Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…"— Sunum transkripti:

1 Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…

2 “Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir” diyerek sizlerin desteğiyle 3 yılda toplam 70 bin çocuğa ulaşmanın gururunu hep birlikte yaşadık. Bu yıl da eğitim olanakları maddi açıdan kısıtlı olan çocuklara yine yeni “eğitim setleri” ni ulaştırmayı hedefliyoruz.

3 “Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir” diyerek Türkiye’de elimizden geldiğince çok çocuğa ulaşmak, onların okullarında mutlu, kendine güveni olan, geleceğine umutla bakan bireyler olarak büyümesini sağlamak istiyoruz.

4 ÇANTAMIZ : Pergel ve cetvel seti Silgi Kalemtraş Onikili sulu boya Onikili kuru boya Resim defteri 8 adet defter 12 adet kurşun kalem 5 adet kırmızı kalem Kalem kutusu Sırt çantası Katkılarınızla hazırlanacak olan eğitim çantaları, TOÇEV tarafından belirlenen en çok ihtiyacı olan illerde, ilköğretimçağındaki çocuklara gönderilecektir.

5 Kampanya tarihleri 01 Eylül 2009Kampanya başlangıcı 28 Eylül 2009Çanta dağıtımına başlanması

6 BAĞIŞLARINIZ İÇİN : GARANTİ BANKASILEVENT ŞUBESİ HESAP NO: (401) 629 7281 İLETİŞİM : TOÇEV Tel: 0212 282 89 16-17 Faks: 0212 280 60 59 tocev@tocev.org.tr www.tocev.org.tr 40.-TL. karşılığında bir öğrenci için sizin adınıza hazırlanacak eğitim çantası, onun bir yıl boyunca tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Destekçimiz olun, siz de bir şeyleri değiştirin!


"Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir! TOÇEV 4. eğitim yılında da sizlerle elele... Çocukların dünyalarını değiştirebilmek için... Daha iyi bir gelecek için…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları