KOMISYONCU TAŞIMACI VE TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Advertisements

PROJE Üniversite Döner Sermayesi kapsamında proje hizmetlerinden yararlanmak isteyen kurum/kuruluş/kişi(ler) Dekanlık/Müdürlük Makamına, isteklerini belirten.
ALPER LAÇİN SERDAR TAŞAN
PDKS SİSTEMİ
İZİN YÖNETİMİ
Tur Programının Kaydı.
MultiCELL SMS Client 3.2.
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
TALEP MODÜLÜ SATINALMA İŞLEMLERİNİ BİR MERKEZDE YAPAN, ANCAK TALEPLERİ DEĞİŞİK BİRİMLERCE OLUŞTURULAN İDARELERİN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
e-Fatura İşlemleri e-Fatura İşlemleri İçin Gerekli Adımlar
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
EXPORTAY’11.
CRM – şirket felsefesi olarak düşünülebilir: Bu şirket felsefesini hayata geçirmek için geliştirilen araçlardan bir tanesidir. CRM.
Uluslararası Taşımacılık Yönetimi
PAZARLAMA YÖNETİMİ: ÜNİTE 3
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
Eskişehir Sanayi Odası Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Lojistik Merkezi
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
Ulaştırma ve Lojistik Terminolojisi Yrd. Doç. Dr. Gültekin ALTUNTAŞ
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Genel Tanıtım İhale Bazlı Nakliye Yazılımı. Hedef Kitle İ hale ve süreli sözle ş me ile ta ş ıma yapan ş irketler Kendi Aracı veya Piyasa (kiralık) araç.
TAŞINIRLARIN KAYDI.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK
 Otopark görevlisi veya kontrolör yetkilendirme  PERSONEL.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
LOGO CRM ve SİPARİŞ OTOMASYONU
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
ANLAŞMALI OTEL SEÇİM SÜRECİ Anlaşmalı Oteller Listesi
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
DATASOFT MUHASEBE PROGRAMI
Satıcının Yükümlülükleri Alıcının Yükümlülükleri
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Taşıma Projesi Senaryo İŞ TANIMI Bir elektrik santrali projesi pazarda yer edinmiş önemli bir firma tarafından hayata geçirilecektir.
Asıl alt başlık stilini düzenlemek için tıklatın U K A T 20 YAŞINDA İZMİRLİ TAŞIMACILARIN ÜRÜNÜ UKAT 20 YAŞINDA.
CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel BilgileriPersonel Bilgileri *. Müşteri BilgileriMüşteri Bilgileri *.
Demiryolu Taşımacılığı Terminolojisi
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri – Temel Kavramlar
T 90 (212)
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ VE LOJİSTİK
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Lojistik Merkez Yer Seçimi
Tedarik Zincirinde Karar Aşamaları
Tedarik Zincirinde Karar Aşamaları
KEPMutabakat Çözümü.
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
Kargo Veritabanı Derviş AYGÜN.
Rezervasyon ve Masa Yönetimi Yazılımı Tablizt
E-iskonto.
ÇALIŞMA SORULARI.
Lojistik, ürün, hizmet ve insan gibi kaynakların, ihtiyaç duyulan yerde ve istenen zamanda temin edilmesi için bir araç olarak tanımlanmaktadır.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019
Sunum transkripti:

KOMISYONCU TAŞIMACI VE TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ FİRMALARA YA DA KİŞİLER YÜKLERİNİN TAŞIMASI İÇİN KOMİSYONCUYA BAŞVURURLAR ( ARAÇ TALEP EDERLER) KOMİSYONCU TAŞINACAK YÜKE VE TAŞIMA YAPILACAK YÖRE YE UYGUN ARAÇ BULUR.( YA DA ARAÇ SAHİPLERİ KOMİSYONCUYA BAŞVURULAR VE TAŞINABİLECEK YÜK TALEBİNDE BULUNURLAR ) SÜREKLİ TEK FİRMANIN TAŞIMACILIĞININ YAPILMASI BÜNYESİNDE ÇOK SAYIDA ARAÇ ( FİLO ) BULUNDURAN LOJISTIK FIRMASI SÜREKLİ AYNI MÜŞTERİNİN TAŞIMACILIĞINI YAPABİLİR. HER İKİ ŞEKİLDE DE ; GÖNDEREN FİRMA ALICI FİRMA ÖDEME ; GÖNDEREN FİRMAYA AİT YA DA ALICI FİRMAYA AİT TAŞIMAYI YAPAN ARAÇ SAHİBİ ( KAMYON SAHİBİ ) İLE TAŞIMACILIK BEDELİ İŞLEMLERİ

LOJISTIK UYGULAMALARI VEGA LOGISTICS ; Yurt İçi Kara Taşımacılığı yapan Lojistik Firmalarının ihtiyaçlarını karşılamaktadır Anlaşmalı firmaların taşımacılığı kendi araçlarımızla ve kiralanacak araçlarla yapılır Müşteri çıktıkça,çıkan iş kendi araçlarımızla ya da kiralık araçlarla taşınır.

TANIMLAR Araçlar Araç Tipleri Araç Yönleri Bölgeler Harcırahlar Fiyatlar Ayarlar

ARAÇLAR Taşımacılıkta kullanılan ,Firmanın kendisine ait ve harici Araçlar bu bölümde tanımlanır. Aracın,Plaka ve cinsi gibi bilgiler ile Aracı kullanan Şoför bilgileri tanımlanır. Araç sahibi Kişi ya da Firmalar da bu bölümde tanımlanır

ARAÇ TİPLERİ Taşımacılıkta kullanılan Araç Tipleri bu bölümde tanımlanır KAMYON TIR KIRKAYAK gibi

ARAÇ YÖNLERİ Taşımacılık faaliyeti temelde TEK YÖN ve ÇİFT YÖN şeklinde ikiye ayrılır.

BÖLGELER Taşımacılık yapılan Yurt İçi Bölgeler bu bölümde tanımlanır

HARCIRAHLAR Taşıma işini yapan Araç Şoför lerine verilen Harcırah Birim Fiyatları ile Taşımacılık Birim Fiyatları bu bölümde tanımlanır

FİYATLAR Müşteriler için belirlenen Taşımacılık Birim Fiyatları bu bölümde tanımlanır

AYARLAR Genel Ayarlar Kullanıcı Ayarları -Kullanıcıların program içerisindeki yetkileri belirlenir

İŞLEMLER Toplu Taşıma Emirleri ya da tek tek taşıma emirleri bu bölümde gerçekleştirilir

DOSYADAN VERİ AL Anlaşmalı bir firmanın taşımacılık işi yapılıyor ise ; İşi veren firma, iş listesini Excel formatında Lojistik firmasına gönderir. Gelen Excel dosyası program içine alınır

NAKLİYE PLANLAMA Excel olarak gönderilen dosya içeri alındığında, Nakliye Planlama Listesi oluşur. Listedeki her bir iş için bir Araç ve Şoför ataması yapılır

NAKLİYE SÖZLEŞMESİ Nakliye Planlama Listesindeki her bir işe bir Araç ve Şoför atandığında ya da Tek bir iş için Gönderen-Alıcı Araç-Şoför ve Taşımacılık Birim Fiyatları bu sözleşme üzerinde kaydedilir.