Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»"— Sunum transkripti:

1 « 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»
İSTANBUL MEDİA GROUP « 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»

2 İSTANBUL MEDİA GROUP EĞİTİM KÖYLERİ
« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU» YENİ NESİL ÇOCUK EĞİTİM KÖYLERİ YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ

3 « 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»
İSTANBUL MEDİA GROUP « 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU» Türkiye 2023 yılında “Çok Yaşlı” nüfus yapısına sahip ülkeler arasında olacak! Birleşmiş Milletler’in tanımına göre bir ülkedeki yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranının %8 ile %10 arasında olması o ülke nüfusunun “yaşlı”, %10’un üzerinde olması ise “çok yaşlı” olduğu anlamına gelmektedir. Nüfus projeksiyonlarına göre Türkiye’nin yaşlı nüfus oranının 2023 yılında %10,2’ye yükseleceği ve “çok yaşlı” nüfuslu ülkeler arasında yer alacağı tahmin edilmektedir. Yaş Grubuna Göre Nüfus Oranı,  

4 « 21.YÜZYILIN HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYEN OLUŞUMU»
İSTANBUL MEDİA GROUP « 21.YÜZYILIN HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYEN OLUŞUMU»

5 « BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!»
İSTANBUL MEDİA GROUP « BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!»

6 « YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ» Bakacak kimsesi olmayan yaşlılar.
İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ» Kızının, oğlunun yanında sığıntı gibi yaşayıp huzur bulamayan yaşlılar, Bakacak kimsesi olmayan yaşlılar. İstanbul Media Group’un yeni nesil yaşlı eğitim köylerinden ücretsiz olarak kendilerine tahsis edilen evlerinde yaşayabilecek!

7 İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ»
Sağlıklı beslenmeleri için köy hayatını yaşayabilecekleri bir ortam oluşturulacak. İsteyenler kendilerine ait bahçeleri ekip biçecek. Bakmak istedikleri hayvanlara sahip olabilecek!

8 İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL YAŞLI EĞİTİM KÖYLERİ»
İstanbul Media Group olarak biz üzerimize düşeni yaptık. SIRA SİZDE! Bugün 20 TL ‘nizi bu kampanya için harcayın. BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!

9 « YENİ NESİL ÇOCUK EĞİTİM KÖYLERİ»
İSTANBUL MEDİA GROUP « YENİ NESİL ÇOCUK EĞİTİM KÖYLERİ» İstanbul Media Group Yeni Nesil Yaşlı Eğitim Köylerinin hemen yanında Yeni Nesil Çocuk Eğitim Köylerini inşaa edecek!

10 İSTANBUL MEDİA GROUP « BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM!» İstanbul Media Group olarak biz üzerimize düşeni yaptık. SIRA SİZDE! Bugün 20 TL ‘nizi bu kampanya için harcayın. BİR KİTAP ALIN BİR HAYAT KURTARALIM! İyi niyetimizin istismar edilmemesi için bu kampanya ile ilgili olarak tüm çalışmalarımızı ( arsa tabuları, inşaatı üstlenen firma anlaşmalarını ve diğer belgeleri ) sizlerle olgunlaştıkça paylaşacağız.


"« 21.YÜZYILIN BİR AMAÇLA YAŞAMAYI BİLEN OLUŞUMU»" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları