 30 yıllık bir süre içerisinde Mart ayında.
Sığır yetiştiriciliğinin önemi
Irkların Sınıflandırılması
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
Konu: Vāmana Purāṇa’dan Örnek Efsaneler II
Bright Starts Rhino Toys Oyuncak
TIMAR SİSTEMİ TIMAR SİSTEMİ. Tımar: Osmanlı Devleti'nde kamu arazisi (mirî) dahilinde, yönetimi sipahiye bırakılmış olan verimli topraklara verilen ad.
Sığır Besiciliği.
NİĞDE BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIĞI
SOY AĞACI (PEDİGRİ) -Kalıtsal bir özelliğin nesiller boyu nasıl aktarıldığını gösteren şemaya soy ağacı denir. - Kalıtsal bir özelliğin ya da bir kalıtsal.
SPERMA KATALOĞU OKUMA VE DEĞERLENDİRME
Bitkiler * Fidelerin en elverişli dikim tarihinin saptanabilmesi için Antalya Meteoroloji İstasyonuna ait 30 yıllık bir süre içerisinde Mart ayında.
ETÇİ SIĞIR IRKLARI.
Süt Sığırı İşletmelerinde Antibiyotik Kullanımı = İhmal
Süt Sığırcılığına Yatırım Yapılır mı?
SERADA SAKSI ÇİÇEĞİ YETİŞTİRİCİLİĞİ.
Kral şakirrrrrrrr Reklam remziiiiiiiiiiiiiiiiiiii Berat başkan oleyyyyyyyyyyyyyyyy i.
Sunum transkripti:

Muhteşem Yedili … ABS’nin Muhteşem yedilisi, TPI için güvenilirliği en yüksek 20 boğa içinde yer almaktadır. (Bu sıralamada Select ve Alta’nın 4 adet, CRI’nın 3 adet , Semex ve GGI’ın 1 adet boğası vardır) ABS’nin Muhteşem yedilisi milyonerdir (1 milyondan fazla sperması satılmıştır). ABS’nin Muhteşem yedilisi çok yüksek güvenilirliğe sahiptir. ABS’nin Muhteşem yedilisi global sığır yetiştiriciliğine sağlam bir miras bırakmıştır. İşte ABS’nin Muhteşem yedilisi ...

Muhteşem Yedili... Alton Bolton Milyoner! Milyoner! Yüksek kazançlı inekler sunar, büyük sistemler için mükemmeldir. İnanılmaz güvenilirlikte yüksek TPI’ya sahiptir. Milyoner! İkinci jenerasyona gelmeden milyoner olan ilk boğadır. Tip ve Üretim özelliklerinin eşsiz kombinasyonudur. Metcalfe Farms Bolton Group, UK Galastar Bo Irish Ola

Muhteşem Yedili... Shottle Jammer Çok yakında Milyoner! Milyoner! 9,646 sürüde 42,005 kız   Küresel talepler için halen dünya lideridir. Oğullarının değerlendirilmesinde dünyada 1 numaradır. Milyoner! Siyah renkli, dengeli inekler doğurtmasıyla meşhurdur. Yüksek üretim ve olağanüstü meme yapısı. Jammer 6649

Muhteşem yedili... Burt Jet-Stream Milyoner! Milyoner! Aaron’un bir numaralı oğlu. TPI sıralamasında ilk 10’a girmiştir. Doğum kolaylığına sahip bir boğadır, fantastik hareket kabiliyeti aktarır.. Milyoner! Jocko’nun dünya üzerinde yaşayan en iyi oğullarından biridir. Dayanıklı tip ve süper üretim özelliklerine sahiptir. Litview Burt Alma VG88 Jet Stream Hian

Muhteşem Yedili Boliver 2009 Milyoneri! Sağlık ve bakım özellikleri bakımından üstün bir boğadır. Doğum kolaylığına sahip, Yüksek doğum oranı kralı ve ABS Durabulls boğasıdır. Kızları her türlü koşula dayanıklıdır Etkileyici derecede uzun ömürlüdür ve süt kalitesi yüksektir. Tüm zamanların en iyisidir.

Dünya sığır yetiştiriciliğinin efsaneleri…