KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
BİLGİ VE İLETİŞİM ÇALIŞMALARIMIZ
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
RDG Bilgi ve Üretim Teknolojileri
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
HiperTech Ltd. Hiperbarik Sistem Teknolojilerinde Lider.
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
Hayat Sebla Blokları D Blok Kat:3 Kiralık Fırsat Daire
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Şubat Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Personel Durumu 2. Araç Parkı Durumu 3. Bina ve Arazi Durumu 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
Dentistanbu l DENTİSTANBUL DİŞ HASTANELERİ Gülümseyin Burası Dentistanbul... Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, temelleri 2 Ağustos 2001’de Özel.
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
2016 Kayseri Ticaret Odası.
TATA MOTORS.
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Knauf Insulation Pazarlama Müdürü
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KİRİŞÇİ MOBİLYADA DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE ÜRETİM SÜREÇLERİNİN TAKİBİ
SUNUM
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Makine Resim Ve Konstrüksiyon Programı ve amaçları
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK DESTEKLER VE ÇALIŞMALAR
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
ŞİRKET SUNUMU 2018.
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ PERSONEL KADROSU AR-GE DEPARTMANI SEKTÖREL BAKIŞ KALİTE BAZI REFERANSLAR 01.02.2019

KURUMSAL BAKIŞ DUAYEN A.Ş. bünyesinde geliştirmiş olduğu üretim teknikleri, üstün tasarım gücü ve deneyimli uzman kadrosu ile Yapı, Zemin ve Endüstriyel kimyasalları ile faaliyette olduğu sektörlerin öncü firmasıdır.

KURUMSAL BAKIŞ 2001 yılında yapı sektörüne hizmet vermek amacıyla kurulan firmamız, İstanbul’daki 7500 m2 kapalı alanda, 6 bin ton/yıllık üretim kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

KURUMSAL BAKIŞ Fabrikalarımızın üretim aşamalarında full otomasyon dozaj sistemi, Industry 4.0(Europa), IIOT(Usa) Makina İletişim ve Üretim Yönetim sistemleri kullanılmaktadır.

KURUMSAL BAKIŞ - 30 ‘u yüksek lisanslı 48 kişilik uzman kadrosu ile çalışmalarını sürdürmektedir. - 150 adet farklı ürün portföyü ile 568 müşteriye hizmet verilmekte. - 12 Yurtiçi yetkili bayi / 10 Yurtdışı ülke bayi / 60 ülkeye aktif satış

Satış cirosunun % 4’ü Ar-Ge faaliyetleri için kullanılır. KURUMSAL BAKIŞ AR- GE DEPARTMANI Satış cirosunun % 4’ü Ar-Ge faaliyetleri için kullanılır. Toplam 16 kişilik konusunda uzman mühendis R&D kadrosu ile ürün geliştirme çalışmaları sürdürülmektedir. 2018 Yılında Türkiye’nin Sayılı Ar-Ge Merkezleri Arasında Yerimizi Aldık.

WORLDWIDE DUAYEN DESTINATIONS DÜNYADA DUAYEN WORLDWIDE DUAYEN DESTINATIONS

SEKTÖREL BAKIŞ

SEKTÖREL BAKIŞ

SEKTÖREL BAKIŞ

SEKTÖREL BAKIŞ

UYGULAMA VİDEOLARI

Yedek parça ihtiyacı karşılanarak teknik destek sağlanır. GRACO MAKİNA Poliürea ve Poliüretan köpük izolasyon uygulamalarda dünya lideri olan kalitesi kanıtlanmış uzun ömürlü Graco İzolasyon sprey makinelerinin reaktör, tabanca, ısıtıcılı hortum, kamçı hortum ve Yedek parça ihtiyacı karşılanarak teknik destek sağlanır. www.graco-duayen.com

REFERANSLARIMIZ

KALİTE & BAŞARI BELGELERİMİZ

İlginiz İçin Teşekkürler…