Yalnızlığı,ağlamayı bilir misin. Bilirmisin yalnızlık ne demek

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Advertisements

ÖZGÜVEN HÜLYA BEDİ ALP PSİKOLOJİK DANIŞMAN NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKOKULU.
GİRİŞ ETKİNLİĞİ Aşağıdaki sorularla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yağmur niçin yağar? Sıcak havalarda yağmur yağarken, soğuk havalarda kar yağmasının.
İSİMLER İSİM: Canlı ve cansız varlıkları, duygu ve düşünceleri, çeşitli durumları bildiren kelimelere İSİM denir.
MELİKE DEMİRDAĞ ARKADAŞ ARKADAŞ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
COŞKU VE HEYECANA BAĞLI(LİRİK) ANLATIM
İstiklâl Marşı şâiri yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Emine Şerife Hanım, babası Temiz Tahir Efendidir. İlk tahsiline Emir Buhâri Mahalle Mektebinde.
ÖZÜRLÜLÜĞE YAKLAŞIM. Yanlış: Özürlü kişiler hastadır, tedavi edilip iyileştirilmelidirler. Doğru: Özürlülük hastalık değildir. Özürlü kişiler özürlü olmayan.
Paragraf Nedir? & Herhangi bir yazının bir satırbaşından öteki satırbaşına kadar olan bölümüdür. & Duygu, düşünce, istekleri anlatım tekniklerinden yararlanarak.
Filiz DİKİCİ Psikolojik Danışman ÜSTÜN ZEKALILAR.
AYNUR ŞİMŞEK İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ÖNÜNÜZDEN ÇEKİLİN.
Reklam Yazarlığı. Bu ders için gerekenler  Gözlem  Not defteri  Kalem  Okumak  Günde 10 dk. düşünmek.
KONUŞMA VE BİZ Emin ÖZDEMİR. Bizi biz kılan konuşma gücümüzdür.Bu gücü yitirdiğimizde, dilsizleştiğimizi düşünelim. Suskunun dayanılmaz köleliğine düşeriz.Dış.
Hazırlayan İSMAİL ŞAHİNER. SORU ÇÖZERKEN!!! Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur. Önce soru okunur. Daha sonra parça (metin) okunur.
bizden asaf’dan sesi açınız tıklayarak geçiniz gerekince kaptanlar limanlara askerler siperlere sığınırlar aydınlar şiirlere sen bana sen desende demesende.
Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ.
Soru yazmaya ne dersiniz? Haz: Adem AKCA Güle güle kullanın.
Eyüp Yıldız Web Yönetimi Amacı Nedir Web Yöneticisi Özellikleri SEO-KÖK DİZİN-ASP.NET-SANAL DİZİN IIS Ve Kurulumu Admin Paneli Kaynakça.
BİLMECELER.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR Doç. Dr. Ender DURUALP.
8 mart dünya kadınlar günü ile karikatürler 1
HAZIRLAYAN Ayşe ŞEBBOY Psikolojik Danışman Şahin İlköğretim Okulu.
Işık Işık kaynakları Işık ve madde Işığın yayılması Işığın yansıması
SÖYLE CANIM BİLİRMİSİN…?
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
ANLATIM TÜRLERİ.
KALP MERİDYENİ.
2013’e başlarken....
Arzular başka şey, Hatıralar başka
HERŞEY GELECEĞİM İÇİN YGS-LYS HAZIRLIK SÜRECİ.
Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
AY.
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
Tanrı’yla Konuşmalar Ömer Hayyam (Müzikli) Derleyen:
Yazım kuralları konusunun önemli bölümlerinden birisi de –de ve –ki eklerinin yazımıdır. Bu belgede konu ayrıntılı olarak işlenmiştir. ADI: AYDIN SOYADI:
Meksika'da Inka tapınaklarına çıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog,  birkaç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden  uzun.
Spiritüellik.
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
SOSYAL VE KİŞİLİK GELİŞİM ÖZELLİKLERİ
ŞİİR : Ali Uluraspa  SESLENDİREN : Bedirhan Gökçe.
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR
Hayat.
Su Halden Hale Girer Doğada su halden hale girer.Yeryüzündeki sular birçok hava olayı ile yeryüzüne geri döner.Yeryüzündeki sular Güneş’in etkisiyle buharlaşır.
BAŞARIDA VERİMLİ ÇALIŞMA YOLLARI
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ 1. Duyguları İfade etme 2
6.SINIF 8.ÜNİTE DÜNYA’MIZ AY VE YAŞAM KAYNAĞIMIZ GÜNEŞ AY’IN EVRELERİ
ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR
DÜŞÜNME.
Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
BİR KADINI AĞLATMAK AZİZ NESİN.
KABUL DİLİ.
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
Öğrenme Psikolojisi Kuramlar: Sosyal Bilişsel Öğrenme
DOĞADA SU DÖNGÜSÜ.
Bir varmış bir yokmuş. Büyüdüğü zaman ne olacağını çok merak eden bir çocuk varmış…
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
İNSAN NE İÇİN YARATILDI ?
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI BİLEMEZDİM Kİ.
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Zarflar Zarf: Eylemleri, eylemsileri, zarfları, kimi zaman da ekeylemle yargı anlamı kazanmış sözcükleri türlü yönlerden (durum, zaman, yön…) tamamlayan.
Sunum transkripti:

Yalnızlığı,ağlamayı bilir misin. Bilirmisin yalnızlık ne demek Yalnızlığı,ağlamayı bilir misin?. Bilirmisin yalnızlık ne demek?.. Bilir misin gökyüzündeki yıldızlardan medet ummayı?.. Uzattın mı elini bir yıldız boyunca,belki tutarım diye farkında olmadan?. Uykusuz kalmayı bilirmisin sabaha kadar? Hiç küstün mü hayata?. Aslında kendindir küstüğün küçüğüm?. Kapatıp gözünü hayaller kurduğun oldu mu geleceğe dair?. Bazen küçük bir masumiyet belirir tebessümünde, bazen gözünde hırçın bakışlar.

Kızdın mı kaderine günlerce. Kendini tanıyamadığın oldu mu hiç Kızdın mı kaderine günlerce?. Kendini tanıyamadığın oldu mu hiç?. Bazen cesaret edemeyen konuşmaya ve bazen de hiç susmayan sen. Sevdin mi birini?. Her yağmur yağışında saatlerce bekledin mi sevdiğini pencerenin önünde?. Bir yudum sevgi dilendiğin oldu mu, sert bakışlardan?. Yaşlanacak bir omuz aramadın mı?. Birden güldüğün oldu mu sebepsiz?.

Her şiirde kendinden bir şeyler bulmadın mi hiç Her şiirde kendinden bir şeyler bulmadın mi hiç?. Rüyalarda yaşadığın oldu mu hayatını,istemediğin oldu mu uyanmayı? Baktığın ama göremediğin oldu mu etrafı? Ufak bir sorunu büyütüp ölmeyi de mi istemedin hiç?. Sebebini bilmediğin bir ağırlık çökmedi mi üstüne?. Büyüdüğünü fark edip zamana düşman oldun mu?. Hecelerin az geldiği, kelimelerin yetmediği oldu mu duygularını anlatmaya?. Ağladığın oldu mu sebepsizce sabaha kadar?. Belki sen ağlamayı bilmiyorsundur,sevmeyi bilmediğin gibi.

İki damla yaş değildir ağlamak İki damla yaş değildir ağlamak. önce hüzünlenmek,sonra düşünmek, hayal etmek.. Anıları yaşamak, büyük bir özlem içinde o küçük oyuncak bebeğe sarılmak. işte budur ağlamak ve yeniden yaşamak Brownyblack@hotmail.com Brownyblack@hotmail.com