DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ADALET DEĞERİ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ DİKKATİNE; SINIFLARIMIZDA HAFTANIN EN ADİL ÖĞRENCİSİNİ SEÇİYORUZ. YAPILACAK İŞLEMLER 1-SINIFLARIMIZDA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
Advertisements

OKUL ÖNCESİNDE AİLE KATILIMI
l Bir Tehdit Mi? Ar. Gör. Zeynep Erkan Atik.
Atık kağıtlardan dünya haritası !. Farklı ülkelerdeki insanların temiz suya eri ş im yüzdelerinin ne oldu ğ unu ara ş tırdık. Atık ka ğ ıtları kullanarak.
ŞAH İ NBEY KAYMAKAMLI Ğ I GAZ İ ANTEP ŞAH İ NBEY ANADOLU L İ SES İ TANITIM SUNUMU.
DOÇ. DR.MEHMET ERDOĞAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
BLG 368 Yöneylem Araştırması Serkan Türkeli. İlk hikayemiz Biri Thales’e sorar: “Sana göre dünyada biricik devamlı olan şey nedir?” –“Ümit” der; “zira.
EN İ Y İ LER HEP B İ Z İ MLE BÖLGEN İ N BEŞ OKUL B İ R İ NC İ S İ.
 1 – 5 Yaş Grubu  6 Yaş Anaokulu  7 – 16 Yaş İlk öğretim  Lise Eğitimi İSVEÇ EĞİTİM SİSTEMİ.
Materyal Hazırlama Yönergesi Nisan, Materyal Ödevi2 Materyal Hazırlama Hazırlanan materyal vize sınavı yerine geçecek. Materyal ödevlerinin en son.
YAPI STAJI BİLGİLENDİRME SUNUMU
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
Özgür IRKIÇATAL Donanım Koordinatörü
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
Yasal Dayanakları: 6245 sayılı Harcırah Kanunu Merkezi Yönetim Muhasebe Yönetmeliği Merkezi Yönetim Harcama Belgeleri Yönetmeliği Uygulama Ortamı: KBS/Harcama.
DERS : HAYAT BİLGİSİ 2. SINIF
DESTEK EĞİTİM ODASI.
PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ 2016 YILI STAJ DÖNEMİ Adı Soyadı : …………………………….. Öğrenci Numarası :……………………………… Staj Firması : …………………………….. FİDANLIK STAJI BİTKİ.
PROJE ADI: B ü y ü kler Okuyor, Ben Dinliyorum; Kitaplarla B ü y ü yorum PROJENİN KONUSU: K ü t ü phaneler Haftası m ü nasebetiyle Bizimkent İlkokulu,
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. E-OKUL MODÜLÜNE BİLGİ GİRİŞİ YAPILACAK EKRANLAR Sayfa 2 1. Okul Bilgilerini Güncelleme 2. Öğretim Şekli.
POWERPOİNT SEVİM ŞEVVAL ERDOĞMUŞ 6/C 118. POWERPO İ NT NASIL KULLANILIR? Microsoft PowerPoint, sunu hazrlama,slayt yapma ve düzenleme yazılımıdır. Bir.
İyilik Okulu Projesi Uygulama Süreçleri Dr Cemil Keskin
Etkin Öğretim Sistemi Etkin Öğretim Sistemi Ders Anlatım Föyleri
MATHS: REAL OR FICTION (MATEMATİK: GERÇEK YA DA KURGU)
Etkin Öğretim Sistemi Etkin Öğretim Sistemi Ders Anlatım Föyleri
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR Doç. Dr. Ender DURUALP.
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları   Değerli Koordinatörler, Sevgili Öğrenciler,   Üniversitemizin Erasmus+ Öğrenci.
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
Hey sen! Çıkarma işlemi ile ilgili küçük bir oyuna var mısın? Öyleyse;
10. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
Fatih Projesi Etkileşimli Sınıf Yönetimi Kursu
PAYAS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİM PROJESİ
DİYARBAKIR BİLİM VE SANAT MERKEZİ
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
Aile Atölyeleri Projesi
ÖRGÜT SAĞLIĞI SADEGÜL AKBABA-ALTUN.
BİLSEM NEDİR? “Bilim ve Sanat Merkezi, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında.
Cihan Ünlü Türkçe öğretmenliği Wep02 ödevi
VELİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
TEOG SINAVI.
KURAM.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TAM SAYILARDA TOPLAMA İŞLEMİ CETVELİ EZGİ BÖLEK, ÖZGE AYTAÇ, AYŞE NUR KOÇALİ MATERYALİN AMACI MATERYALİN.
KOCASİNAN RAM 2016 YILI FAALİYETLERİ
Okul Deneyimi Dersi Eser Çeker (Uz.).
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
BİLİM ve SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
ÇUMRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Eğitim-Öğretim İzleme ve Değerlendirme Sistemi
Eğitim-Öğretim İzleme, Değerlendirme Sistemi
ÖĞRETİMDE PLANLAMA.
Sivas Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
HAFIZLIK EĞİTİMİ MODEL TANITIMI > GRUPLA EĞİTİM MODELİ <
DARGEÇİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
STAJ MCBÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Geliştirme Genel Müdürlüğü
Hoş Geldiniz Sevgili Öğrenciler!
İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI
Doktor, öğretmen, postacı, ve polis bunlardan bazılarıdır.
SLAYT.
E-TWINNING BİLGİLENDİRME SUNUSU
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
FEN BİLİMLERİ BİLGİ YARIŞMASI
Eğitim öğretim çalışmalarının planlanması ile ilgili ortak hükümler şunlardır:
TÜRKÇE DERSİ BİLGİ YARIŞMASI 5/C SINIFI
FEN EĞİTİMİNDE DEĞERLENDİRME
Proje başlığı Adınız | Öğretmeninizin adı | Okulunuz
Geliştirme Genel Müdürlüğü
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ
Sunum transkripti:

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ADALET DEĞERİ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ DİKKATİNE; SINIFLARIMIZDA HAFTANIN EN ADİL ÖĞRENCİSİNİ SEÇİYORUZ. YAPILACAK İŞLEMLER 1-SINIFLARIMIZDA ADALET KONUSUNDA VE HAFTANIN ADİL ÖĞRENCİSİNİN SEÇİMİ KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. 2- MART AYI BOYUNCA GÖZLEMLERİNİZE GÖRE HER HAFTANIN SON GÜNÜ SINIFINIZDAN O HAFTANIN EN ADİL ÖĞRENCİSİNİ SEÇMENİZ GEREKMEKTEDİR. 3-SEÇİLEN ÖĞRENCİ İÇİN REHBER ÖĞRETMEN CANSU KIRMAN TARAFINDAN SİZE VERİLECEK OLAN ROZETLERİ HER HAFTANIN EN ADİL ÖĞRENCİSİNE DİĞER HAFTA BOYUNCA TAKMANIZ GEREKMEKTEDİR. 4-ÖĞRENCİNİZİNADINI YA DA ROZETİYLE BİRLİKTE ÇEKİLEN BİR FOTOĞRAFINI REHBER ÖĞRETMEN ZEHRA AKÇA İLE PAYLAŞMANIZ GEREKMEKTEDİR. VERİLEN İSİMLER VE FOTOĞRAFLAR BİR SLAYT SUNUMU HALİNE GETİRİLEREK HAFTA BOYUNCA EKRANDA YAYINLANACAKTIR.

1-GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİMİZ , DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ADALET DEĞERİ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE; MART AYI BOYUNCA OKULUMUZDA İŞLENECEK OLAN ADALET DEĞERİ İÇİN GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİN YA DA ZÜMRELERİN ÖĞRENCİLERİYLE ADALET KONULU SKEÇ HAZIRLAMASINI RİCA EDİYORUZ. YAPILACAK İŞLEMLER: 1-GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİMİZ , SABAHÇILAR REHBER ÖĞRETMEN SİMGE NUR SEVİNÇLE ÖĞLENCİLER ZEHRA AKÇA İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER. 2-SKEÇLERİ HER ÖĞRETMEN KENDİ SINIFI İLE HAZIRLAYABİLECEĞİ GİBİ ZÜMRE OLARAK SINIFLARDAN SEÇİLEN ÖĞRENCİLERLE DE HAZIRLANABİLİR. 3-DEĞER MART AYI BOYUNCA İŞLANACEĞİNDEN SKEÇLERİN 02.03.2015 İLE 15.03.2015 TARİHLERİ ARASINDA HAZIRLANMASI 16.03.2015 İLE 23.03.2015 TARİHLERİ ARSINDA KONFERANS SALONUMUZDA SERGİLENECEKTİR

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ADALET DEĞERİ 3 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ADALET DEĞERİ 3. SINIF ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE, SINIFINIZDAKİ ÖĞRENCİLER ARASINDA ADALET KONULU HİKAYE YAZMA ÇALIŞMASI YAPMANIZI RİCA EDİYORUZ. YAPILACAK İŞLEMLER: 1-SINIFA ADALET KONUSUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILMASI 2-SINIFTAKİ ÖĞRENCİLERE ADALET KONULU HİKAYE YAZDIRILMASI. SEÇİLEN BİR HİKAYENİN SERGİLENECEK ŞEKİLDE HAZIRLATILMASI 13.03.2015 TARİHİNE KADAR CANSU KIRMAN A TESLİM EDİLMESİ. 3-HİKAYELERİN 1 HAFTA BOYUNCA SERGİLENMESİ