tarih: 21 Mart Diyarbakır

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu”
Advertisements

ULUS ÇANKAYA’YA BARİKAT KURDU!... Prof. Dr. Tülay Özüerman
VAKIFLAR Bir hizmetin gelecekte de yapılabilmesi için belli şartlarda ve resmi bir yolla ayrılarak bir topluluk veya bir kimse tarafından bırakılan mal.
ÜNİTE : 8 HEPİMİZİN DÜNYASI. ÇOCUKLARIN ORTAK YÖNLERİ VE İLGİ ALANLARI Çocuklar; Sevmeye,Sevmeye, Korunmaya,Korunmaya, Bakılıp büyütülmeye muhtaçtır.Bakılıp.
2.GENEL KÜLTÜR BİLGİ YARIŞMASINA
* Sigara ve alkol, insan ve toplum sağlığını olumsuz etkiler. * Sigaradan en çok etkilenen organ akciğerlerdir. * Sigara, kan dolaşımını olumsuz etkiler,
1 SÖZCÜKTE ANLAM ÖZELLİKLERİ TÜRKÇE / Sözcükte Anlam Özellikleri.
ÖLÇME TEKNİĞİ HAFTA 3. ÖLÇME TEKNİĞİ HACİM ÖLÇME Bir maddenin uzayda kapladığı yere onun hacmi denir. Hacim, ölçülebilen bir büyüklüktür. Cisimlerin hacimleri.
YAZIM KURALLARI.
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TOBB nedir ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kısa TOBB) Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları,
Eğitim Kültür Alanında İnkılaplar 11.Milli Eğitim Tevhid-i Tedrisat(Öğretim Birliği Kanunu) ve Medreselerin Kaldırılması: (3 Mart 1924) Osmanlı Devleti’nin.
Yeni İletişim Teknolojileri ve (E- )Demokrasi Öğr. Gör Mehmet Akif BARIŞ.
MED 167 İnternette İstatistik. İnternetteki istatistik verileri, özellikle ülke hakkındaki makro istatistiklerden bahsediyorsak, çoğunlukla resmi kurumlardan.
Yıl Ocak gece yarısı. Mustafa Kemal’in özel treni Eskişehir’e doğru gidiyor. Bu yolculuk bir kamuoyu yolculuğu olacak ve Gazi, savaş sonrası.
Hayalle Gerçek Arasında Rumeli Hisar’ından Bir Boğaz Manzarası.
Akademik Hafıza projesi çıktıları istenildiği şekilde çoğaltılabilir ve her biçimde paylaşılabilir ve yeniden yayınlanabilir. Tablolardan alıntı yaparken,
Bunu,bu ülkenin her vatandaşı DİKKATLE OKUMALI. VERGİDE BAGIŞ SİSTEMİ SADAKA VE FİTRE DİYEREK ÜLKEMİZ NASIL SOYULUYOR?
KÖK  Kök bitkinin toprağın altında kalan kısmıdır.Aynı zamanda bitkinin toprağa bağlanmasını ve toprakta ki su ve mineralleri alarak bitkinin yaşamasını.
 Atatürk olmasaydı bence Türkiye şu anda Türkiye değil başka bir ülkenin adına sahip ola bilirdi. Bu sebepden dolayı bence Atatürk’ü asla unutmamalıyız.
M Ü ŞRİKLERİN BOYKOT İLÂNI. Mekke m ü şrikleri, İslâm n û runun s ö nmesi i ç in, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Alay, hakaret ve işkencenin her.
2015 YGS ANALİZ KAMİL ÖZBAŞ Rehber Öğretmen YGS ANALİZİ (TÜRKÇE)  YGS’nin 40 soruluk Türkçe kısmında ağırlık; sözcük, cümle ve paragraf düzeyinde.
Kızkardeşimin gelinliği Şehidimin son örtüsü Affet demeye yüzüm yok UTANCIMI ANLATACAK SÖZÜM YOK. Affetme bizi.
A n l a t t ı k ç a k ı ş v u r u y o r s a t ı r l a r ı m a A n l a t t ı k ç a ü ş ü y o r, a n l a t t ı k ç a ı s ı n ı y o r y ü r e ğ i m. B.
ŞOK HABER YAZILARI M.ŞAHİN. Haber Yazıları ile ilgili bazı terimler: Gazete: Politika kültür, ekonomi ve daha başka konularda haber ve bilgi vermek için.
40 ALTIN. Küçük Abdulkadir okumak, bilgili, kültürlü bir insan olmak istiyordu. Annesi, babasından kalan 40 altını kıyafetinin koltuğunun altına dikti.
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
Kantitatif Araştırma Raporu 4 Aralık 2013 | İstanbul Kadir Has Üniversitesi Türk Dış Politikası Kamuoyu Algıları Araştırması Türk Dış Politikası Kamuoyu.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
BU BİLGİLERİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
yapIlarIna göre fİİller
İl Danışma Meclisi Formatı (Basına Açık Bölüm)
Bahçelievler Masaj Salonu
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
Aile Atölyeleri Projesi
AACSB AKREDİTASYONUNDA NEREDEYİZ?
SKY 423 Avrupa Birliği ve Sağlık Politikası
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
Tıkalı Boru Açma - Boru Açma - Tıkanmış Boru Nasıl Açılır?
Nazim Hikmet Ran “ Kız Çocuğu “ Şiir İnceleme
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
VATANINI SEVEN HERKES SONUNA KADAR OKUSUN
Cube Organization Presents.
VE TÜRK MALLARI HAFTASI
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
BÖLÜM 7 SIVILAR VE GAZLAR. BÖLÜM 7 SIVILAR VE GAZLAR.
tarih: 21 Mart Diyarbakır
Milli Eğitim’in BÜYÜK BAŞARISI ülkemizdeki çocukların yüzde 84
“Hayatın Ortağı Olmak…”
Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları
Başlangıç Hükümleri- 2. Hafta
UYARI Lütfen masalarınıza yazı yazmayınız.
seyahat zeyno zeyno seyahat
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TURİZM COĞRAFYASI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
7. SINIF 1. ÜNİTE Melek ve Ahiret İnancı.
ZAMİRLER(ADILLAR) 6.SINIF.
3. Bir Peygamber Tanıyorum: Hz. Yusuf (a.s.)
Hazırlayan: Eray POLAT Numara:
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Oyunda kargaşa olur. Oyunda anlaşmazlıklar olur
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
2 - DEDELER ZAMANI İBRAHİM'in hayatı Yaratılış bölüm
Uygulamalı Örneklem Seçimi BBY606 Araştırma Yöntemleri Güleda Doğan
Sunum transkripti:

tarih: 21 Mart Diyarbakır yer: Diyarbakır konu: Nevruz kutlaması amaç: Bölücülük başrol: DTP, Roj Tv, PKK, Bölücüler

Polis çok sıkı arama yapıyor. Nevruz alanı sakin. Basından

Nevruz sakin geçiyor Basından

Basından Polis Nevruz alanında sıkı arama yapıyor. Bayrak ve afişlere izin yok. Nevruz sakin sürüyor. Basından

Sokulmayan Sözde Bayrak ve Afişler İçeriye Sokulmayan Sözde Bayrak ve Afişler

Nevruz sakin geçiyor. Basından

Polis bölücülere izin vermiyor. Basından

bölücülük yapılmayan nevruzdan bir kaç kare (yorumsuz) Sakin geçen, bölücülük yapılmayan nevruzdan bir kaç kare (yorumsuz)

pkk propagandası yapıyor. Bizim paramızla bizi bölenler, yine bizim paramızla nevruz düzenleyip, pkk propagandası yapıyor.

Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu” doğuranlar, 15 bin kişilik düğün yapanlar, AB için Zana ve grubunu serbest bırakanlar şimdi Türk Milleti için neden seslerini çıkarmıyorlar, niçin gururumuzu AB uğruna satıyorlar? Bu bölücüleri neden görevde tutuyorlar?

SONUÇ

Basın yayın organları çok güzel bir şekilde çalışıyor Basın yayın organları çok güzel bir şekilde çalışıyor. Bölücülüğü olağan hale getirip, psikolojik olarak Türk Milleti’ni yıldırmak istiyorlar. Elimizdeki resimler sadece Diyarbakır’dan. Ankara, İzmir, İstanbul gibi Türkiye’nin gözbebeği şehirlerin en işlek yerlerinde hiç çekinmeden bölücü faaliyetler yapılıyor. Peki basın ve siyasiler ne diyor; “Nevruz’da beklenen olmadı. Sakin geçen nevruz olaysız dağıldı.” Sorarım beyler bölücülükten daha büyük ne gibi bir olay vardır? Avrupa Birliği için bunları göze almayı özgürlük bilenlere soru: “ 1000 kişiyi alın gidin herhangi bir Avrupa ülkesine Bin Ladin lehine bayrak, afiş v.b. açın, slogan atın acaba böyle mi olur?”

Sözlerimizi Aşık Sefai’ nin dörtlüğüyle bitiriyoruz. Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

www.sanliturktarihi.com.tr.tc CONBAY