Aziz Filiz Office1 Superstore Genel Müdür

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
90 (212) BAŞARI 2001 yılında Gümrük Müşavirliği firması olarak kurulmuş olan Firmamız çok kısa zamanda kendi sektöründe.
Advertisements

YÖNETİMDE YENİ GELİŞMELER E-TİCARET
Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU.
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİMDALI YÖNETİM ve ORGANİZASYON CENK SOYER SÜREÇ YENİLEME DEĞİŞİM MÜHENDİSLİĞİ REENGINEERINGG.
E- Pazarlama Nedir? Pazarlama, bir ürünün tüketici tarafından bilinmesi, talep edilmesi ve alınmasını sağlayan, bu çerçevede, birçok bileşeni bulunan planlanmış.
Almanca Tercüme Hizmetleriyle Mükemmel bir Deneyim Yaşayın.
 1 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Emin YALÇIN VERİTABANI YÖNETİMİ.
Profesyonel bir Çevirmen Olmak İster misiniz? Öyleyse bu yazıyı mutlaka okuyun.
E-posta; günlük yaşamdaki mektubun elektronik ortamdaki karşılığıdır. Daha çok İngilizce karşılığı olan “ ” olarak karşımıza çıkar.
Bölüm 8: Tedarik Zinciri Yönetimi ve Sanal Pazar Kurumsal Kaynak Planlaması Prof. Mary Sumner Çeviren Sinan Berkdemir Şubat
Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Fetin Rüştü YILDIZ Başhekim.
Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON.
Copyright © Küresel Yazılım. All rights reserved. PROFESYONELLER, KÜÇÜK İŞLETMELER, MARKALAR VE KAMU KURULUŞLARI İÇİN İŞGÜCÜNÜ ARTIRMAYI HEDEFLER.
70 adet ulusal ve yerel LPG şirketinin olduğu tüplügaz pazarında, ev tüpü satışlarında yerel rekabet avantajı sağlamak ve bayi motivasyonunu arttırmak.
Katı Atık Konteyner Takip Sistemi ÇETOS
T.C. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENFORMATİĞİ E – TİCARET Hazırlayan: Asiye Asya Tunar – Öğretim Üyesi: Öğr. Gör. Gökçe Karahan ADALI 21 Mart.
GÜVENLE TAŞIYORUZ.
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
Kaynak Paylaşımında Sınırları Kaldırmak Khas Bilgi Merkezi Yaklaşımı : Eşit, Sınırsız, Ücretsiz İsmail GÜLAY Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi Dolaşım.
34 yıl önce kurulduk.. 34 yıl önce kurulduk. Üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biriyiz.
BİLGİSAYARINIZA E-İMZA ÜRETİMİ İÇİN
2014 Değerlendirme 25 Şubat 2015.
İş Dünyası Sürdürülebilirliğin Neresinde?
UYGULAMALARIMIZ: İŞ KALEMLERİ: KIRIM VE TADİLAT ALÇI SIVA & SATEN SIVA ALÇIPAN VE ASMA TAVAN ÇEŞİTLERİ ŞAP ZEMİN KAPLAMASI (PVC-HALI-PARKE) KARA SIVA (KABA.
GÜVENLİ İNTERNET ve SOSYAL MEDYA
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Walmart ? Sam Walton tarafından kurulmuş dünya çapında şubeleri olan bir Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir. Amerika Birleşik Devletleri'nin.
Hazırlayan: Hasan ACAR
NAKİT OYUNCU.
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
Betül GÜLER
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin içerikle hazırlayabilirler.
Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.
PAZAR ARAŞTIRMASI ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Ürün veya Hizmet Satışı
ELEKTRONİK TİCARETİN TÜRLERİ
İstanbul Vinç Kiralama Hizmetleri
Yeni macera türkiye
Cube Organization Presents.
Muhasebe yazılımı.
Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…
Kişi Sayma Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri.
Denetimden geçmiş mali tabloların bankacılık sistemindeki önemi
D o l p h i n M Doğal Taş Üretim Takip & Kaynak Planlaması Yazılımı
Çalışma Sistemi 1.
YONT 172 BİLGİ TEKNOLOJİLERİNE GİRİŞ II
LOJ436 Lojistik Yönetimi Ders – I
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Kuğu End. Tem. Kağ. ve Ürn. Tic. Ltd. Şti
EGEDENİZ TEKSTİL Canias ERP Projesi Ferdi KAYGUSUZER
ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUNUZ
24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI
En az 6 ay süre ile haftanın 3 günü çalışabilecek,
Satış Eğitimi Veren Kişi [Ad].
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
PERAKENDECİLİK VE TOPTANCILIK
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Kuyumcu Paket Sigortası.
YONT 172 BİLGİ TEKNOLOJİLERİNE GİRİŞ II
Biz kimiz? İstanbul, Kocaeli(İzmit), Kocaeli(Gebze), Trabzon ve Samsun’da birer ofisin yanısıra görüşmeleri devam eden Bursa, Sakarya ile yurtdışında Almanya,
Teknoloji Mesleki Sorumluluk Sigortası
Örgüt Kuramı, Örgüt Tasarımı ve Örgütsel Değişim
Sunum transkripti:

Aziz Filiz Office1 Superstore Genel Müdür ARADIĞINIZ HERŞEY 1 ÇATI ALTINDA Aziz Filiz Office1 Superstore Genel Müdür

Office 1 Superstore Biz Kimiz Turkiye Office 1 Superstore Merkezi Amerika’da bulunan ve Türkiye’deki bayilik hakları OFMA A.Ş.’ye ait olan, kırtasiye sektöründe piyasa lideri firmaların bir araya gelmesi ile kurulmuş kırtasiye zinciriyiz. 6 binden fazla KOBİ ve kurumsal müşteriye hizmet vermekteyiz. Mağazalar + Kurumsal + İnternet olarak hizmet veriyoruz. Office 1 Superstore

Office 1 Superstore Hizmetleri Ofma Ofis Malz. San. Tic. A.Ş. 1 2 3 Kırtasiye Teknoloji Gıda & Temizlik 15000’ den fazla ürünü tek çatı alında bulabileceğiniz mağazalarımızdan 7 gün hizmet alabilirsiniz Son teknoloji ürünlerini reyonlarında sergileyerek istekleriniz doğrultusunda hizmet sunmaktayız Ofislerin olmas sa olmazı gıda ve temizlik ürünlerini sağlamaktayız, 4 5 6 Mobilya Web Satış Kopyalama Hizmetleri Ofisinizde kullandığınız sandalye dolap portmanto gibi ürünleri ile hizmet vermekteyiz İster mağaza ister online olarak www.office1.com.tr sitesinden online hızlı hizmet alabilirsiniz, Renkli siyah beyaz fotokopi çekimi, Plancopy, Poster basımı, Ciltleme Hizmetleri Office1 Superstore

Office 1 Superstore Hizmetleri Kurumsal Satış Şirketlere özel müşteri temsilcileri tanımlayarak tüm sorularınıza cevap vermek ve siparişlerinizi en doğru ve kısa zamanda sizlere ulaştırır Stoktan Teslim Verdiğiniz siparişler depo mağaza stoklarımızdan toplanır. Ücretsiz Sevkiyat İstanbul içi sevkiyatlarınız ertesi gün elinize ücretsiz bir şekilde teslim edilir, The Power of PowerPoint | thepopp.com

Office 1 Superstore Hizmetleri Şeffaf Hizmet Doğru ve Şeffaflık Ilkesiye… Şeffaf, tutarlı, kaliteli ve güvenilir kimliğimizden taviz vermeden, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile size hizmet vermekten mutluluk duyacağız… . Office1 Superstore

Office 1 Superstore Teşekkürler Thank You Danke Merci Grazie Office1 Superstore olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız, 444 00 06 Ücresiz telefon hattımız, www.office1.com.tr Office1 Superstore