Firmamız İstanbul’da böcek ilaçlama denince akla gelen en eski ve kaliteli hizmet veren ilk üç firmadan biridir. 5 yıldır katı bir şekilde kaliteden ödün.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
TEMEL YETENEK RAQİF QASIMOV.
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
ACİL İHTİYAÇLAR İÇİN PRATİK ÇÖZÜM
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Nisan 2012, Bilkent Ünivesitesi Kütüphanesi Umut Al Bilgi Hizmetlerinin Pazarlanması.
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Küresel Turizm Merkezi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenmekte olan “İstanbul’da Turizm Merkezlerinin.
M. ŞEVKET OĞUZ İNŞ.MÜH. İSTANBUL YAPI GÜÇLENDİRME MERKEZİ İstanbul'daki Binaların Güçlendirilmesi ve Geleceğe Güvenle Devredilmesi Nisan.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
.. BÖLGENİN GENEL DURUMU BÖLGE İÇİNDE GENEL JİT ALANLARI TESPİT EDİLİR AKINTISI AZ OLAN DERE,ÇAY.GÖL.GÖLET.VS TESPİT EDİLİR.
DEĞERLER DEĞERLER BİR HAREKETİN, ÖNERİLEN BİR SEÇE- NEĞİN, BİR KARARIN SONUÇLARINI DEĞERLENDİR- MEDE KULLANDIĞIMIZ PRENSİPLERDİR. AHLAK PRENSİPLERİNDEN,
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL
2014 YGS BAŞVURU İŞLEMLERİ MEHMET NİYAZİ ALTUĞ ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
1. 2 E-Ticaret Neden Ç evrecidir?  4 © Elif Dural Dünya iklim koşullarındaki değişiklik, kaynakların azalması ve canlı türlerinin yavaş yavaş yok olması,
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
3. Basamak Hastaneler Arası Sevkler
Ali MUHÇİ Şube Müdürü 20/03/2015
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
2012 yılında kurulan ARCA İLK YARDIM MERKEZİ kurumlara eğitim ve hizmeti, kaliteli ve hızlı çözümlerle tek bir elden verebilmek amacı ile yola çıkmıştır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
ŞİRKET TANITIM SUNUMU. Pusula IT – Şirket Profili Pusula IT 2010 Yılı 2.çeyreğinde Araştırma, Geliştirme, Yazılım, Danışmanlık alanlarında, %100 müşteri.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
UYGULAMA 4: FETA BİSİKLET  FETA Bisiklet 2004 yılında iki ortaklı bir limited şirketi olarak Ankara’nın Ulus semtinde kurulmuştur.  Faaliyetlerine ilk.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
GİRİŞİMCİ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2016 Yılı – İlk 9 Ay 24 Ekim 2016.
KAMU KURUMLARINDA SÜREÇ YÖNETİMİ ve
Merkezi Uydu Sistemleri
Doç. Dr. Ali Çağlar ÇAKMAK Öğr. Gör. Bekir ÖZKAN
BRANDING - MARKETING - TRADING
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
Pimaş Açma - Pimaş Tıkanıklığı Açma - Tıkalı Pimaş Açma
Logar Açma - Logar Tıkanıklığı Açma
“innovation and future”
Kanal Temizleme - Kanalizasyon Temizleme - Lağım Temizliği
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Firmamız İstanbul’da böcek ilaçlama denince akla gelen en eski ve kaliteli hizmet veren ilk üç firmadan biridir. 5 yıldır katı bir şekilde kaliteden ödün vermeden yerine getirdiğimiz misyonumuz ve geleceğe dair üstlendiğimiz yüksek kaliteli ilaçlama vizyonumuz ile hizmet vermekteyiz. İstanbul genelinde karşılaştığımız onlarca haşere türüne karşı başarılı ilaçlama yaparak, haşerelerden ve onların taşıdıkları bulaşıcı hastalıklardan müşterilerimizi böcek ilaçlama uygulamaları ile sorunsuz bir şekilde korumaktayız. Sizde kaliteli hizmeti en uygun fiyata almak için bizi hemen arayın (0212) haşerelerden kurtulun.böcek ilaçlama(0212) İlaçlama alanında yapılan uygulamalarda kullanılan ilaçlar ve uygulama yöntemlerinin yanısıra uygulamayı yapan personelin kalifiye olması son derece önemlidir. Firmamızın Ziraat Mühendisleri ve Teknikerleri her türlü böceği tek uygulamada sorunsuz bir şekilde imha etmektedir. Çok nadir durumlarda ( kaynağı tespit edilemeyen böcek yoğunluğu, böceğin gelebileceği doğal açıklıkların fazla olduğu uygulama alanları, popülasyonun yoğun olduğu alanlar, genç haşerelerin fazla olduğu durumlar ) ikinci ilaçlama uygulaması gerekmektedir. Gerekli incelemeler yapılmadan ikinci hatta üçüncü ilaçlama yaptırıp sonrasında bizim uygulama yöntemlerimiz ile haşerelerden kurtulmuş müşterilerimiz için “En İyi İlaçlama Şirketi Tavsiyesi” isimli yazımızı okuyabilirsiniz.En İyi İlaçlama Şirketi Tavsiyesi Böcek İlaçlama Firmamızın İstanbul’daki Hizmet Alanları İstanbul Böcek İlaçlama firması olarak 39 ilçede kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile buluşturuyoruz. Firmamızdan fiyat almadan ilaçlama yaptırmamanız sonrasında pişman olmamak için yeterli bir sebeptir. İstanbul’un her bölgesine gelmek için ekstra ücret talep etmeyen Ücretsiz Servis Ağımız ile sizde anında faydalanabilirsiniz. İstanbul’da hizmet verdiğimiz belli başlı alanlar şunlardır:Ücretsiz Servis Ağımız Ev İlaçlama Hizmetleri: Yaşam alanlarının başında gelen evler de İstanbul genelinde binlerce garantili uygulama yapılmıştır. Yapılan bu uygulamalar sonucunda müşterilerimiz büyük oranda haşerelerden kurtulmuşlardır. İlaçlama yaptığımız başlıca konut tipleri; apartman daireleri, villalar, siteler ve ortak yaşam alanları vb. İş Yeri İlaçlama Hizmetleri: Günün büyük bir kısmının geçtiği iş yerlerinde çalışanlar bulundukları ortamların temiz ve çalışılabilir olmasına dikkat ederler. Batı böcek ilaçlama olarak temiz ve haşeresiz iş yerlerini müşterilerimize ve çalışanlarına sunmaktayız. Ofisler, fabrikalar, yemekhaneler, alışveriş merkezleri, pastahaneler ve otoparklar başlıca iş yeri ilaçlama alanlarımızı oluşturmaktadırlar. Bu yerlerde en çok yaptığımız uygulama; Örümcek İlaçlama hizmetidir.Örümcek İlaçlama Derslik ve Okul İlaçlama Hizmetleri: Son derece önemli ve ilaçlama yapılması gerekli olan yerlerin başında gelirler. Birbirinden farklı böcek türleri vasıtası ile taşınan mikropların en çok etkilediği bireyler çocuklardır. Bu nedenle okul ilaçlama hizmetinin kaliteli, işinde uzman ve ruhsatlı böcek ilaçlama firmalarından alınması şarttır. Bu konuda daha fazla bilgi almak için Ruhsatlı İlaçlama Şirketi Açmak İçin Gerekli Belgeler isimli sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.Ruhsatlı İlaçlama Şirketi Açmak İçin Gerekli Belgeler Anadolu Yakası Böcek İlaçlama Servisimiz İstanbul Anadolu Yakası Böcek İlaçlama servisimiz tarafından 7/24 hizmet verilen hizmet bölgesidir. Anadolu Yakasında Böcek İlaçlama hizmeti verdiğimiz ilk günden bu güne gelinceye kadar arkamızda sadece bizi yakın çevrelerine öneren “% 100 Müşteri Memnuniyeti” sağladığımız binlerce müşterimizin verdiği güven bulunmaktadır. Birçok haşere türü ve uygulama alanında hizmet verdiğimiz Anadolu Yakası ilçeleri şunlardır:Anadolu Yakasında Böcek İlaçlama Kadıköy Böcek İlaçlama: Kadıköy Anadolu Yakasında en yoğun ilaçlama yaptığımız ilçedir. Özellikle Bostancı’da Pire ilaçlama hizmetinin en yoğun olduğu mahalledir. Merkez Beykoz şubemiz sayesinde 15 dk içerisinde Kadıköy Böcek İlaçlama servisimiz tarafından anında uygulama yapılıp haşerelere son verilmektedir.Kadıköy Böcek İlaçlama Ataşehir Böcek İlaçlama: Ataşehir İstanbul’un sonradan kurulmuş ilçesi olmasına rağmen etrafındaki gelişmiş komşu ilçeleri sayesinde oldukça popüler bir semttir yılından bu yana Ataşehir’de Böcek ilaçlama hizmeti veren firmamız kaliteli hizmet anlayışı sayesinde müşterilerin bir birilerine tavsiyesi sonucu büyük bir hizmet alanı oluşturmuştur.Ataşehir’de Böcek ilaçlama Üsküdar Böcek İlaçlama: Üsküdar Anadolu Yakasında Kadıköy’den sonra en yoğun ilaçlama yaptığımız ilçedir yılı içerisinde ilçede yoğun olarak Gümüş Böceği İlaçlama hizmeti verilmiş olup yapılan uygulamaların Çekmeköy Böcek İlaçlama: Çekmeköy ilçesinde yoğun olarak bulunan fabrikalar özellikle fare ve hamam böcekleri konusunda sürekli ilaçlama hizmeti verdiğimiz yerlerdir. Son yıllarda yapılan villa tarzı yerleşimler ve onların bahçelerinde uçan haşerelere karşı da sinek ilaçlama ve koruma hizmetleri verilmektedir.Üsküdar Anadolu YakasındaGümüş Böceği İlaçlamaÇekmeköysinek ilaçlama tamamında %100 başarı sağlanmıştır. Pendik Böcek İlaçlama: Anadolu Yakasının en doğusunda yer alan Pendik Böcek İlaçlama servisi olarak en uzun sürede ulaştığımız ilçemizdir. Buna rağmen tahmini servis süresi olan 2 saat hiç bir suret ile aşılmamaktadır. Yoğun olarak pire ve fare ilaçlama yapılan ilçedir.Pendik Böcek İlaçlama Avrupa Yakası Böcek İlaçlama Servisimiz İstanbul’un Avrupa Yakası Böcek İlaçlama için kurulan servisimiz 7/24 yüksek kalitede hizmet vermektedir. Kurulduğu günden itibaren hizmet politikaları merkezine % 100 Müşteri Memnuniyetini alan ve Avrupa Yakası uygulamalarında yüzlerce müşteri memnuniyetini arkasına alan bir firmayız. Geçmiş yıllara nazaran 2018 yılında firmamızın İstanbul’da yaptığı servisler Avrupa Yakasında %25 oranında artış sağlamıştır. Eğitimli personelimiz ve kaliteden ödün vermeyen anlayışımız ile her geçen gün bu oranda artmaktadır. Firmamızın geçmiş yıllarda en yoğun uygulama gerçekleştirdiği Avrupa Yakası ilçelerden bazıları şunlardır:Avrupa Yakası Böcek İlaçlama Başakşehir Böcek İlaçlama: Son yıllarda gelişen inşaat sektörü ile birlikte İstanbul’un parlayan ilçeleri arasında yer almıştır. Başakşehir, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinin içinde bulunduğu kısım Avrupa Yakasında en yoğun hamam böceği ilaçlaması yaptığımız bölgedir.Başakşehir Beşiktaş Böcek İlaçlama: Beşiktaş metrekare değeri baz alındığında TL İstanbul’un en değerli ilçesi konumundadır. Beşiktaş akrep ilaçlama hizmetinin en yoğun verildiği ilçemizdir. Yapılan uygulamalar sonucunda müşterilerimiz büyük bir memnuniyet ile akreplerden kurtulmuşlardır.Beşiktaş Arnavutköy Böcek İlaçlama: İstanbul’un kuzeyinde yer alan ilçedir. Arnavutköy Böcek İlaçlama servisimiz tarafından genellikle bahçe ve çiftlik ilaçlamaları yapılmaktadır. En sık yapılana ilaçlama türü sisleme şeklinde yapılan kokulu ilaçlama uygulamalarıdır yılında dikkat çekici bir şekilde Sümüklü Böcek İlaçlama hizmeti verilmiştir.Arnavutköy Böcek İlaçlamaSümüklü Böcek İlaçlama Bahçelievler Böcek İlaçlama: Bahçelievler birçok ilaçlama firmasına ev sahipliği yapan bir ilçedir. Batı ilaçlama firmasının Avrupa Yakası şubesi de burada yer almaktadır. Her türlü toplu taşımaya yakınlığı nedeniyle gerektiğinde servis araçları dışında acil olarak müşterilerimize bu yolla da hizmet verebilmek amaçlı bu ilçede firmamız şube açmıştır. Şirinevler, Yenibosna, Soğanlı ve Kuleli en çok hizmet verdiğimiz bölgeleridir. İstanbul Böcek İlaçlama Firması Olarak Kalite Standartlarımız Batı Haşere İlaçlamaBatı Haşere İlaçlama firması olarak en temel prensibimiz; müşterilerimizin sağlığını tehlikeye atmadan onları rahatsız edici haşerelerden tamamen kurtarmaktır. Haşere entegre mücadelemizde destek aldığımız ve tabi olduğumuz standartlar Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü‘nün belirlemiş olduğu standartlardır. Kullanmış olduğumuz ilaçlar dünyaca ünlü kimya devleri Bayer ve BASF tarafından üretilen kaliteli ürünlerdir. Firmamız tarafından aynı etken maddeye sahip muadil yerli ürünler kullanılmamaktadır. Firmamıza ait batibocekilaclama.com web sitesi arama motorlarında ilaçlama ile ilgili yapılan aramalarda yılda ortalama müşteri tarafından ziyaret edilmektedir. Bize ulaşan müşterilerimizin tamamı haşeresiz sağlıklı bir yaşam alanına kavuşmuşlardır. Sizde bütün sağlığınızı tehlikeye atmadan haşerelerden kurtulmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçip teknik personelimizden yardım alabilirsiniz.Dünya Sağlık Örgütüİstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü İstanbul’ da Böcek İlaçlama Fiyatları Yüzlerce ilaçlama firmasının bulunduğu İstanbul’da böcek ilaçlama fiyatları oldukça farklılık göstermektedir. Burada öncelikle bakılması gereken durum ilaçlama fiyatının neye göre düşük neye göre yüksek tutulduğudur. Örnek verecek olursak, 100 metrekare ve yüksek seviyede haşere yoğunluğu olan bir ev için firmamızın uygulama ücreti 80 TL ile 120 TLarasında değişiklik göstermektedir. Yaptığımız uygulama yöntemi kokusuz ve 6 ay garantilidir. Bizim bu uygulamamızın minimum 80 TL olmasının en temel nedeni kullandığımız İTHAL biyosidal ürün kullanıyor olmamızdır. Aynı uygulamayı muadil ilaçlar ile 60 TL ücret karşılığında gerçekleştirmemiz mümkündür. Fakat denemiş olduğumuz muadil ürünler gerekli başarıyı sağlayamadığı için firmamız tamamen ithal ürünlere yönelmiştir. Batı Haşere Kontrol Hizmetleri