MİNNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK ENVANTERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Remarketing with Google. Target customers who are already showing interest in your business.
Advertisements

Atama ve eşleme (eşleştirme) problemleri (Matching and Assignment problems)
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Reach customers with Mobile Search Network.
Hoş Geldiniz FEYAZ BİLGİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ SULTANBEYLİ KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ.
BM-305 Mikrodenetleyiciler Güz 2015 (6. Sunu) (Yrd. Doç. Dr. Deniz Dal)
بسم الله الرحمن الرحيم Kur’an’ı Anlayalım Ders 5.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
2-A SINIFI BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ Yarışmada; Hayat Bilgisi 5 soru Türkçe 6 soru Matematik 5 soru ve Genel kültür 4 soru olmak üzere Toplam 20 soru.
PROLOG. Prolog Programlarının özellikleri: - Programming in Logic teriminin kısaltılmasıyla adlandırılmıştır. - Semboller üzerinde çalışma prensibi üzerine.
NumaraBiz Nasıl Kazandırıyor?
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve yöneltme Learning to Learn Training Amaç ve yetenek Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme.
TEOG YAKLA Ş IRKEN 7. SINIF TEOG B İ LG İ LEND İ RME SEM İ NER İ.
Gender differences in leadership style and management skills Sarah burke and karen m. collins.
AKIL (ZİHİN) HARİTASI.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Bilinçsiz zihnimiz Developed with the support.
Dinamik Yapay Sinir Ağı Modelleri Yinelemeli Ağlar (recurrent networks) İleri yolGeri besleme.
SIK kullanılan CÜMLELER
ÖRGÜTLERDE İLETİŞİM TÜRLERİ
5.SINAV BAŞARILAR. TÜRKÇE: SORU 1 SÜRE DOLDU CEVAPLARINIZI İŞARETLEYİN..
AVRUPA BİRLİĞİ GUNDTVİG ÖĞRENME ORTAKLIĞI ‘ALTIN ÇOCUKLAR ALTIN EBEVEYNLER’ PROJESİ EUROPEAN UNION GRUNDTVIG LEARN PARTNERSHIP GOLDEN PARENTS FOR GOLDEN.
Doğrusal Olmayan Devreler, Sistemler ve Kaos Neslihan Serap Şengör oda no:1107 tel no: Özkan Karabacak oda no:2307 tel.
SUPERLATIVE FORMS OF ADJECTIVES
Learning to learn network for low skilled senior learners Her yerde ve her şekilde öğrenme Öğrenmeyi Öğrenme Eğitimi Developed with the support of the.
What is a ‘Relevant’ Translation? Jacques DERRIDA Hazırlayan: Rabia ARIKAN.
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
Searching Thy Lover, To Be One Looking at the sky.. Behind every cloud and over the wings of the birds.. I always dreamt of you. You were looking for.
1. Aşağıdakilerin hangisinde yanıt cümlesi, dönüşlülük zamiridir? A) Hangilerinin durumu iyi? Bazılarının. B) Kimin saçları daha uzun? Bunun. C) Kaçının.
CHILD PORNOGRAPHY IŞIK ÜNİVERSİTESİ
Students social life and join the social clubs. BARIŞ KILIÇ - EGE DÖVENCİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ
Grade 8 Unit 7 Bilginbakterim.com.
TAHTA ÇANAK Haz. İlknur Eryiğit DEM 2011.
SEVİYE: 11. SINIF 1. ÜNİTE KAZANIMLAR: Mantık ve Doğru Düşünme arasındaki ilişkiyi değerlendirir. Akıl ilkelerinin önemini değerlendirir. ÖĞRENME – ÖĞRETME.
Self-Registration on the Coats Supplier Portal
İSTATİSTİK II Hipotez Testleri 1.
Bölüm 2: Bir Boyutta Hareket. Bölüm 2: Bir Boyutta Hareket.
ISI = SICAKLIK ISI Bir enerji türüdür. Birimi kalori(cal) veya joule(j)dür. Kalorimetre kabıyla ölçülür. Madde miktarına bağlı olarak değişir. SICAKLIK.
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
CHAPTER 1 uzm. Psk. Özlem ataoğlu
BEN SANA GELDİM MEVLANA Poem: Can AKIN Translated by : Nilufer DURSUN
Zaman ve Gölgesi Prof. Dr. Şafak URAL
TEMEL GEOMETRİK KAVRAMLAR VE ÇİZİMLER
Kanuni Sultan Süleyman İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi
?من هذه (nine) sorusunun cevabı hangisidir
KÜMELER HAZIRLAYAN : SELİM ACAR
Proje Oluşturma ve Yönetimi
Yrd.doç.dr. h. deniz gülleroğlu
SHOULD EXPLANATION   *Should öğüt ya da tavsiye bildirmektedir. Bir kişiye öğütte bulunurken kullanılmaktadır. Yapılmasının iyi olmayacağını söyleyebilmek.
If you delete this after reading... you'll spend a year of ill luck!
MAKİNA TEORİSİ II STATİK KUVVET ANALİZİ Prof.Dr. Fatih M. Botsalı.
SAYI ÖRÜNTÜLERİ ANAHTAR KAVRAMLAR MODELLEME ÖRÜNTÜ SAYI ÖRÜNTÜSÜ ÜS
ÖDE5024 DAVRANIŞ BİLİMLERİNDE İSTATİSTİK Yüksek Lisans
Bilgisayar Bilimi Koşullu Durumlar.
İSTATİSTİK II Varyans Analizi.
VERİMLİ ÇALIŞMA TEKNİKLERİ BAŞARI SUNU
S1. Aşağıda Form dizaynı Şekil 1’de verilen Visual Basic projesinde;
KÜÇÜK BİR TEST ! Cem Yurtsev
İSTATİSTİK II Hipotez Testleri 3.
SAYI DOĞRUSUNU TANIYALIM ÇİZELİM
Eratosthenes'in Kalburu
Chapter 5 – Balancing of accounts
Imagine that you are a teacher and you are taking your 20 students to England for the summer school.
Veri ve Türleri Araştırma amacına uygun gözlenen ve kaydedilen değişken ya da değişkenlere veri denir. Olgusal Veriler Yargısal Veriler.
PREPARED BY: 9-B STUDENTS. Sumerians, who laid the foundations of great civilizations and the world cultural heritage, emerged to the st The Sumerians.
DÜZLEMSEL MEKANİZMALARIN
SUBJECT NAME Prepeared by Write the names of group members here
PASSİVE VOİCE Edilgen çatI.
BİREYİ TANIMA TEKNİKLERİ
KİMYA DERSİNİ SEVMENİN YOLU
Bilgi Yönetimi ve Matematik Kümeler
Sunum transkripti:

MİNNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK ENVANTERİ Bu kitapçıkta sıra ile numaralanmış bir takım sorular bulacaksınız. Her soruyu okuyarak, KENDİ DURUMUNUZA GÖRE DOĞRU YA DA YANLIŞ olup olmadığına karar veriniz. Vereceğiniz karara göre her sorunun yanıtını, yanıt formuna işaretleyiniz. Sağ tarafta örneği verilen yanıt kağıdını gözden geçiriniz. Soruya vereceğiniz yanıt sizin durumunuza göre doğru veya çoğu zaman doğru ise D harfinin altına rastlayan aralığa (sağdaki örneğe bakınız) koyu olacak bir şekilde (X) işaretini koyunuz. Sorunun yanıtı sizin durumunuza göre yanlış veya genel olarak doğru değilse Y harfi altına rastlayan aralığa (sağdaki örneğe bakınız) (X) işaretini yerleştiriniz.  Kendiniz hakkında kendi kanınızı bildireceğinizi hatırdan çıkarmayınız. Bütün soruları yanıtlamaya çalışınız. Yanıt kağıdını işaretlerken sorunun numarası ile işaretlediğiniz yerin numarasının aynı olmasına dikkat ediniz. Değiştirmek istediğiniz yanıtı iyice siliniz ve bu kitapçık üzerine hiçbir işaret koymayınız.

LÜTFEN HER SORUYU YANITLAMAYA ÇALIŞINIZ Teknik yazılardan hoşlanırım. İştahım iyidir. Çok defa sabahları dinç ve dinlenmiş olarak uyanırım. Kütüphaneci olarak çalışmayı seveceğimi sanıyorum. Gürültüden kolayca uyanırım. Cinayet haberlerini okumaktan hoşlanırım. Çoğu zaman el ve ayaklarımın sıcaklığı iyidir. Günlük hayatım beni ilgilendirecek şeylerle doludur. Bugün hemen hemen eskisi kadar iyi çalışabiliyorum.

Validity scales of MMPI The F scale: “faking good” or “faking bad.” asks questions designed to determine if test-takers are contradicting themselves in their responses. The L scale: “lie scale,” this validity scale was developed to detect attempts by patients to present themselves in a favorable light. The K scale: “defensiveness scale,” is a more effective and less obvious way of detecting attempts to present oneself in the best possible way. TRIN Scale: The True Response Inconsistency Scale - to detect patients who respond inconsistently. This section consists of 23 paired questions that are opposite of each other. VRIN Scale: The Variable Response Inconsistency Scale - to detect inconsistent responses. The Fb Scale: This scale is composed of 40 items that less than 10% of normal respondents support. High scores on this scale sometimes indicate that the respondent stopped paying attention and began answering questions randomly. Number of items unanswered: 30 or more

Rorschach supplemental info

Scoring Summary The nine questions: What is the location? What is the developmental quality What are the determinants? What is the form quality? Is there a pair? What are the contents? Is it a popular? Are there any special scores?