RUSYA’DA ÇOCUK MÜZELERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEŞVİK ÖDÜLLERİ.
Advertisements

HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 16. YIL. HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 16. YIL HACETTEPE TÜRKÇE TOPLULUĞU 1997 SENESİNDE KURULMUŞTUR.
YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ
GÜZEL SANATLAR İÇERİSİNDE EDEBİYATIN YERİ
SANATA EVET YES WE ART. FOTOGRAF SANATI ART OF PHOTOGRAPHY İSA ÇELİK.
I.M. PEI Ieoh Ming Pei.
PARKLAR İÇİNDE BİR ŞEHİR
DEKONSTRÜKTİVİZM Postmodernizme karşı ortaya çıkmıştır. Postmodernizmin “herkesce anlaşılabilir” olma çabasına karşıt olarak “anlaşılmaz,çok az bir kesim.
Masallardaki Görüş Açısı. Sanatta Görüş Açısı Sanatta bir kimsenin resim yada manzaraya baktığı görüş açısıdır. “Görüş açısını” belirlemek için bir fotoğrafa.
Müzede Yaratıcı Drama Prof. Dr. Ayşe Çakır İLHAN
Müze Nedir?.
3 Ağustos 1776; Milano’da, büyük bir yangın sonucu harap olan tiyatro binasının yerine, üç senede yepyeni bir opera binası yapıldı: “Teatro alla Scala”
FİLİZ ÖZDEM İstanbul, 19 Temmuz 1965.
ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALAN TANITIMI…
EĞİTİM FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 4/C SINIFI Eğitim-Öğretim Yıllı İkinci Dönemi.
EĞİTİMDE YARATICI DRAMA
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR.
Ankara Havacılık Müzesi
GÖRSEL SANATLAR GRUP ÜYELERİ
Ozan Ege SEMERCİ Bahçeşehir Koleji 4/B 2046 Müzeyi: Bilim, Kültür ve Sanat eserlerinin korunduğu, saklandığı ve sergilendiği Yapı ya da alanlara, Müzeyi.
Bu Müze Çanakkale-İzmir yolu üzerinde Ayvacık İlçesi Küçükkkuyu Beldesinde bulunmaktadır. Zeytinin anavatanı olan ve altı bin yıldır zeytinyağı üretilen.
TOPKAPI SARAYI. TOPKAPI SARAYI Osmanlı sultanlarının ikametgahı, devletin yönetim ve eğitim merkezidir. Fatih Sultan Mehmed Han tarafından
6 MART ATATÜRK ‘ÜN ANTALYA GELİŞİ
RUSYA SibiRya 1.
EGE’NİN İNCİSİ İZMİR.
ATATÜRK KÖŞKÜ.
YAHYA KEMAL ORTAOKULU OKULUMUZDA DEĞİŞİM BAŞLADI.
Bolu Müzesi. Bolu Müzesi; Bolu'da kurulu, [1] eser sergilenen bir müzedir. Şehir merkezinde, Stadyum Caddesi üzerinde bulunur.Bolu [1] Bolu Müzesi;
Frank Owen Gehry Beyza DUYGU Güzel Sanatlar Fakültesi.
HAZIRLAYAN:SONER ÖZTÜRK
RUSYA Devletin Adı: Rusya Federasyonu
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi.
BS Ana Kucağı Müzikli Whimsical Wonders Bu yeni ana kucağı eller serbest özelliği sayesinde anne için daha fazla hareket imkanı sunar. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
BS Aktivite Merkezi Müzikli Oball Bounca Bebeğiniz için etkileyici eğlence sunan etkileşimli Oball ™ oyuncakları ve hoplatma minderi! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
BÜLENT FATİN ÖZMEN Dünyanın en ilginç yapıları 23 NİSAN 2009.
Bunlar yokken ne yapıyorduk?. Şu anda olmazsa olmaz dediğimiz hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen birçok teknoloji bundan sene önce yoktu. Peki.
BU SUNUMUN İÇERİĞİ OLDUKÇA YETERSİZDİR. SAYFADA YAYINLANAN KRİTERLERE VE DERSTE KONUŞTUKLARIMIZA GÖRE BU SUNUM İÇERİKLERİNİ UYGUN BAŞLIKLAR ALTINDA DETAYLI.
BBY 467 Bilimsel ve Kültürel Mirasın Dijitalleştirilmesi
ADIM ADIM TÜRKİYE BATUHAN ÖZDEM.
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2011 Yılı Öğrenci Toplulukları ve Öğrenci Kursları İstatistikleri.
Etnoğrafya Müzesini Geziyoruz
ŞUBAT 2017 ÖZEL ATABEK ANAOKULU.
MAYIS 2017 ÖZEL ATABEK ANAOKULU.
NİSAN 2017 ÖZEL ATABEK ANAOKULU.
ŞUBAT 2017 ÖZEL ATABEK ANAOKULU.
Bright Starts Küçük Gurme Işıklı Müzikli Yumurta Sepeti
BS Oyun Halısı Işıklı Müzikli Sweet Songbirds
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ DERECE EKİBİ SU FESTİVALİ
Halıcılığın Tarihçesi
BS Çok Fonksiyonlu Ana Kucağı Beşik Işıklı Müzikli Lagon
Oyun Halısı Işıklı Müzikli Rhythm of the Reef
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
Bright Starts Music Player Müzikli Oyuncak
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
TC. MARMARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ ANABİLİM DALI RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ BİLİM DALI 6.SINIFLAR İÇİN KOLAJ TEKNİĞİ.
NamIK KEMAL.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ANKARA ANADOLU MEDENİYETLERİ MÜZESİNİ ZİYARET.
1. Seyirlik yer antik tiyatro Tiyatro sözcüğü Yunanca'da "seyirlik yeri" anlamına gelen "theatron"dan türetilmiş, dilimize İtalyanca'daki "teatro" sözcüğünden.
CHICAGO ÇOCUK MÜZESİ EĞİTİM DEPARTMANI VE FAALİYETLER
Müzede Yaratıcı Drama.
SANATLAR VE MÜZE. Kültürel ya da tarihsel değeri olan nesnelerin toplanarak sergilendiği yerlere müze adı verilir. Müzeler, toplumların bilim ve sanat.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde eğitim alan Çınaroğlu, 1961 senesinde buradaki eğitimini tamamladıktan sonra grafiker olarak çalışmaya başladı
RUSYAYI TANIYALIM Rusya 17 milyon kilometre karelik alanıyla Dünyanın en büyük ülkesidir. Dünyanın sekizde birini kaplar Asya ve Avrupa kıtalarına yayılmıştır.
OSMAN HAMDİ BEY HAZIRLAYAN AHMET REŞİT BOSTANOĞLU.
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
MÜZE EĞİTİMİ VE DÜNYADA MÜZE EĞİTİMİ UYGULAMALARI
Sunum transkripti:

RUSYA’DA ÇOCUK MÜZELERİ

Timiryazev Devlet Biyoloji Müzesi St. Petersburg Yaratıcı Gençlik Devlet Eğitim Enstitüsü Müzikli Çocuk Tiyatrosu Müzesi Tiyatro Bebekleri ve Bebek Evi Müzesi Etnografik Kıyafetli Oyuncak Bebekler Müzesi Primorsky Çocukların sanat Galerisi Samara Belediye Çocuk Sanat Galerisi

Sibirya ve Uzak Doğu Çocuk Sanatları Müzesi

Noyabrsk Çocuk Müzesi Moskova Peri Masalları Çocuk Müzesi’dir Noyabrsk Çocuk Müzesi Moskova Peri Masalları Çocuk Müzesi’dir. Orijinal adı "Zhili-Byli" (Bir Zamanlar…)

Çocuk Tarihi Eğitim Merkezi Fotoğraflar www.Russian Museums.info