SOĞUK ALKOLLÜ İÇECEKLER VE SERVİSİ CİN
CİN SERVİS TÜRLERİ Sek cin, schnaps bardağında buz gibi soğutulmuş olarak servis edilir. Cin tonik, tunbler bardağına 3-4 parça buz, bir ölçü cin konulur. Tepsiye bir şişe tonik-water ilave edilir. Ayrıca, bardağın içine bir dilim limon koymak gerekir.
CİN SERVİS TÜRLERİ Cin soda, uzun boylu viski bardağına iki parça buz, 4 cl cin ve yanında sodayla servis edilir. Bardağa bir dilim limon konulur.
CİN SERVİSİ Uygun bir tepsi seçip üzerine örtü veya peçete örtmek gerekmektedir. Bardağına konmuş içeceği, buzu, varsa katkı maddesini (tonik, kola, meyve suyu vb.), bardak altlığını, tepsi üzerine uygun şekilde yerleştirmek gerekir.
CİN SERVİSİ Tepsi sol ele alınarak masaya gidilir. Servis edilecek ilk konuğun sağ tarafından uygun şekilde yanaşılır. Bardak altlığını ilk olarak yerleştirmek gerekir. Bardak altlığının üzerine konur.
CİN SERVİSİ Varsa buz kabını ve maşasını koymak, konuk istiyorsa buz servisini yapmak gerekir. Varsa katkı maddesini, (soda, tonik vb.) bardağa konuğun isteğini göz önüne alarak servis etmek gerekmektedir.
CİN SERVİSİ Şişede içecek kaldıysa, şişe masaya bırakılmalıdır. Uygun şekilde geri çekilinir. Sıradaki diğer konuğa ve en son ev sahibine servis yapılarak servis işlemi tamamlanır.