Kooperatifimizin Tarihinde Kurulum Çalışması Başlamıştır Yılında Üye kayıtlarına Başlayarak 1000 üyemiz bulunmaktadır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MİSYONUMUZ Bölgemizin stratejik ili olan Batman’ı modern ve huzurlu bir şehir haline getirmek ve Batmanlıların yaşam kalitesini yükseltmektir.
Advertisements

Lider Mühendislik 2006 yılında elektrik proje ve taahhüt alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sektör bilgi ve tecrübesini.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
Meriç Belediyeler Birliği
PLN.4444 Mesleki Uygulama Esasları
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
Psikolojik Danışman Ayçin YILMAZ
Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
EUA Kurumsal Değerlendirme Programı Felsefesi Prof. Dr. Nejat Erk.
HOŞGELDİNİZ TANITIM SUNUMU 2. BÖLÜM Sections
1. 2 Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU Sağlık Bakanı ’ ’Bizi gönül tahtına oturtan milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.’’
Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) Nedir?
ÖZEL ANTAKYA ATA İLKOKULU
Hoş geldiniz  Üniversitemiz  İÇ DENETİM BİRİMİ’mizin tanıtım toplantısına,  Hoş geldiniz.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI 2010 YILI FAALİYETLERİ Kartal Belediyesi
KISMİ İSTİSNALAR Kültür ve eğitim amaçlı istisnalar (17/1) - İlim, fen, güzel sanatlar, tarımsal amaçlı teslimler (a) - Tiyatro, konser salonu, kütüphane.
M. ŞEVKET OĞUZ İNŞ.MÜH. İSTANBUL YAPI GÜÇLENDİRME MERKEZİ İstanbul'daki Binaların Güçlendirilmesi ve Geleceğe Güvenle Devredilmesi Nisan.
Hazırlayan ve Sunan Ela Nur ÖZKAR TÜRKİYE’DE BULUNDUĞU YER ( ANKARA )
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi 2007 – 2008 Bahar Dönemi Beytepe - ANKARA BTÖ302 - İNTERNET ORTAMINDA.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
İşçi Sağlığı ve Güvenliğinde Sosyal Diyalog Doç. Dr. Mücahit EĞRİ İnönü Ün. Tıp Fak. Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı.
SENDİKALARDA KADROLAR VE KADROLARIN ÖNEMİ ©TARKANZENGİN©TARKANZENGİN.
MEHMET TAŞ1. 2 BU GÜNDÜR. “NEDEN VARIZ?” SORUSUNUN CEVABIDIR. MİSYON.
AYŞE ŞAHİN MESLEK LİSESİNDE EĞİTİM VERİLEN MESLEKİ EĞİTİM ALANLARI.
KOMİTELER VE TOPLANTI KAYITLARI
SEÇMELİ YÖNETİM BİLİMİ DERSİ
9.Sınıf Tıbbi Etik ve Meslek Tarihi
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
ÜNİTE PLANI MESLEKLER.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
MESLEKİ EĞİTİMDE AVRUPA BİRLİĞİ FIRSATLARI
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
ÖĞRENCİDEN ARMAĞAN ANADOLU LİSESİ
DANIŞMAN GÖRÜŞMESİ Eğitimde Etniklerarası Entegrasyon Projesi.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
MANİSA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ Aralık 2015.
Kamu Hastaneleri Birliği
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
YÖNETİM SÜRECİ VE ÖZELLİKLERİ
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
YEREL YÖNETİM BELEDİYE VE GÖREVLERİ.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
İGMD. Dünyada YYS Uygulamaları ve Diğer Gelişmeler.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Özel Gereksinimli Bireyler için Haklar ve Hizmetler
Haziran 2015 Seçimlerine Giderken Kamuoyu Dinamikleri
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
TKY UYGULAMASI.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
Hızlı Okuma Egzersizleri
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Taşınmazlar Şube Müdürlüğü 2011 – Brifing.
REKA Şirketler Grubu.
TANITIM SUNUMU.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı
Sunum transkripti:

Kooperatifimizin Tarihinde Kurulum Çalışması Başlamıştır Yılında Üye kayıtlarına Başlayarak 1000 üyemiz bulunmaktadır.

Engelli bireylerin toplum içinde kendi kendilerine yetebilmelerine imkan sağlayacak yaşam standartlarını kazanabilecekleri uygun ortamları oluşturup, eğitim ve istihdama yönelik, bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yaşam alanlarını hazırlamaktır. Sevginin, saygının, bilginin ve ilginin etkinliğini kullanarak ihtiyaca EVET, israfa HAYIR temel prensibi ile hareket etmektir. Varolma nedenimiz; iyi bir ekip çalışmasına dayalı öz eleştiriye açık, en kısa ve en düşük maliyette, en kaliteli şekilde konutlarımızı teslim etmektir. Türkiye’de ilk defa Engelli bireyler için tam donanımlı KOLAY ŞEHİR projesini hayata geçirmektir.

Öz güveni gelişmiş, Öz güveni gelişmiş, Sorumluluk ve inisiyatif almaya hazır, Sorumluluk ve inisiyatif almaya hazır, Dirayetli, Dirayetli, Kendisine sürekli yeni hedefler koyan ve adım adım hedeflerini gerçekleştirirken, kendini sürekli yenileyebilen, Kendisine sürekli yeni hedefler koyan ve adım adım hedeflerini gerçekleştirirken, kendini sürekli yenileyebilen, Başarma isteğini yüksek güveni ile aşabilecek YÖNETİCİ ve LİDER özellikli olmak. Başarma isteğini yüksek güveni ile aşabilecek YÖNETİCİ ve LİDER özellikli olmak. YÖNETİCİ KADROSUNDA ARANAN ÖZELLİKLER

Melikgazi Belediye Başkanı ile arsa ve proje hakkında görüşmeler imiz

Bizler 2008 Ağustos ayında birlikte düşünüp, birlikte karar vererek, ANADOLU ENGELLİLER KENTİ ve SOSYAL KOMPLEKSİ hayata geçirdik. Bizler 2008 Ağustos ayında birlikte düşünüp, birlikte karar vererek, ANADOLU ENGELLİLER KENTİ ve SOSYAL KOMPLEKSİ hayata geçirdik. Bugüne kadar gece - gündüz demeden, bıkmadan, yorulmadan siz değerli üyelerimizden almış olduğumuz destekle sizlere vermiş olduğumuz taahhütlerimizi yerine getireceğimiz konusunda hiç şüpheniz bulunmasın. Bugüne kadar gece - gündüz demeden, bıkmadan, yorulmadan siz değerli üyelerimizden almış olduğumuz destekle sizlere vermiş olduğumuz taahhütlerimizi yerine getireceğimiz konusunda hiç şüpheniz bulunmasın. Dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkta hareket ederek, kooperatifimizin çok daha ileri seviyeye ulaşması için elimizden geleni fazlasıyla yapmaktayız ve yapmaya da devam ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkta hareket ederek, kooperatifimizin çok daha ileri seviyeye ulaşması için elimizden geleni fazlasıyla yapmaktayız ve yapmaya da devam ediyoruz.

 962 Ada 4 parsel, 923 Ada 10 parsel A ve B Bloklar,922 Ada 7 parsel A-B-C Bloklar, Üyelerimize teslim edilmiştir.  920 Ada 11 parselde bulunan bir binamızın inşaatı devam etmekte olup bu yıl teslimatı yapılacaktır.  6087 ve 6088 nolu adalar Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından onaylanmış olup; Bakımevi, Rehabilitasyon Merkezi, Rehabilitasyon Eğitim Merkezi, Hastane, Diyaliz Merkezi, Spor Kompleksi, İş Atölyeleri, Alış-veriş Merkezi, İbadethane vs. olmak üzere m2’lik Sosyal Tesis Alanı ile m2’lik Planlama gerçekleştirilmiştir.  2015 yılında temellerine başladığımız 2. etap inşaatlarımızın çalışmaları başlamış olup 940 ada 10 parsel ve 941 ada 9 parselde bulunan binalarımızda çalışmalar devam etmektedir.  Bürüksel’de bize ait olan büro açılarak temsilci tayin edilmiş olup, AB Hibeleri konusunda temsilcimizle birlikte hibe çalışmalarımız büyük bir hızla sürdürülmektedir.

 REHABİLİTASYON ve HASTANE  24 SAAT HİZMET VERECEK BAKIMEVİ  DİYALİZ MERKEZİ  ŞEHİR DIŞINDAN GELECEKLER İÇİN MİSAFİRHANE  SPOR KOMPLEKSİ ve PARK ALANLARI  TİCARİ ALANLAR

Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Referansı Olup; Önümüzdeki Yıllarda da Sizlere En İyi Şekilde Hizmet Etmeye Devam edeceğiz. T e ş e k k ü r l e r …