Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUNUZ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUNUZ"— Sunum transkripti:

1 ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUNUZ
01 January 2019

2 YÜKSEK TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ MALİYETLİ LOJİSTİK SORUNU YAŞAMAKTADIR
Üretim tesisleri (OEM’ler) ve son müşteriler birbirinden binlerce kilometre uzakta ancak tarihe özel nakliye hizmeti gerekiyor. Rekabet güçlü, ürünün raf ömrü çok kısa, yeni ürünlerin hızlıca piyasaya sürülmesi gerekiyor. Müşteriler, daha küçük miktarlarda daha sık sevkiyat istemekte ve zamanında teslimat,, trafiğe kapalı alanlar v.s. gibi daha fazla teslimat koşulu uygulamaktadırlar. Yüksek değerli ürünler, hırsızlık ve hasara karşı hassastır. ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUN (01 January 2019)

3 GECİKMELER PARAYA, ZAMANA VE İŞE MAL OLMAKTADIR
Büyük miktarlı yoldaki stoklar belirli bir maliyetle gelir Teslimatların zaman alması ve mağazalarda stokların bulunmaması özellikle yeni ürün lansmanları için satışlara zarar vermektedir Teslimat tarihlerinin kaçırılmasına yönelik cezalar, kaybolan sevkiyatların sigorta primleri bunun üzerine eklenmektedir. Şikayetlerin ele alınması ve müşteri soruları zaman ve para gerektirmektedir. Large supplier base: The assembly plants are served daily by hundreds of suppliers, some located just few kilometers away, some - overseas. Right spare parts at right quantities should arrive just in time to the right loading door of the plant that covers over a million square meters territory. Emergency: Car doors or plastic pellets, the delayed shipment might shut down the entire assembly line and line stoppage is the cardinal sin. Every minute the line doesn’t work costs thousands of euro, but it also endangers your promise to the customer, who will feel disappointed if car is not delivered on time.   ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUN (01 January 2019)

4 SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ?
SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ! Daha hızlı ve daha güvenilir teslimat ile Nakliye sorunlarından kaynaklı Ürün bulunurluğunu iyileştirerek Daha az nakliyeci ve daha az müşteri tazminat talebiyle uğraşarak STOK MALİYETLERİNİ DÜŞÜREBİLİRİZ YAPILAMAYAN TESLİMAT CEZALARI OLASILIĞINI DÜŞÜREBİLİRİZ SATIŞ KAYBINI AZALTABİLİRİZ İDARİ MALİYETLERİ DÜŞÜREBİLİRİZ %2-5 kadar %30’a kadar kadar %40’a %3-10’a ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUN (01 January 2019)

5 AVRUPA’NIN EN GENİŞ VE EN HIZLI YOL AĞI TARAFINDAN TESLİMAT
45 Avrupa Ülkesini her gün birbirine bağlar Kulvarların: %92’sinde rakiplerden daha hızlı veya rakiplere eşit 1000 kg’ye kadar koli ve paletlerde optimum hizmet 48 saat içinde Avrupa’da %20 daha fazla noktaya teslimat yapar * Günlük sevkiyat toplama ve belirli gün teslimatları İlk ve son kilometre teslimatı için daha fazla seçenek sunmaktadır *on comparable service ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUN (01 January 2019)

6 EN GENİŞ HİZMET VE TESLİMAT SEÇENEĞİ YELPAZESİ
Başka bir toplayıcı veya nakliye aracısına kıyasla tek bir kişi üzerinden benzersiz hizmet ve teslimat seçeneği yelpazesi sunuyoruz: Ağ ve özel hizmetler birleşimi TNT ağı üzerinden nakliye ile birlikte toplama ve son kilometre teslimatı Tehlikeli mallar dahil birleşik paletler ve koliler, tek seferde teslim edilir Ayrıca, belirli bir zaman aralığının ayrılması, süreli teslimatlar v.s. gibi ekspres teslimatlar için müşteriye özel teslimat seçenekleri sunan tek toplayıcıyız. ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUN (01 January 2019)

7 GELİŞMİŞ GÜVENLİK VE YENİ ÜRÜN LANSMANI DENEYİMİ
TNT YÜKSEK TEKNOLOJİ ENDÜSTRİSİ ORTALAMASINA GÖRE SÜREKLİ OLARAK DAHA DÜŞÜK BİR ZARAR ORANI SERGİLEMEKTEDİR. TNT , bir güvenlik belgesi olan TAPA’yı alan ilk toplayıcıdır. Sevkiyat sürecini kapıdan kapıya kontrol etmek için merkezi, bölgeler üstü güvenlik yönetimi sunmaktayız. TNT, piyasanın lider ileri teknoloji şirketlerine yeni ürünleri piyasaya sürmelerinde yardımcı olma konusunda 20 yıldan uzun bir deneyime sahiptir. ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUN (01 January 2019)

8 SINIFININ EN İYİSİ, SEKTÖR UZMAN MASALARI İLE TAMAMLANMAKTADIR
Bu ekipler, masrafları bize ait olmak üzere hizmet kurtarma ve gerekirse transit hizmeti yükseltmeleri yapma yetkisine sahiptir İç bölümler yoktur, tek bir kişi üzerinden birçok nakliye şekli ile en geniş hizmet yelpazesini sunmaktayız. Özel müşteri hizmeti ekipleri, %2-5 daha iyi hizmet performansını beraberinde getiren daha iyi yerel planlama kabiliyetlerine sahiptir. Öncelikli müşteri durumu ve uzman masası kullanımında daha düşük eşik ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUN(01 January 2019)

9 TEŞEKKÜRLER


"ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUNUZ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları