Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bulut Bilişim Bulut bilişim veya işlevsel anlamıyla çevrim içi bilgi dağıtımı; bilişim aygıtları arasında ortak bilgi paylaşımını sağlayan hizmetlere.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bulut Bilişim Bulut bilişim veya işlevsel anlamıyla çevrim içi bilgi dağıtımı; bilişim aygıtları arasında ortak bilgi paylaşımını sağlayan hizmetlere."— Sunum transkripti:

1

2 Bulut Bilişim Bulut bilişim veya işlevsel anlamıyla çevrim içi bilgi dağıtımı; bilişim aygıtları arasında ortak bilgi paylaşımını sağlayan hizmetlere verilen genel ad. Bulut bilişim bu yönüyle bir ürün değil, hizmettir; temel kaynaktaki yazılım ve bilgilerin paylaşımı sağlanarak, mevcut bilişim hizmetinin; bilgisayarlar ve diğer aygıtlardan elektrik dağıtıcılarına benzer bir biçimde bilişim ağı üzerinden kullanılmasıdır.

3

4 Windows Azure Platformu

5 Sql Database Management Portal

6 Raporlar Tablosu

7 Windows Azure’de Depolama Depolama ( storage ) hesabı, depolama servislerine erişebilmek ve yönetebilmek için kullanılan 100TB blob, queue ve table data’sını içerebilen bir hesaptır. Bu alanda bir storage hesabı oluşturabilir, bu hesabı yönetebilir ve storage hesabını izleyebilirsiniz.

8 Üyelik Kaydı

9 Sisteme Giriş

10 İş Talep Formu

11 Rol Yönetimi

12 Alınan Talepler

13 Tamamlanmış Talepler

14 Teşekkür ederiz.


"Bulut Bilişim Bulut bilişim veya işlevsel anlamıyla çevrim içi bilgi dağıtımı; bilişim aygıtları arasında ortak bilgi paylaşımını sağlayan hizmetlere." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları