İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Advertisements

Tur Bilet Girişi. Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır.
Tur Programının Kaydı.
FİHRİST İdari Davalar Projesinde, dava açan kişilerin sicil,ad ve soyadları ile idari davalar şubesinde bu dosyalardan sorumlu memurların sicil,ad.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Harcama Yönetim Sistemi (HYS)
Tur Tartı Tanımlama. Tur kartı açmak için Tanımlar menüsünün altındaki Paket Tur Listesi seçeneğine tıklanır.
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
•YIL DEVRİ (ÇIKIŞ) İŞLEMİ İÇİN TAŞINIR MAL KAYDINDAN, TAŞINIR İŞLEM FİŞİNİ SEÇİNİZ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi Üreticiler tarafından partileri oluşturulabilmesi için Tarla kontrol Raporunda belirtilen ifadenin yanındaki.
TAŞINIR KAYIT KONTROL YETKİLİSİ
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Halk Sağlığı Müdürlüğü
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
Muhasebe Ödeme Girişi. Rezervasyon ön ödemelerini girmek için Account menüsünün altında Reservation Prepayment List tıklanır.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
TKKY - Taşınır Mal İşlemleri
Hazırlayan Şencan ŞENOCAK Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPINIZ
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
Taşınır Mal Yönetmeliği ve TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME.
TAŞINIR GİRİŞ VE ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİN
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
TAŞINIRLARIN GİRİŞ İŞLEMLERİ Akış Şeması
TAŞINIRLARIN GİRİŞ İŞLEMLERİ Akış Şeması
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesi seçilir.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
KBS TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİTEMİNE ENVANTER GİRİŞİ İÇİN MEBBİS E-TAŞNIR MODÜLÜNDEN KURUM BİLGİLERİ SAYFASINDAN KURUM AMBARINDAKİ MALZEMELER İLE İLGİLİ.
Hazırlayan Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi
TURGUTLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ANALİTİK BÜTÇE MODÜLÜNDEN İHALE ONAY BELGESİ ve İHALE YÖNETİMİ İBRAHİM ARAÇ DÖNER SERMAYE.
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TAŞINIR KAYIT ve YÖNETİM SİSTEMİ
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TAŞINIRLARIN GİRİŞ İŞLEMLERİ Akış Şeması
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TİF İŞLEMİ.
1 FATİH Projesi Tablet Bilgisayarların Öğretmen ve Öğrenciyle İlişkilendirilmesi İşlemleri.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ ESRA ÖZÇELİK
Muhasebeleştirilmiş Taşınır İşlem Fişinin Düzeltilmesi
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İŞE GİRİŞ VE İŞTEN AYRILIŞ İŞLEMLERİ
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
Sunum Planı 1.1. Sayım Tutanağı Oluştur, 1.2. Sayım Tutanağı Listesi,
DÜZELTME İŞLEMLERİ AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN MEVZUAT EĞİTİMİ MAYIS 2016
Sunum Planı 1.2. Çıkış İşlemleri : Devretme
Sunum Planı KULLANIMA VERME VE SORUMLULUK :
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
DÜZELTME İŞLEMLERİ AFYON BAHAR EĞİTİMİ NİSAN 2016
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
www. mersis. gumrukticaret. gov
Sunum transkripti:

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Ümit ŞENOĞLU İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Taşınır İstek Belgesi Bu Belge, ambardan taşınır talep edildiğinde kullanılır ve talepte bulunan birim yetkilisinin onayını taşır.

Taşınır talepleri İstek Birim Yetkilileri tarafından oluşturulur Taşınır talepleri İstek Birim Yetkilileri tarafından oluşturulur. İstek Birim Yetkilisi KBS sistemine giriş yaptığında aşağıdaki menü çıkacaktır. Taşınır İstek Belgesi Oluştur dediğimizde, sistem bizden ambar sorumlusunu seçmemizi isteyecek. TKKY Seçiniz bölümünden ilgili ambar sorumlusunu seçeriz. Malzemeyi kime yada nereye vereceksek altta yer alan bölümlerden ilgili bölümü seçer ve kişi/yer seçimini yaparız.

Talep ortak alana yapılıyorsa, Birime kısmından ilgili birim seçilir Talep ortak alana yapılıyorsa, Birime kısmından ilgili birim seçilir. Açılan Yerleşim Birimi Seçme listesinden ilgili lokasyon seçilir.

Talep edilen malzemelerin miktarları yazılır ve TIB oluştur butonuna tıklanarak Taşınır İstek Belgesi oluşturulur. Rapor butonuna tıklayarak ilgili TIB çıktısı alınır ve imzalanıp Taşınır Kayıt Yetkilisine verilir. Taşınır İstek Belgesini menüdeki Taşınır İstek Belgesi Listesinden de alabiliriz.

TAŞINIR TALEP KARŞILAMA

İstek Birim Yetkilisince, Taşınır İstek Belgesi oluşturulduğunda; Taşınır Kayıt Yetkilisi sisteme girdiği zaman yukarıda görülen uyarı penceresi ekranına gelecektir.

Taşınır Talepleri menüsünde yer alan Taşınır İstek Belgesi Listesine tıklanır. Açılan pencerede yer alan TIB Detay Göster butonuna tıklandığında İlgili istek belgesinin detayları görülür. İlgili TIB seçilerek sağ tarafında yer alan Onaylama sekmesine tıklanır

Onaylama işleminden sonra açılan pencerede istek yapılan malzemeler listelenir. Tüketim Malzemeleri için karşılama miktarı, talep miktarı ile aynı olacaksa Tüketim Malzemelerinin Hepsini Karşıla butonuna tıklanır ve talep miktarında yazan değerler Karşılanan sütununda sistem tarafından otomatik olarak doldurulur. Talepler birebir karşılanmayacaksa Karşılanan sütununa değerler manuel olarak girilir.

Taşınır İstek Belgesinde, Dayanıklı Taşınır yer alıyorsa; ilgili taşınırın miktarı yazılır ve sağ tarafta yer alan sicil numaraları arasından verilecek demirbaşın sicili (yada sicilleri) seçilir ve Sicil Ata butonuna tıklanır. Talepler karşılandıktan sonra Malzeme Listesi butonuna tıklanır.

Tüketim malzemeleri için birim fiyat bu aşamada belirlenmez. NOT: Demirbaşın Seri Numarası daha önce sisteme girilmemişse Seri No sütunundan ilgili taşınırın seri numarası girilir ve Seri Numarası Kaydet butonu ile kayıt işlemi tamamlanır. Açılan listeden malzeme miktarları kontrol edildikten sonra Taşınır İşlem/Taşınır Teslim Belgesi Oluştur butonuna tıklanır. Tüketim malzemeleri için birim fiyat bu aşamada belirlenmez. Ambara ilk giren ilk çıkar prensibinden dolayı, tüketim malzemeleri fiyatı onaylama işleminin ardından sistem tarafından giriş sırasına göre verilmektedir.

Taşınır İşlem Fişi onaysız olarak oluşur. Tüketim malzemeleri için ;Onaysız Taşınır İşlem Fişleri ne tıklanır. Ya da Onaylama işlemleri menüsünden çıkış tifleri seçilir ve ilgili TİF seçilerek onayla butonuna tıklanarak onaylama gerçekleştirilir.

Dayanıklı taşınırlar için; Onaysız Taşınır Teslim Belgesi Fişleri ne tıklanır. Ya da Kişilere /Kullanıma Dayanıklı Taşınır Verilmesi İşlemleri menüsünden Taşınır Teslim Belgeleri bölümü seçilir. Kişiye verilen taşınırlar için Taşınır Teslim Belgeleri sekmesine tıklanır. Ortak kullanım alanına verilen taşınırlar için Ortak Kullanıma Taşınır Teslim Belgeleri sekmesine tıklanır. İlgili TİF seçilerek Onayla butonuna tıklanır.

Onaylama işleminin ardından Taşınır Teslim Belgesi ve/veya Taşınır İşlem Tifinden iki nüsha alınır. Biri ilgili kişi yada birime verilir diğeri de Taşınır İstek Belgesi ile birlikte dosyalanır.