YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ (YALOVA SOGEL) ZİYARETÇİ ANKETİ-RESMİ SONUÇLARI 5-6 Temmuz 2013 Yalova-Merkez UM Kültür-Sarayı merkezi önündeki KAB Platformu-Feyzül.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Insan hakları için.
Advertisements

1EĞİTİM BİRİMİ DİYARBAKIR KHB 90 GÜN ÇALIŞMASI  ‘’Hedeflerle Yönetim İlkesine’’ dayanan bir proje çalışmasıdır.  Çalışma kapsamında 90 gün.
KELİME TÜRLERİ ZARFLAR.
5. Hendese Grup Toplantısı
Bilgilerimizi ölçelim
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
BAŞKANLIĞI CAMii GÖREVLİLERİ ÇALIŞTAYI
BÜLENT ALTOP İLKÖĞRETİM OKULU
KÜÇÜK MUCİTLER PROJESİ BİR TEBESSÜM ARMAĞAN ET BAŞTACIMIZ KADINLARIMIZ
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
RAHMAN'IN HAS KULLARINDAN
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
SUNUM. STRATEJİK YÖNETİM Esnaf ve sanatkâr işyerleri sahipleri; bir meslek koluna tabi olup, mesleki yeteneklerini kullanmak suretiyle ailelerini geçindirmek.
ÇAYIROVA İNSANA HİZMET DERNEĞİ
ÇAYIROVA İNSANA HİZMET DERNEĞİ
DİLEK ve DUALARIMIZDA DİNİ İFADELER
Evet, bildiniz: “Bismillahirrahmanirrahim” yazıyor.
ALLAH İLE İLETİŞİM YOLLARI
2010 YILI ÇALIŞMALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ (1 ağustos-31 aralık) Hazırlayan: İbrahim TUNÇ.
VAAZLARDA KUR’AN-I KERİMDEN VE MEALLERDEN YARARLANMA ESASLARI
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ ANKET SONUÇLARI ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ XIII.TOPLANTISI 4 KASIM 2012/ABANT.
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
KURAN VE YORUMU 10. SINIF 4. ÜNİTE pedagojiformasyon.com.
Öğretim Materyallerinin Tasarlanması, Hazırlanması ve Seçimi
(4. Bölüm: Hz. Muhammed’in Hicreti)
5.SINIF 5.ÜNİTE pedagojiformasyon.com.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
Amaç: Organ yetmezliği insidansı (toplumdaki hastalık sayısı oranı) tüm dünyada artmakta olup, organ nakli olmayı bekleyen hastalar da uygun organ beklerken.
Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Dersi 11. Sınıf 1. Ünite
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
DEMO-VILLAGE Orda Bir Köy Var Demokrasiyle!
YALOVA İL HAKEM KURULU ( )
OBEZİTE PİŞMANLIKTIR Dönem I TODUP çalışması
2010 yılı Mart ayında Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’ne yapılan gezide Urla Eko okulları Fakülte bahçesine SU isimli bir zeytin fidanı hediye.
Ders: Siyer Sınıf: 10.sınıf Süre: Bir ders saati
BURSA-Mustafakemalpaşa Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmeni
İLKÖĞRETİM DKAB DERSİ 7.SINIF 2.ÜNİTE SUNUSU
Devamını okumadan önce bir dilek tutmalısın! Tuttun mu dileğini?...
DİLEK VE DUALARIMIZDA DİNİ İFADELER
Hazırlayan Halil AYCAN Sınıf öğretmenliği(i.ö.) 1/B
V.UNİTE DEĞERLENDİRME.
TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversite gençlerinin gönüllülük yapmış olduğu bir sivil toplum kuruluşudur. Gençler TOG sayesinde.
Trabzon Bölge 9. Sınıf Anketleri
DOĞA BENGÜ KOTAN 935 BERKAY ORKAN 1071
Tanıtım webinarı: Tanıtım eğitimi anket sonuçları 11 Mart 2015.
Aklın Dinî Sorumluluktaki Yeri ve Önemi
İslam’da Bilginin Kaynakları
4. Kendimize Karşı Sorumluluklarımız :
İnsanın Çabası: EMEK ve RIZIK
GÜNDEM: 1. Toplantının açılışı, oklama kağıdının imzalanması. 2. Birinci dönem çalışmalarının değerlendirilmesi. 3. Okuma – yazma öğreniminde sınıfın.
ÖMER NASUHİ BİLMEN A.İ.H.L SENANUR BEKTAŞ 10/E ARSLAN KÖSE.
ADI : AYDIN SOYADI : ARIDURU BÖLÜMÜ: TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ NUMARASI : DERSİN ADI : BİLGİSAYAR 2.
ZAMİRLER HAZIRLAYAN UMUT ÖZBEY TÜRKÇE ÖĞRETMENİ. 1- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde zamir kullanılmamıştır? A) Onları geçen gün gördüm. B) Bu soruyu kim.
DENEYSEL YAKLAŞIM (Kullanıcı Testleri)
3.GRUP SEVİLLA/İSPANYA GRUBU. Soru 1: Projedeki amaçlarınıza ulaşabildiniz mi? Proje amaçlarınıza hangi faaliyetleri yaparak ulaştınız? Proje amaçlarınızda.
dİn kültürü ve ahlak bİlgİsİ
BESLENİRKEN NELERE DİKKAT EDECEĞİZ?
SABANCI VAKFI 14 Kasım 2016.
Bilgisi.
Bugün neler öğreneceğiz?
ORUÇ İBADETİ 7. SINIF 2. ÜNİTE RAMAZAN AYI VE ÖNEMİ RAMAZAN AYI VE ÖNEMİ.
Bugün neler öğreneceğiz?
Hukukta bir hüküm vermek için delil gereklidir. Yani hâkimin hükme nasıl ulaştığını gösteren meşru bir dayanağın olması gerekir. Bu delilin de bir kaynağı.
DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ
 Suffe sözlükte "sofa, revak, üzeri örtülü geniş ve yüksek yer" anlamlarına gelir. Medine'de bulunan Mescid-i Nebi etrafındaki odalara "suffe" denir.
MERAKLI MARLOV ANKET RAPORU
7. SINIF 1. ÜNİTE Melek ve Ahiret İnancı.
DİN PEDAGOJİK EĞİTİMİNDE İLKELER Seyyid ŞİŞMAN Psikolojik Danışman
Sunum transkripti:

YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ (YALOVA SOGEL) ZİYARETÇİ ANKETİ-RESMİ SONUÇLARI 5-6 Temmuz 2013 Yalova-Merkez UM Kültür-Sarayı merkezi önündeki KAB Platformu-Feyzül Furkan Kur'an-ı Kerim'in anlamıyla buluşma stantımızı ziyaret ederek,gönüllü ankette cevap verilen soruların bazılarını dolduran katılımcıların anket sonucu:

1. Cinsiyetiniz

2. Yaşınız

3. Eğitim durumunuz?

4.Bugüne kadar kısmen dahi olsa, Kur’an-ı Kerim’in Türkçe Mealini okudunuz mu?

5.Sizce Kuran-ı Kerim ve Mealini okuma önündeki engeller nelerdir?

“6.Elham-bu” animasyon filmini izlediniz mi?

“7.Okuduk mu?" kısa filmini izlediniz mi?

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) "Takdirle karşılıyorum." "Anketiniz fayalı ve yaralıdır." "Oldukça anlamlı ve Ramazan öncesi yerinde faydalı bir etkinlik." "Anlamlı buluyorum." "Devamını bekleriz." " ...Zamanında çok hata yaptım,hatanın neresinde dönülürse kardır." "Yararlı olacağına inanıyorum." " Anket, yüzeysel ama pratiklik açısından elverişli." " Kısa ve net bir anket olmuş."

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) " Başarılarınızın devamını dilerim." " Allah yardımcınız olsun." " Bilgilendirici bir çalışma olabilir." " Bilgilendirme adına güzel bir çalışma." " Çok güzel bir çalışma.Bir islam ülkesi olarak ne yazık ki,Kur'an-ı Kerimden habersiz ve müslüman gibi yaşamayı unuttuk." "Güzel bir faaliyet devamını dilerim." " İyi bir faaliyet" " Güzel bir faaliyet"

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) " Bu anketi beğendim." " Bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim." " Türkçe meal güzel bir hizmet. Allah emeğinizden razı olsun." "Yüce Rabbim hakikat yolunda yürüyenlerin yar ve yardımcısı olsun." " Faydalı olacağını düşünüyorum." " Teşekkür ederim." " Faydalı, daha geniş kitlelere hitap etmeli." " Teşekkür eder, devamlı olmasını dilerim." " Faaliyetlerinizin hayırlı olması, dileklerimle. Allah muvaffak etsin,inşaallah." " Kuranı herkese okutup, ya da mealini dinletmeliyiz." " Böyle anketler sayesinde, islamiyeti modernliğiyle sevdiriyorsunuz. İlgimizi çekiyorsunuz."

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) " Dilerim ki, geniş kitlelere ulaşırsınız.“ " (elhambu ve okuduk mu? Filmleri için) Hayırlı bir film ,hayırlı bir çalışma "Allah razı olsun, Elhamdülillah." " Sizi kutluyorum.Gençlere,herkese ufak da olsa başlangıç yapıyorsunuz." " Kenar mahalledeki kardeşlerimize gisin.Bağlarbaşı Mahallesine." ( Roman vatandaşalrımız kasdediliyor) " Gençleri bilgilendirmek için, iyi bir çalışma.“ " Çok beğendim, çok gerekli." " İyi bir çalışma içeriği içeriyor." " Bilgilendirici etkinliklerin oması(sürekli)" "Çok yararlı ve sürekli yapılmalı." "Çok güzel." "devamını dilerim,Allah Razı olsun." "Çok güzel bir çalışma ,tebrik ederiz." “Müslümanlara faydalı olması dileğiyle." "Çok güzel , Allah yardımcınız olsun." "Güzel faaliyet,devamını dilerim." "5. Sorunuza cevap; Sağlıklı bir şekilde yönlendirme yapılmadı." (5.Soru: Sizce Kuran-ı Kerim ve Mealini okuma önündeki engeller nelerdir?)

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) " 9-10 yaşındakilerin yaşını yazmamışsınız.“ " Daha geniş kitlelere ulaşmak için, STK'lar ile iletişim." " Vesile olanlardan Allah razı olsun." "Özellikle gençlerimizin bilgilenmesi için önemli." " Kuran-ı Kerimin arapça tercemesinin gerçeğe uygun yapılması gerekir. “ "Yaptığınız çalışmalardan dolayı Allah cc. razı olsun" " İnsanların bilgisini ve görüşlerini anlamak amacıyla yapılmış bir etkinlik, çok güzel."

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) "Bu anket için çok geç kalınmıştır. Çok önceki yıllarda yapılmalıydı diye düşünüyorum." "Kur'an-ı kerim meali için teşekkür ederim." "İnsanlar Kuran okumaya teşvik edilmeli.Teşekkür ederim,çalışmalarınızdan için." "Emeğinize sağlık.“ "Hizmetleriniz için teşekkürler.”

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) " Çok güzel bir anket yaptıpınız için telşekkürler." "Çok faydalı bir anket. İnsanın içindeki merakı harekete geçiriyor." "Çok faydalı bir eğitim için gerekli." "Allah razı olsun." "Çok güzel bir organizasyon." "Meallerin daha anlaşılır olması.“

Anket katılımcılarından; Dilek ve temennide bulunanların görüşleri: (5-6 Temmuz 2013) "Meallerin daha anlaşılır hale getirilmesi.“ "Bilgim yok.“ "Sağolun." "Allah razı olsun." " Allah razı olsun,mealim yoktu." Not: Bu ankete,gönüllü olarak 177 kişi katılmıştır. Bazı soruların cevapları boş bırakılmıştır.

TEŞEKKÜR YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ HUKUKİLİK: Bu anket, 27.06.2013 tarih ve 22 sayılı yönetim kurulu kararımız 03.07.2013 tarih ve 05 sayılı , İl Dernekler Müdürlüğü’ne giden yazımız. 19.07.2013 tarih ve 06 sayılı , Yalova Belediye Başkanlığı’na giden yazımıza isitnaden düzenlenmiştir. Katılımcılara gönülden teşekkür ederiz. YALOVA SOSYAL GELİŞİM DERNEĞİ E-mail: yalovasosyalgelisim@hotmail.com twitter.com/YalovaSOGEL