Kamyonet Taksi Kamyonet Taksinin kurucusu olan Umut Gürses bu projeyi askerde hayalinde gerçekleştirmiş ve askerlik bittikten sonra da hayali gerçekleştirmenin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Küfür Nedir?.
Advertisements

Talep Esneklikleri.
T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
ŞEHİTLERİM.
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
Sosyal Medya.
Işıklar Askeri Hava Lisesi Kardeş Okul ve Şehit Ailesi Ziyareti 24 Haziran 2014/Kınık.
ERİKLİ SU SÜRÜCÜ SEMİNERİ
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
PATNOS BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞTIRMA HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
ŞEHİTLERİM
S.M.MALİ MÜŞAVİR GÜNAYDIN TOPÇU Adli Muhasebe ve Hile Uzmanı
Sunum İçeriğimiz Özel Entegratör? E-Defter E-Fatura Nedir?
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
2 AY DENEMESİ BEDAVA 10 AY İNDİRİM KAMPANYASI.
ADEM EROL BAFRA 30 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU
ŞEHİT POLİS İSMAİL ÖZBEK ORTAOKULU KESTEL / BURSA
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
Özel Alışveriş Sitesi.
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
OKUL AİLE BİRLİĞİ İŞLEMLERİ TEFBİS
Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
Değişim Zamanı Kampanyası
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
AK Sigorta Ücretsiz İşyeri Sigortası Kampanyası.
12 Ay İndirim Kampanyası Müşteri Yönetimi Direktörlüğü 30/11/2011.
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
Yalın İnternet Kampanyası Müşteri Yönetimi
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA
PROBLEMLER.
Hazırlayan: Eray DÖNMEZ Çatalpınar Şehit Salim Güneş İlkokulu.
Hazırlayan:Kerem Dolapçıoğlu
PİYASA DENGESİ DOÇ. DR. AHMET UĞUR.
ŞAH İ NBEY KAYMAKAMLI Ğ I GAZ İ ANTEP ŞAH İ NBEY ANADOLU L İ SES İ TANITIM SUNUMU.
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA. “Müşteri değeri olgusu, müşteri tatmini unsurlarına ek olarak, ürünün rakipler arasından nasıl seçildiğini, seçim kriterlerinin.
Op.Dr. Hicabi GÖKDERELİ Tümsad Genel Başkanı. Sayılarla tıp merkezleri Faal tıp merkezi : Cerrahi tıp merkezi(%36) : Dahili tıp merkezi(%64)
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
REKLAMCILIK Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN. Reklamda Kampanya Süreci ve Strateji  Kampanyanın amacı açık ve doğru bir biçimde saptanmalıdır.  Pazarlama.
Dünyada Ve Türkiye’de Renault
FORD SEVENLER EL KALDIRSIN.. BRIEF Ford müşterilerini daha iyi tanımayı ve değerli müşterilerini tespit etmeyi amaçlamıştır. & Müşterilerinin tercih ve.
DÖRT İŞLEM PROBLEMLERİ
301 – 198 = çıkarma işleminin sonucu kaçtır?
Muhammed Emin ALTINTAŞ
Merkezi Uydu Sistemleri
TCHIBO MERVE NUR ÜNER.
HOŞGELDİNİZ.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
YÜZDELER.
T.C. BURSA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
DÖRT İŞLEM PROBLEMLERİ
VODAFONE’DA KONTRAT DEĞİŞTİRMEK ARTIK ÇOK KOLAY
KOMISYONCU TAŞIMACI VE TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ
HALKLA İLİŞKİLER.
İÇİNDEKİLER ~Ürünün çalışma şekli ~Ürünün amacı ~Ürünün fotoğrafı ~Ürünün fiyatı Hazırlayan:İbrahim ŞAHİNDUR.
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
Satş Teknikleri “Salam dilimi” “Sandviç” “İstatiksel Bilgi”
ŞEHİTLERİM.
« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»
SAĞLIK KURUMLARINDA KARAR VERME YÖNTEMLERİ
ŞEHİTLERİM.
Sunum transkripti:

Kamyonet Taksi Kamyonet Taksinin kurucusu olan Umut Gürses bu projeyi askerde hayalinde gerçekleştirmiş ve askerlik bittikten sonra da hayali gerçekleştirmenin ilk adımını atarak şimdiki Kamyonet Taksiyi Ankara da kurmuştur yılından bu tarafa kamyonet taksi olarak siz değerli müşterilerimize fiyatları en asgariye indiriyoruz. Kamyonet taksi Türkiye’de bir ilk olmakla birlikte öğrenci, memur ve esnaflar için nakliye bedelini Ankara da en uygun fiyata indirmek isteyenler tarafından tercih edilen bir sistemdir. Kamyonet taksi bir Umut Gürses nakliyat hizmetidir. Ankara da başlatılan bu kampanya ilk ve tek tescilli nakliyat hizmetidir. Sizlere verdiğimiz hizmetler Small, Medium, Large, Xlarge ve XXLarge paketlerimizle her bütçeye hitap eden nakliyat servisi yapmaktayız. Ankara küçük nakliye aracı dendiğinde ilk akla gelmenin ve kaliteli nakliyat hizmeti vermenin gururunu yaşayarak medyada ve sosyal alanda da tanınan bir nakliyat şirketiyiz.Ankara küçük nakliye aracı Öğrencilerin Dostu, Bekarların Kardeşi Esnafın iş ortağı Kamyonet Taksi Umut Gürses

Kamyonet Taksi Small Paket 1 oda kapasitesindeki eşyalarınız için tasarlanmış Kamyonet taksi Small Paketidir. Bu aracımızın Fiyatı Ankara içinde 2 saate kadar 79 TL dir.

Kamyonet Taksi Medium Paket kapasitesindeki eşyalarınız için tasarlanmış Kamyonet taksi Medium Paketidir. Bu aracımızın Fiyatı Ankara içinde 3 Saate kadar 100 TL dir.

Kamyonet Taksi Large Paket 2+1 kapasitesindeki eşyalarınız için tasarlanmış Kamyonet taksi Large Paketidir. Bu aracımızın Fiyatı Ankara içinde 4 saate kadar 150 TL dir.

Kamyonet Taksi XLarge Paket 3+1 kapasitesindeki eşyalarınız için tasarlanmış Kamyonet taksi XLarge Paketidir. Bu aracımızın Fiyatı Ankara içinde 6 saate kadar 300 TL dir.

Kamyonet Taksi Ücretsiz Paket Haftanın Her Salı günleri Şehit ailelerine ve Engelli kardeşlerimize Şoför ve kamyonet bizden kampanyası ile sizlere yardımcı oluyoruz.