İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür talip.tastemel@uzmankisi.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu.
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ
BESLENME DESTEK EKİBİ YAPILANMADAKİ SORUNLAR
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Google Analytics Nedir?
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Onkoloji Destek Paketi
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Sosyal Medya.
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
İZMİR SAĞLIK TURİZMİ DERNEĞİ (izsatu)
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
Birtel İletişim Teknolojileri
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi/ İş Geliştirme Yöneticisi
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
Şirket Tanıtım Sunumu.
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Dijital Dünya Verilerine Genel Bakış Dünya Nüfusu : Dünyadaki İnternet Kullanıcıları : Dünyadaki Domain Sayısı:
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
- 1 Web 2.0 Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, 4 Aralık 2009, Beytepe-Ankara Umut Al Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
Geleneksel’den Yeni Yaklaşımlara;
IĞDIR Ü NİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEKYÜKSEK OKULU.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
GRUP SEMPTOM Konu : Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine Başvuran Hasta ve Hasta Yakınlarının Sağlık Hizmetleri Hakkındaki Bilgi ve Yararlanma.
Lider yapan pazarlama gerçekleri
ONUR DURAK 7/E 2533 ALİ FETHİYE GAZİ O.Ö.O TEKNOLOJİ ALANINDA SAĞLIK 17/12/2014.
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
SOSYAL MEDYA İLE PAZARLAMA
HEMŞİRELİKTE GİRİŞİMCİLİK VE YENİLİK (ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION IN NURSING) ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GONCA KAZANCI.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
KAMU SEKTÖRÜ SAĞLIK YÖNETİCİSİ GÖZÜYLE BASIN
Merve ÇAKMAK.
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür talip.tastemel@uzmankisi.com

HASTALARINIZ ARTIK İNTERNETTE Google.com.tr’de her ay 19.833.396 kez insanlar bir sağlık hizmet ile ilgili bilgi araştırıyor, 31.700.000 Türk her ay Facebook.com’u en az 1 kez kullanıyor, İnterneti doğru kullanarak, bilgi/tedavi aradıkları anda onların karşısına çıkan sağlık kurumları binlerce yeni hasta kazanıyor,

Eylül 2012 Uzmankişi Dijital Sağlık Ligi

İnternette En Çok Tercih Edilen Hastaneler Hastaların Google.com.tr üzerinde, marka adı ile en çok aradıkları hastaneler ve bu hastanelerin aranma adetleri: Büyüme şans değildir

Uzmankişi Dijital Başarı Hikayeleri Medical Park :Online randevu sayılarını %30 arttırdı Medicana :Online randevu sayılarını %150 arttırdı Romatem :Online randevu&soru sayılarını %354 arttırdı Bayındır Sağlık Grubu:Doktorlarımıza Danışın sorularını %210 arttırdı Yeditepe Diş Hastanesi:Online randevu sayılarını %280 arttırdı Medline :Anadolu’da reklam çalışmaları ile fark yarattı Esteworld :Ayda 6.000+ randevu&hasta sorusu kazandı 100+ Özel Hekim :Her biri yüzlerce yeni hastaya ulaştı Siz ne yapıyorsunuz?

İnternette En Çok Aranan Hizmetler Hastanelerde verilen tedavi hizmetleri: 8.258.620 Diş tedavi hizmetleri: 3.707.600 Güzellik uygulamaları: 2.941.100 Psikolog hizmetleri: 1.203.750 Estetik Cerrahi uygulamaları: 767.730 Veteriner hizmetleri: 699.310 Tüp bebek hizmetleri: 576.210

Dünyadaki Sağlık Turisti Potansiyeli

Dünyadaki Sağlık Turisti Potansiyeli Her ay yüz binlerce hasta ülkesi dışındaki sağlık merkezlerini internetten araştırıyor, Binlercesi internet sitesini incelediği klinikler ile yazılı veya sözlü iletişime geçiyor, Bu potansiyeli etkin kullanabilen bir hastanenin ayda 600’ün üzerinden hasta alması mümkün.

Uzmankişi Hakkında Uzmankişi, internet çağında işletmelerin hastaları ile etkili iletişim kurması için tanıtım çözümleri sunar. Hem pazarlama deneyimi, hem de teknoloji tarafı son derece güçlü, büyük ölçekli kurumların bile tüm ihtiyaçlarını tek noktada çözebilecekleri, sağlık sektöründe uzmanlaşmış bir dijital ajanstır. Şu alanlarda hizmet verir; Google, Facebook, Linkedin reklamcılığı, Sosyal medya yönetimi, uygulama ve proje geliştirme, Mobil uygulamalar, Hasta-Doktor iletişim sistemleri Sağlık pazarlaması danışmanlığı, Dev hastane zincirlerinden, kliniklere ve özel muayehehanelere kadar uzanan geniş bir portföyde, yüzlerce sağlık kurumuna hizmet verir. Sağlık sektöründen Türkiye’nin en büyük dijital ajansıdır.

Uzmankişi Uzmandır Uzmankişi, sağlık sektöründe, en fazla dijital kampanya tasarlayan ve yürüten şirkettir. Uzmankişi, özel tedavi yöntemlerinden, sağlık bilinçlendirme kampanyalarına kadar; tek doktorlu kliniklerden, yüzlerce doktorlu hastahane zincirlerine kadar hizmet vermiştir. Uzmankişi, sektörü çok iyi tanır. Hastalara nasıl ulaşılabileceğini bilir. Türkiye’nin en kapsamlı Dijital Sağlık araştırmalarını yayınlar. Uzmankişi, dijital konular uzmandır. En yeni teknolojileri, sektörün kullanımına sunar. 200’ün üzerinde başarılı tanıtım kampanyası yürütmüş, müşterilerine görülmemiş adetlerde yeni hasta kazandırmıştır.

Hasta Sayısı Arttırdığımız Kurumlardan Bazıları Ve Diğer 172 Özel Hastane & Klinik …

İlginize Teşekkürler, Kurumunuz için çok geç olmadan siz de hastalarınızla sekronize olun! Sunumun bir kopyasını info@uzmankisi.com ’a mail atarak alabilirsiniz. Talip Taştemel – Genel Müdür talip.tastemel@uzmankisi.com