ETG Danışmanlık Yardım Masası

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS OFFICE 2013.
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
MS Dynamics AX Bakım Yönetimi - PMAX
2012
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DAMACANA - TÜPGAZ.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
WinDesk Çözümü.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
ERP PROGRAM TANITIM Öncelikle ERP nedir?
Dr Hüdai Kara  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı en yüksek.
Dr Hüdai Kara Temmuz  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
CRM – şirket felsefesi olarak düşünülebilir: Bu şirket felsefesini hayata geçirmek için geliştirilen araçlardan bir tanesidir. CRM.
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
KURUMSAL KAYNAK PLANLAMA
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
2023 HEDEFİNDE KAMU ÜNİVERSİTELERİNDE YAPISAL DEĞİŞİM
 Yazılım bir teknoloji terimidir. Bilgisayarı oluşturan donanım parçalarını yöneten hem de kullanıcıların işlerini yapmak için gerekli olan komutlar.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
ERP KONSEPT EĞİTİMİ.
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
KOBİ – ŞİRKET PORTALI BİTİRME PROJESİ EMRE UYUMAZ & ANIL GÜR.
Nurşen Varır Workcube - İnsan Kaynakları Yönetimi.
BULUT BİLİŞİM SERVİS MODELLERİ
Kurumsal İçerik Yönetimi Kapsamında Bilgi Güvenliği
Kalite Yönetim Prensipleri (Devam)
Fonksiyonel Bakış Açısıyla Sistemler
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Bulut Bilişim Bulut bilişim veya işlevsel anlamıyla çevrim içi bilgi dağıtımı; bilişim aygıtları arasında ortak bilgi paylaşımını sağlayan hizmetlere.
Metin DURAN Genel Müdür
CRM’in Enerjisi Create. Sell. Monetize. Now!
Yazılım Geliştirme Projesi
Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Sistem & Veri tabanı Yönetimi Bilgi Güvenliği Uygulama Geliştirme Kurumsal Bilişim Hizmetleri Analiz IT Altyapı İş.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Prof. Dr. Erman COŞKUN İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri Hafta 10 – Kurumsal Kaynak Planlaması.
Prof. Dr. Erman COŞKUN İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri Hafta 14 – İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri Uygulamaları.
Üniversiteler İçin Öğrenci Topluluk Yönetim Bilgi Sistemi
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
KURUMSAL BİLİŞİM SİSTEMLERİ
1 Doküman Kontrolü İyi Dokümantasyonun Temelleri ve Doküman Kontrol Sistemleri.
VBT Bilgi Teknolojileri 24 Yıllık Başarılı Geçmiş 120 Çalışan İstanbul, İzmit, Ankara, Adana Ofisleri Birçok Başarılı Proje IBM – BMC.
Perakende Analiz ve Raporlama Sistemi PARS
VBT Bilgi Teknolojileri
E-İMZA.
Yan Sanayi Kayıp Yönetimi
CRM Mehmet Batuhan Ülper
Tablet Menü.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
Tablet Menü.
BİLGİ İŞLEM YAPILANMASI
Kalite Yönetim Prensipleri (Devam)
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
Rezervasyon ve Masa Yönetimi Yazılımı Tablizt
Amazon Web Servisleri ve Javascript Dilinin Birlikte Kullanımı
Sunum transkripti:

ETG Danışmanlık Yardım Masası www.etg-it.com

Yardım Masası Nedir? Yardım Masası sistemi, Bilişim Teknolojileri iş süreçlerinin yönetilmesinde ve denetiminde önemli bir rol almaktadır. Yardım Masası, müşterilerimizin tüm istek ve sorun süreçlerinin yönetilerek takip edildiği danışman destekli bir oluşumdur. Bu süreç, Enterprise Portal (Eportal)’in, Müşteri- Danışman iletişiminde bağlayıcı altyapıyı sağlaması ile gerçekleşir. www.etg-it.com

Yardım Masası Neleri Kapsar? Yardım Masası aracılığıyla neler yapabiliriz? 1- Microsoft Dynamics AX ve Microsoft CRM üzerinde alınabilecek tüm hatalar için destek hizmeti 2- Mevcut üzerinde yapılabilecek yeni geliştirmeler 3- Sistem kaynaklı problemler için uzman desteği 4- Tüm modüller bazında destek sağlanması Durumlarında taleplerin çözümü, takibi, yönetilmesi sağlanır. www.etg-it.com

Yardım Masasının Faydaları ve Kurumunuza Kazandırdıkları? Yardım Masası ile; 1- Taleplerin planlanarak, çözüm odaklı en hızlı şekilde yanıtlanması. 2- Eportal sistemi üzerinde, mevcut taleplerin durum ve ilerleyişinin, hangi aşamada olduğunu ve ne kadar süre geçtiğini gibi durumların şeffaf yapısı sayesine izlenebilirliği. 3- Email & Telefon kullanımından ziyade, kurgulanmış Eportal sistemi sayesine, taleplerin en kısa sürede ilgili kişilere aktarımı. 4- İletişim problemleri ve eksikliklerinin minimize edilmesi. www.etg-it.com

Yardım Masası İşleyişi Yardım Masası nasıl bir süreç içerir? Hız ve verimlilik esasına dayanan bu sistemin en büyük özelliği Eportal kurgusu olmasıdır. Bu sistem sayesine, müşterilerimiz, kendileri için tanımlanan kullanıcı hesapları ile sisteme giriş yaparak, Modül, Süreç, Talep Sebebi, İlgili kişi, Tercih edilen teknisyen/danışman, talebin önem derecesi, açıklamaları ve word/excel gibi ekleri ile hızlı şekilde Sipariş türüne oluşturabilirler. www.etg-it.com

‘Genel hatları ile Eportal kullanıcı hesabı üzerindeki Sipariş Formu’ Eportal Kullanımı Enterprise Portal (Eportal), Microsoft Dynamics AX için kullanıcıların bir web tarayıcısı üzerinden AX ile veri etkileşimini sağlayan web tabanlı bir uygulamadır. Bu sistem, talepler Sipariş şeklinde oluşturulduktan sonra, AX üzerinde ilgili kişilerinin onayına gelen bir iş akışına tabidir. Ve akabinde, sürecin tüm ilerleyiş safhaları Eportal üzerine sürekli güncellenerek, bilgilendirme sağlanmaktadır. ‘Genel hatları ile Eportal kullanıcı hesabı üzerindeki Sipariş Formu’ www.etg-it.com

Yardım Masası Paketleri Servis Aboneliğinize bağlı olarak aşağıdaki görünen paketler ile Yardım Masası desteği alabilirsiniz. 1. EĞİTİM 2. GOLD 3. HEALTHCHECK 4. PERFORMANS 5. PLATİNYUM 6. SILVER www.etg-it.com